Bilde
Bilde
Bilde

Uvdal Alpinsenter

Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter

Uvdal

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Prisantydning kr 4 950 000

Totalpris kr 4 981 300  Vis utregning
Inaktiv
Hytte
5 rom
3 soverom
109 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Spesialdesignet nyoppført hytte - med unik interiørpakke fra Halvor Bakke. Flott beliggende ca 1000 moh, ski inn/ski ut 

Hei alle fine folk

Så hyggelig dere er interesserte i fantastiske Uvdal og hyttene vi har lagt sjela vår i!
Dette har vi gjort fordi vi både digger området og ville bygge noe som vi selv hadde elsket å tilbringe masse tid i.
Vi har ønsket å skape noe helt spesielt og har hatt fokus på at det både skal være god kvalitet, praktisk, tidløst og hjemmekoselig.
Derfor har vi også inkludert en unik interiørpakke fra Halvor Bakke så du bare kan flytte rett inn.

Sølvi Haugland og Harald Rønneberg har hatt hytte her siden 2015 og bruker den nesten 100 døgn i året. For i Uvdal finner man roen. Det er mindre folk, mer natur og en lekepark for alle som er glad i det norske høyfjellet. Sommer som vinter!

Vi håper dere også får godfølelsen!

Beste hilsener fra
Sølvi, Halvor, Harald og Simen

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter, 3632 Uvdal
Totalpris kr 4 981 300
Prisantydning kr 4 950 000
P-rom ca. 109 m2
Bruksareal ca. 113 m2
Antall rom 5
Ant. sov. 3
Tomteareal ca. 792 m2  eiet
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår 2019
Energimerking
C
Kommunenr 0633
Gårdsnr 11
Bruksnr 29
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Innhold
Stue med store glassflater som slipper naturen rett inn, åpent mot spiseplass og lekkert kjøkken, 2 soverom, 2 flotte bad/wc, vaske-/tørkerom med egen adkomst utenfra og god plass til lagring, entrè og romslig bod med adkomst utenfra. Smart lagringsløsning under trapp.
Hems med 1 soverom og oppholdsrom med soveplasser, hems er totalt 17,5m2 i målbart areal og har 39m2 gulvareal.

Ovennevnte rom inngår i Primærrom med unntak av bod.
Standard
Hytten holder høy standard, har praktiske løsninger og solide kvaliteter.
Hytten er designet og stylet i samarbeid med Halvor Bakke. Og en unik møbel- og interiørpakke fra Halvor sine kolleksjoner medfølger i prisen - dette er til en pris man ellers bare kan drømme om. Liste over interiørpakken ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

På innvendige vegger er det panel (beiset i brun/sort farge) i alle rom, også badene, foruten dusj-/våtsoner har har fliselagte vegger.
På gulvene er det enstavs eikeparkett av typen: Boen Eik Pearl. På bad, gang og grovgang/vaske rom er det fliser.

Lekker kjøkkeninnredning fra JKE Nordic Kitchen Design, med Benkeplater i 30mm heltre Eik oljet.
Kjøleskap, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin fra Siemens + Vinkjøl.

Se ellers byggebeskrivelse vedl. i salgsoppgaven.
Parkering
På egen grunn.
Adkomst
Ta av fra rv. 40 mot Uvdal Alpinsenter
Byggemåte
Hytten føres opp i bindingsverk, kledd utvendig med vedlikeholdsfri stående panel i Sibirsk lerk, oljet et strøk med nøytral farge.
Bærende takkonstruksjoner i tre og stål, tekkes med torv (legges våren 2019, når snøen er borte).
Vinduer med 3-lags energi glass.

Se ellers byggebeskrivelse vedl. i salgsoppgaven.
Energimerking
C
Oppvarming
Elektrisk oppvarming og vedfyring. Peisovn i stue fra Norpeis, modell BOX
Andre relevante opplysninger
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: em1@em1geilo.no, SMS: 997 21 192 eller per fax til megler: 32 08 73 61. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Budgiver oppfordres til å ringe megler etter at bud eller budforhøyelse er inngitt, for å forsikre seg om at budet er mottatt, slik at det skal formidles videre til selger.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt et par sider før budskjemaet.

Meglers referanse 7119019
FINN-kode 139900891
Sist endret 10.05.2019

Beliggenhet

Hytten ligger ca 1000 moh på toppen av Uvdal Alpinsener, med ski in og ski ut. Man glir rett fra hytta og ut i toppen av alpinbakken. Herfra kan man også gå på ski eller beina rett fra hytta, opp på fjellet og til Hardangervidda.
Fra eiendommen er det en fantastisk utsikt og solforholdene er meget gode.

Uvdal alpinsenter ligger flott til ved foten av Hardangervidda, ca. 2,5 - 3 timer fra Oslo og Vestfoldbyene, og ca. 40 minutter fra Geilo. Området byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter.

Sommeraktiviteter som jakt og fiske, ridning, sykling passer for alle i familien. Om man ønsker mer fart og spenning kan man besøke Dagali opplevelser eller Dagali rafting for en runde med paintball, bilslalom, rafting, rappellering, gokart eller juving. For en mer avslappende dag for hele familien kan en tur til Langedrag Naturpark være midt i blinken, her kan man tilbringe en time inne hos ulveflokken og virkelig komme inn på naturen. Alle aktivitetene kan nås innen ca. 1 times kjøretur.

På vinterstid er det svært gode forhold både for langrenn og alpint. Uvdal Skisenter er et familievennlig skisenter øverst i Numedal. Alpinsenteret ligger i flotte omgivelser ved foten av Hardangervidda, nord-Europas største høyfjellsplatå. Med vakker natur som utgangspunkt fremstår Uvdal som et attraktivt reisemål. Uvdal Skisenter har et koselig og intimt skiområde hvor hele familien vil trives. Her er det både trygt for barna i eget tilrettelagt barneområde og et utvalg av utfordrende løyper for de mer erfarne i familien. Skisenteret har en høydeforskjell på 620 meter, hvor høyeste punkt er 1 209 moh. 25 nedfarter, 5 heiser og egen Alpinpark. Uvdal har også et godt tilbud for langrennsløpere med over 400 km med langrennsløyper. Langrennsløypene starter ved stolheisen og går rett inn i turistforeningens løyper på Hardangervidda.

For mer informasjon gå inn på:
www.uvdal.no
www.skisporet.no
www.dnt.no
www.numedal.net
www.langedrag.no
www.ut.no

Pris og økonomi

Prisantydning kr 4 950 000
Omkostninger kr 31 300
Totalpris kr 4 981 300
Offentlige/kommunale avgifter
kr 7 393
Omkostninger
1. Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdi (kr. 1 200 000)
2. Tinglysingsgebyr for skjøte: Kr 525
3. Tinglysingsgebyr for hvert pantedok.: Kr 525
4. Gebyr for utskrift av grunnboken pr. bnr.: Kr 250

Dette utgjør totalt kr 31 300 ved oppnådd prisantydning og tinglysing av ett pantedokument.

I tillegg evt. Help Boligkjøperforsikring kr. 11 100,- for ene/ tomannsboliger, fritidsbolig og tomt, og evt. tilleggsdekning Boligkjøperforsikring Pluss kr. 2 800,-.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.Lurer du på noe om Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Beregn hva eiendommen vil koste deg

Boliglånskalkulator SpareBank 1

Vil du se flere av våre eiendommer?