Ny pris! Nyoppusset enebolig med terrasse og overbygget balkong

Enebolig - Eier (Selveier)

Kontaktskjema

Kontakt megler
Be om meglertakst Boliglånskalulator
SpareBank 1
Hedmark prospekt

Generell informasjon

Nyrenovert enebolig med åpen og overbygget terrasse, balkong i 2.etasje. 2 kjøkken og 2 bad. Garasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Grinihagen, vest for Rena, i Åmot kommune. Et etablert område som består av eneboliger og landbruk, lite trafikkstøy. Utsikt mot skogsterreng i nordøst, kort vei til friareal. Bussforbindelse like ved med ca. 1,5 km til barnehager, barne- og ungdomsskole og 2,5 km til Rena, kommunesentrum med jernbanestasjon og mange samfunnsmessige fasiliteter. Rena har et godt tilbud av fritidsaktiviteter som Digeråsen alpinsenter, Sorknes golf og en velutviklet idrettspark i Rena Leir. 9 km til Skramstadsetra med milevis med skiløyper/turstier midt i birkebeinerriket. 35 km til Elverum med bl.a. videregående skole og Terningen Arena.

P-rom

Huset er innredet med følgende p-rom:
1.etasje: Entré, stue med spisestue, kjøkken og bad.
2.etasje: Gang, stue/soverom, kjøkken, bad og 2 soverom.

S-rom

Huset er innredet med følgende s-rom:
Kjeller: Trapperom og 3 boder.

Standard

Denne boligen har 2 nyrenoverte kjøkken og 2 nyrenoverte bad. Alt i 2.etasje er revet ut og isolert på nytt. Det er utgang fra stue til terrasse mot sør i 1.etasje, og mot øst i 2.etasje. Stue i 1.etasje har peis med stonewall. Alle overflater er fra 2012-13.

Begge kjøkken har innredning med laminerte skrog, fronter og benkeplater. I 1.etasje er oppvaskkummen i steinmateriale, vegg over benk er belagt med fliser. Det er integrert kokeplate med ventilator over, integrert stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. I 2.etasje er det kun underskap, oppvaskkum i metall, ingen ventilator.

Bad i 1.etasje er utstyrt med boblebadekar, servant i innredning, stort innfelt speil, vannklosett og opplegg for vaskemaskin. Bad i 2.etasje er utstyrt med dusjkabinett, servant i innredning og vannklosett. Bryterstyrt mekanisk avtrekk som må føres til friluft.
Stoppekran med montert vannmåler samt varmtvannsbereder, 194 l fra 2005, er plassert i kjeller.

Stort sett åpent spredenett. Enkelte trådløse lysbrytere. De elektriske installasjonene er nye, med 2 sikringsskap.

Eksempler på materialvalg:
Gulv:
Overflater av parkett, laminat og fliser.
Vegger:
Overflater av malt panel, malte plater, malt tapet og fliser.
Himlinger:
Overflater av malt panel og himlingsplater.

Veibeskrivelse

Adkomst via Åsbygdavegen. Se vedlagt kart.

Parkering

I garasje og på egen gårdsplass.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i entré og på begge bad. Oppvarming med strøm og vedfyring. Siste feiing er utført i april 2012.

Byggemåte

Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur og kjellergulv i betong. Yttervegger i bindingsverk utvendig kledd med stående bord. Vinduer med isolerglass fra 1980, ved bad i 1.etasje er det montert vindu i 2012, ytterveggen her er skiftet samtidig. Saltakskonstruksjon med kaldtloft, tekket med metallplater fra 2008. Metall takrenner og nedløp.
Overbygd terrasse mot øst og åpen terrasse mot sør i 1.etasje, ca. 35 m². Overbygget terrasse mot øst i 2.etasje, ca. 18 m². Impregnerte gulvbord og malte rekkverk, behandlet i 2012. Baldakin over inngangspartiet.
Se vedlagt verdi- og lånetakst fra Byggtakst Elverum AS ved Knut Roger Furuseth.

Andre bygninger på eiendommen

Frittstående garasje, BRA 96 m², oppført i 2013. Oppført på sokler av Leca, støpt plate på mark, bindingsverksvegger med utvendig stående kledning. Leddport og boddør i tre. Saltak tekket med metallplater. Metall takrenner og nedløp. Mulighet for loft. Garasjen har innlagt strøm og elerktriske garasjeporter.

Tomten

Tomten er svakt skrånende med flate partier, og utsikt mot nordøst. Hagen er opparbeidet med plen, noen bed og busker, den er delvis inngjerdet. Terrasse mot øst med adkomst fra stue og terreng, sammenhengende med åpen terrasse mot sør. Asfaltert adkomstveg med gruset innkjørsel og gårdsplass. Ny duk og shingel ble lagt i 2013.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, offentlig vann og privat avløp. Avløp til sedimenteringskummer og overløp til spredegrøfter.

Diverse

Vannmåler må avleses ved overdragelse til ny eier.

Offentlige planer

Området er utbygget i hht gjeldende "Reguleringsplan Grinihagen, Åmot kommune" med reguleringsbestemmelser, vedtatt 24.06.2009. Planen foreligger hos megler.

Offentlige påbud

Det foreligger ingen pålegg eller krav. Dette er likevel ingen garanti for at det ikke vil kunne komme nye pålegg eller krav ved nye kontroller.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Visning

For visning utover de annonserte visningene, ta kontakt med selger Sissel Nora Svendsen på telefon 950 10 716.

Prisdetaljer:

Prisantydning
1 870 000,-
Verditakst
2 100 000,-

Omkostninger:

Kr 46.750,-Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum.Kr 525,-Tinglysing av skjøteKr 525,-Tinglysing av pantedokument (per stk.)Kr 202,-PanteattestKr 8.900,-Boligkjøperforsikring (valgfritt)Sum 56.902,-Inkl. boligkjøperforsikringDokumentavgiftens størrelse forutsetter at eiendommen kjøpes til prisanytdning.

Fakta:

Primærrom
148m2
Renovert
1950

Arealbeskrivelse

Bruksareal: Kjeller: 42 kvm1. etasje: 74 kvm2. etasje: 74 kvmPrimærrom:1. etasje: Primærrom: 74 kvm2. etasje: Primærrom: 74 kvmSekundærrom:Kjeller: Sekundærrom: 42 kvm
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier
Kommunenr
429
Gårdsnr
10
Bruksnr
26
Meglers referanse
2008475
FINN-kode
46902585
Sist endret
25.07.2014