× Valsøyfjordvegen 1446, Valsøyfjord

Hold meg oppdatert
Hold meg oppdatert om bud og få tilsendt utskriftsvennlig salgsoppgave på e-post.
Bilde
Bilde

Valsøyfjordvegen 1446

Valsøyfjord

Prisantydning kr 500 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Enebolig
4 rom
4 soverom
143 m2

Enebolig med garasje og uthus. Boligen har oppgraderingsbehov. 

Eiendomsmegler 1 v/ Silje Maria Bauge ønsker velkommen til Valsøyfjordveien 1446, enebolig over 3 plan i Valsøyfjord med tilhørende uthus og anneks. Eiendommen har en stor tomt og noe utsikt mot sjø. Boligen har oppgraderingsbehov. Her har man kort vei til Valsøyfjord barnehage, butikk og en rekke fritidsaktivtiteter og turmuligheter i Valsøyfjord. Barne- og ungdomsskolen ligger på Vågland, hvor det også er kommunesenter.

Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Se gjerne vår 360-visning:
https://tours.h5property.com/tour/no/EM1Vals%C3%B8yfjordvegen1446/tour.html?initvars.design=em

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er landlig beliggende på Enge i Valsøyfjord, nær flotte tur- og friområder. Fra avkjøringen til Valsøybotn, er det ca 2 km - boligen litter rett ovenfor Enge Gartneri, og ca 1 km før butikken. Barnehage i nærheten, mens Barne- og ungdomsskolen ligger på Vågland, hvor det også er kommunesenter og idrettshall.

Halsa kommune er en fastlandskommune på Nordmøre i Møre og Romsdal fylke. Kommunen har sentral beliggenhet i regionen og grenser til Hemne i øst og Surnadal i søt. Tingvoll finner man vest for Halsafjorden og Aure nord for Korsnesfjorden. Ved å benytte kyststamveien E-39 nås Kristiansund med Kvernberget flyplass på ca. 1 time og Trondheim med Værnes flyplass på ca. 2-2,5 timer. Kommunesenteret ligger på Liabø - midt i kommunen. Her er det etablert boområde med eneboliger og noen leiligheter. Her ligger også kommuneadministrasjon, butikk, bank, serveringssted med overnatting, idrettshall og privat servicenæring.

Kommunen har omkring 1700 innbyggere og et areal på ca. 300 km2 bestående av flotte fjorder og fjell som tilbyr gode muligheter for fiske og turer. Kommunens største bedrift er Vågland Båtbyggeri med i overkant av 50 ansatte. Oppdragsnæringen gjør seg også gjeldene med bedrifter som Lerøy, SalMar, Lerøy Akvik og ED Akva.

Halsa satser på reiseliv og har en rekke natur- og kulturopplevelser å by på! I området rundt Halsa finner man hele 14 turisthytter. Fjordruta byr på fjell og fjord, skog og sjø, gratis fiske i alle vann, fantastisk utsikt hele veien, flotte selvbetjente hytter, toppturer og korte dagsmasjer. Dette er en av DNTs SignaTURer som betegnes som Norges ypperste langturer, starter ved Kristiansund lufthavn og strekker seg rundt Vinjefjorden til Halsa. Blåfjella byr på gode jakt- og fiskemuligheter. Det er også merket en rekke Stikk UT! -turer i kommunen. På kommunens servicekontor får man "Turkart for Halsa" gratis, en oversikt over 23 merkede turer. Halsa, Surnadal og Rindal tilbyr 52-17 Søndagsturen som en felles satsing. Det er 52 søndager i et år og disse turene fordeles på de tre kommunene, som gir 17 turer pr kommune. Kommunen har en rekke bademuligheter med fine opparbeidede strender, samt flotte svaberg, øyer og fjellvann.

Valsøyfjord:
I Hjeldnes boligfelt på Enge finner man Valsøyfjord barnehage.
I Valsøyfjord er det et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer, så vel som et aktivt kulturliv. Valsøyfjord idrettslag, tidligere Fjordgutten idrettslag, holder til på Fossdalen stadion. Laget tilbyr fotball, turorientering, eldretim, paintballbane, sandvolleyballbane, sykkeltrim og mosjonsgruppe. Valsøyfjord skytterlag trener på Valsøyfjord skytebane på Glåmen på sommertid, og i Halsahallen på Vågland om vinteren. I Lerviklandet grendahus arrangeres bl.a. quiz, karneval, juletrefest og plattdans.

Årlig arrangeres Botn Opp fra Fossdalen stadion til Botnvatnet, et av landets heftigste motbakkeløp for løpere og terrengsyklister. I Valsøybotn arrangeres Fosskonserten årlig med "Trollsk stemning" med sin unike scene og amfi i naturlige omgivelser like ved fossen. På Valsøya har det siden 2012 blitt arrangert Hestholmen Retrofest, hvor band fra nærområdet spiller. Årlig arrangeres det 21 km lange sykkelrittet "Valsøyfjorden rundt" med start ved gamle Valsøyfjord skole. Rittet er inndelt i trimklasse og konkurranseklasse, samt at det er barnesykkelritt og andre aktiviteter for de minste. På Oternesbrygga arrangeres det årlig veteranbåttreff med bl.a. kappseiling og rokonkurranse.
Sandnes Skysstasjon på Valsøybotn er et hestesenter og økologisk gårdsbruk med en rekke ulike dyr. Her kan man blant annet delta på ridekurs, overnattingsturer, samt bli kjent med dyrene og lære om gårdslivet. Ved Fossdalen Stadion finner man paintballbane med stor aktivitet på sommerstid! Videre kan Handarbeidsfjøset på Otnes, Sæter grendahus og Valsøyfjord skytebane nevnes i området.
Valsøyfjord kirke er en flott landskapskirke i tre fra 1864. I Otnesbukta i Valsøyfjord finner man Eldstadsamlinga, som er en utstilling fra en av Norges mest leste forfattere. På Engan finner man Geitbåtmuseet, en trebåtustilling med båter helt tilbake til 1700-tallet. Museet har også eget båtbyggeri som bygger klinkbygde båter.
Ved Valsøytunet finner man Valsøya med fin badestrand, svaberg og toaletter tilgjengelig. På Valsøytunet er det matservering. I Fossdalen finner man mange fine kulper oppver ved Fossen. Man kan kjøre til stor kulp ved idrettsbanen, men der er en rekke fine kulper oppover om man tar beina fatt.

Innhold:

Underetasje:
- Vaskerom
- Bod/vindfang
- Gang
- Bod

1. etasje:
- Stue
- Kjøkken
- Spisestue
- Wc
- Vindfang
- Gang

2. etasje:
- Bad
- Stue
- 4 soverom
- Vinterhage
- Gang

Standard:

1. etasje:
Stue: Laminat på gulv, tapet med brystningspanel på vegger og takess i himling. Varmepumpe gir en jevn og temperatur.

Spisestue: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og takess i himling. Dovre vedovn.

Kjøkken: Vinyl på gulv, malt panel på vegger og takess i himling. Hvit malt innredning med god benkeplass, profilerte fronter,vask, ventilator over komfyrplass og opplegg for oppvaskmaskin. Vinyl på vegg over benkeplate.

Wc: Vinyl på gulv, våtromsplater på vegger og takess i himling. Toalett og vask.

Vindfang: Trebord på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling.

Gang: Vinyl på gulv og trebord på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling.


2. etasje:
Stue: Tregulv, malt panel på vegger og malt panel i himling.

Bad: Vinylbelegg, våtromstapet på vegger og malte plater i himling. Hvitmalt innredning med profilerte fronter, vask, dusjkabinett og wc.

Soverom 1: Malte tregulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.

Soverom 2: Malte tregulv, panelplater på vegger og malte plater i himling.

Soverom 3: Malte tregulv, malt panel på vegger og malte plater i himling. Panelovn.

Soverom 4: Malte tregulv, malt panel på vegger og malte plater i himling.

Gang: Malt tregulv, malte plater på vegger og vinylbelagte plater i himling. Klessjakt fra 2. etg til vaskerommet i kjelleren.

Gang: Malte tregulv, malt panel på vegger og malt panel i himling.


Underetasje:
Vaskerom: Malt betonggulv, malt mur på vegger og panel i himling. Skap med heldekkend vask, Skyllekar i stål, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Gang: Trebord på gulv, panel på vegger og panel i himling. Innredet med skap.

Bod/vindfang: Murgulv, panel på vegger og panel i himling.

Bod: Trebord på gulv, malt panel på vegger og malt panel i himling. Innredet med skap.

Fyring/Oppvarming:

Varmepumpe, vedfyr og elektrisk oppvarming.

Adkomst:

Fra offentlig vei. Fra avkjøringen til Valsøybotn, er det ca 2 km - boligen litter rett ovenfor Enge Gartneri, og ca 1 km før butikken. Se forøvrig kart. Ved fellesvisning vil det blir skiltet fra Eiendomsmegler 1.

Parkering:

I enkeltgarasje samt biloppstillingsplass på egen tomt. Garasjen er av ukjent byggeår og har manuell port.

Overtakelse:

Etter nærmere avtale med selger.

Byggemåte:

Ukjent oppføringsmåte på boligen, men antatt laft/plank kledd med både stående og liggende kledning. En vegg er kledd med vedlikeholdsfrie plater. Valmtak, konstruksjon oppbygd med plassbygd sperrer/åser, tretro som undertak. Teglsteinspipe med feieluke i kjeller. Tekket med lakkerte stålplater. Murt kjellertrapp. Trapp foran inngangsparti utført i strekmetall.

Vinduer i all hovedsak av typen "Husmorvindu" fra 70- og 80- tallet ellers fastkarm og
koblavindu. Malte ytterdører med glass felt, malt kjellerdør. Ny terrassedør med isolerglass.

Terrasse i tre utførelse med impregnert spaltedekke.

Energimerking:

Energimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Utleie:

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Beskaffenhet:

Romslig og pent opparbeidet tomt med plen, planter, busker og frukttrær. Asfaltert adkomst. Mulig bekken som går over tomten må dreneres e.l (ligger i rør gjennom uthus og garasje), da det kommer vann fra denne på plenen.

Eiendommen er ikke oppmålt, kun skylddelt, jf. vedlagte skylddelingsforretning. Eiendommens grenser er mindre nøyaktige og oppgitt areal er basert på arealberegninger foretatt av kommunen.

Kjøper kan ikke legge til grunn oppgitt areal og inntegnede grenser som annet enn veiledende.

Det gjøres oppmerksom på at deler av uthuset står utenfor tomterensen. Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet til dette.

Diverse:

Kommunale avgifter: inkluderer renovasjon, vann, avløp, brenntilsyn, feiing og eiedomsskatt.

Selgers kommentarer til egenerklæringsskjema:
Liten lekkasje på dusjkabinett på bad.
Stein i vedovn har sprukket.
Det er merker etter fuktinnslag i kjeller. Det er behov for drenering.
Det er skjevheter på gulv flere steder. Noe synlig riis/sprekk i mur.
Har hatt mus 2 ganger under oppvasken. Utbedret med provisorisk løsning og ikke sett siden mus siden.
Fukt- og råteskader i kjeller, loft og tak.
Det lekker litt under oppvask. Pakning må trolig skiftes.
Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse finnes ikke kommunens arkiv.
En del knirk i huset: På toalett nede og generelt.
Registrert fuktskader på kaldloft/tak. Henviser til takstrapport.
Generelt trenger boligen mye oppussing/renovering. Det går et vassdrag under uthuset. Ved store nedbørsmengder kommer det små vannmengder opp asfalt/steiner.
Videre opplyser selger at det har vært en liten lekkasje i vinterhagen i 2.etasje i årsskiftet 2018/2019. Det ble tatt raskt inn snekker som rettet opp skaden.

Takstmanns konklusjon:
Enebolig på Enge i Halsa kommune. Eietomt på 1512 kvm, opparbeidet uteareal med asfaltert adkomst. Det anmerkes at boligen er fra tidlig 1930 tallet, men med oppgraderinger opp gjennom årene og en må forvente at bygningen er
utført ut ifra datidens byggemåte, og krav til materialer. På grunn av alder og påviste forhold fremstår boligen som et oppussing/renoveringsobjekt.

Det ble visuelt og med bruk av fuktindikator registrert noe fukt i vegger og gulv i kjeller, samt fukt i takkonstruksjon på loft. Trolig som følge av kondensering og mangelfull lufting. Varierende alder på isolerglass og flere av de var punkterte. Noe slitt i karm og fag og enkelte subber og tar i karm. Noe avflassing av maling på karm og fag på eldre vindu og noe råte i karm/fag. Til dels store retningsavik(skjevhet) på enkelte rom. Mindre lekkasje fra avløpsrør i himling på vaskerom. Ikke fremlagt samsvarsærklering på el-anlegget. Anbefaler kontroll av det elektriske anlegget av en fagmann. Det ble på befaringsdagen registrert løse ledninger og mangelfull isolering på el-anlegg på et soverom. Ikke opplyst om evt anmerkninger fra feier. Men det anmerkes at stein i ovn på stue var sprukket. Boligen er registrert i Sefrakregisteret med id 157194, eldre uthus og garasje er ikke kontrollert.

Arealoppmåling er foretatt av takstmann.

Takstmann påpeker blant annet at:
- Det er observert saltutslag på innside av grunnmur/gulv og en fikk ved bruk av protmeter
fuktindikator forhøyede verdier på innvendige vegger. Visuelt ble det registrert noe råte og
mugg på vegger og konstruksjoner mot gulv. Dette er indikasjon på svikt eller manglende
drenering. Merk: Relatert til alder vil det her være fare for skjult svikt utover det som er
påvist, og det må påregnes at drenering må skiftes/utbedres innen rimelig tid. Krypkjeller er
kun inspisert fra luke på vaskerom, så kontrollen er begrenset. Ytterligere undersøkelse
anbefales. Tiltak må påregnes.
- Mangelfull ventilering av loftsrom og det ble visuelt og ved bruk av protimeter fuktindikator
registrert fukt i undertaksbord og sperrer. Lufting av kloakkrør er ikke ført over tak men
avsluttet på loftsrom. Tiltak må påregnes. Utvendig er tak kun inspisert fra bakkenivå, men
en kunne registrere noe løs maling på raft bord. Ytterligere undersøkelse på
takkonstruksjonen må utføres for å få oversikt på skader.
- Det er flere løse ledninger på soverom, strakstiltak må utføres. Egen kontroll av eltakstmann anbefales da takstmann ikke er el.fagmann. Merk: Det er eiers plikt å sørge for at el-anlegget til en hver tid er godkjent.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i følge kommunen arealplan avsatt til bolig.

Prisdetaljer

Prisantydning kr 500 000

Omkostninger

Beregnede omkostninger ved salg til prisantydning kr 500.000,-:
- Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesum kr 12.500,-
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr 525,-
- HELP Boligkjøperforsikring kr 11.100,- (valgfritt)

Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring: kr 24.650,-

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Fakta

Kommunenr 1571
Gårdsnr 107
Bruksnr 10
Meglers referanse 17180495
FINN-kode 136574391
EM1-kode 1173362
Sist endret 08.01.2019
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydningkr 500 000
Primærrom143 m2
Bruksareal157 m2
Tomt 1 511 m2  eiet
BoligtypeEnebolig
EierformEier (Selveier)
Rom4
Soverom4
Postnummer 6687 Valsøyfjord
Byggeår1935
Energimerking
G

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Valsøyfjordvegen 1446, Valsøyfjord

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk Vil du vite mer om eiendommen?

Silje Maria Bauge

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Lurer du på noe om Valsøyfjordvegen 1446?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?