Inaktiv

Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter - Uvdal Alpinsenter

Prisantydning kr 4 950 000

Totalpris kr 4 981 300  (Se utregning)
Hytte
5 rom
3 soverom
109 m2

Uvdal Alpinsenter

Spesialdesignet nyoppført hytte - med unik interiørpakke fra Halvor Bakke. Flott beliggende ca 1000 moh, ski inn/ski ut 

Hei alle fine folk

Så hyggelig dere er interesserte i fantastiske Uvdal og hyttene vi har lagt sjela vår i!
Dette har vi gjort fordi vi både digger området og ville bygge noe som vi selv hadde elsket å tilbringe masse tid i.
Vi har ønsket å skape noe helt spesielt og har hatt fokus på at det både skal være god kvalitet, praktisk, tidløst og hjemmekoselig.
Derfor har vi også inkludert en unik interiørpakke fra Halvor Bakke så du bare kan flytte rett inn.

Sølvi Haugland og Harald Rønneberg har hatt hytte her siden 2015 og bruker den nesten 100 døgn i året. For i Uvdal finner man roen. Det er mindre folk, mer natur og en lekepark for alle som er glad i det norske høyfjellet. Sommer som vinter!

Vi håper dere også får godfølelsen!

Beste hilsener fra
Sølvi, Halvor, Harald og Simen

Innhold

Stue med store glassflater som slipper naturen rett inn, åpent mot spiseplass og lekkert kjøkken, 2 soverom, 2 flotte bad/wc, vaske-/tørkerom med egen adkomst utenfra og god plass til lagring, entrè og romslig bod med adkomst utenfra. Smart lagringsløsning under trapp.
Hems med 1 soverom og oppholdsrom med soveplasser, hems er totalt 17,5m2 i målbart areal og har 39m2 gulvareal.

Ovennevnte rom inngår i Primærrom med unntak av bod.

Bilder

Se alle bildene av hytta

Se alle bildene av hytta

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om hytta?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter - Uvdal Alpinsenter

Uvdal

Hytten ligger ca 1000 moh på toppen av Uvdal Alpinsener, med ski in og ski ut. Man glir rett fra hytta og ut i toppen av alpinbakken. Herfra kan man også gå på ski eller beina rett fra hytta, opp på fjellet og til Hardangervidda.
Fra eiendommen er det en fantastisk utsikt og solforholdene er meget gode.

Uvdal alpinsenter ligger flott til ved foten av Hardangervidda, ca. 2,5 - 3 timer fra Oslo og Vestfoldbyene, og ca. 40 minutter fra Geilo. Området byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter.

Sommeraktiviteter som jakt og fiske, ridning, sykling passer for alle i familien. Om man ønsker mer fart og spenning kan man besøke Dagali opplevelser eller Dagali rafting for en runde med paintball, bilslalom, rafting, rappellering, gokart eller juving. For en mer avslappende dag for hele familien kan en tur til Langedrag Naturpark være midt i blinken, her kan man tilbringe en time inne hos ulveflokken og virkelig komme inn på naturen. Alle aktivitetene kan nås innen ca. 1 times kjøretur.

På vinterstid er det svært gode forhold både for langrenn og alpint. Uvdal Skisenter er et familievennlig skisenter øverst i Numedal. Alpinsenteret ligger i flotte omgivelser ved foten av Hardangervidda, nord-Europas største høyfjellsplatå. Med vakker natur som utgangspunkt fremstår Uvdal som et attraktivt reisemål. Uvdal Skisenter har et koselig og intimt skiområde hvor hele familien vil trives. Her er det både trygt for barna i eget tilrettelagt barneområde og et utvalg av utfordrende løyper for de mer erfarne i familien. Skisenteret har en høydeforskjell på 620 meter, hvor høyeste punkt er 1 209 moh. 25 nedfarter, 5 heiser og egen Alpinpark. Uvdal har også et godt tilbud for langrennsløpere med over 400 km med langrennsløyper. Langrennsløypene starter ved stolheisen og går rett inn i turistforeningens løyper på Hardangervidda.

For mer informasjon gå inn på:
www.uvdal.no
www.skisporet.no
www.dnt.no
www.numedal.net
www.langedrag.no
www.ut.no

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Hytte 67 - Uvdal Alpinsenter, 3632 Uvdal

Prisantydning

kr 4 950 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 31 300


Totalpris

kr 4 981 300


P-rom

ca. 109 m2

Bruksareal

ca. 113 m2

Antall rom

5

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 792 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

2019

Energimerking

C

Kommunenr

0633

Gårdsnr

11

Bruksnr

29

Meglers referanse

7119019


FINN-kode


Annonsen er sist endret

10.05.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 4 950 000

Omkostninger

kr 31 300

Totalpris

kr 4 981 300

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdi (kr. 1 200 000)
2. Tinglysingsgebyr for skjøte: Kr 525
3. Tinglysingsgebyr for hvert pantedok.: Kr 525
4. Gebyr for utskrift av grunnboken pr. bnr.: Kr 250

Dette utgjør totalt kr 31 300 ved oppnådd prisantydning og tinglysing av ett pantedokument.

I tillegg evt. Help Boligkjøperforsikring kr. 11 100,- for ene/ tomannsboliger, fritidsbolig og tomt, og evt. tilleggsdekning Boligkjøperforsikring Pluss kr. 2 800,-.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 7 393,-


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Innhold

Stue med store glassflater som slipper naturen rett inn, åpent mot spiseplass og lekkert kjøkken, 2 soverom, 2 flotte bad/wc, vaske-/tørkerom med egen adkomst utenfra og god plass til lagring, entrè og romslig bod med adkomst utenfra. Smart lagringsløsning under trapp.
Hems med 1 soverom og oppholdsrom med soveplasser, hems er totalt 17,5m2 i målbart areal og har 39m2 gulvareal.

Ovennevnte rom inngår i Primærrom med unntak av bod.


Standard

Hytten holder høy standard, har praktiske løsninger og solide kvaliteter.
Hytten er designet og stylet i samarbeid med Halvor Bakke. Og en unik møbel- og interiørpakke fra Halvor sine kolleksjoner medfølger i prisen - dette er til en pris man ellers bare kan drømme om. Liste over interiørpakken ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

På innvendige vegger er det panel (beiset i brun/sort farge) i alle rom, også badene, foruten dusj-/våtsoner har har fliselagte vegger.
På gulvene er det enstavs eikeparkett av typen: Boen Eik Pearl. På bad, gang og grovgang/vaske rom er det fliser.

Lekker kjøkkeninnredning fra JKE Nordic Kitchen Design, med Benkeplater i 30mm heltre Eik oljet.
Kjøleskap, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin fra Siemens + Vinkjøl.

Se ellers byggebeskrivelse vedl. i salgsoppgaven.


Parkering

På egen grunn.


Adkomst

Ta av fra rv. 40 mot Uvdal Alpinsenter


Byggemåte

Hytten føres opp i bindingsverk, kledd utvendig med vedlikeholdsfri stående panel i Sibirsk lerk, oljet et strøk med nøytral farge.
Bærende takkonstruksjoner i tre og stål, tekkes med torv (legges våren 2019, når snøen er borte).
Vinduer med 3-lags energi glass.

Se ellers byggebeskrivelse vedl. i salgsoppgaven.


Energimerking
C


Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Peisovn i stue fra Norpeis, modell BOX


Andre relevante opplysninger

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: em1@em1geilo.no, SMS: 997 21 192 eller per fax til megler: 32 08 73 61. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Budgiver oppfordres til å ringe megler etter at bud eller budforhøyelse er inngitt, for å forsikre seg om at budet er mottatt, slik at det skal formidles videre til selger.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.
For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt et par sider før budskjemaet.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.