Solgt

Høivold brygge 16 - Kristiansand S

Prisantydning kr 6 950 000

Leilighet
5 rom
3 soverom
140 m2

Kristiansand S

Høivold brygge - Stor, moderne og innholdsrik 4 -roms leilighet med fantastisk utsikt 

Innhold

Dette er en stor og moderne leilighet beliggende i 2. etasje og med følgende planløsning:

Gang, stor stue, åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad/wc, vaskerom, garderobe, innebygget terrasse/TV-stue.
(S-rom: Garderobe og bod, forøvrig P-rom).

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Janne Fjellvang

Vil du vite mer om leiligheten?

Janne Fjellvang

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Høivold brygge 16 - Kristiansand S

Kristiansand S

Meget attraktiv beliggenhet på Høivold brygge på Lund, i umiddelbar nærhet til Otra med båthavn, strandpromenade etc. Gangavstand til Kvadraturen og kort vei til buss og butikk på Lund. Flotte tur- og bademuligheter bl.a. i Baneheia, på Kuholmen og i Bertesbukta.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Høivold brygge 16, 4631 Kristiansand S

Prisantydning

kr 6 950 000 Lånekalkulator

Felleskostnader

kr 3 593 pr. mnd.


P-rom

ca. 140 m2

Bruksareal

ca. 149 m2

Antall rom

5

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 9 013 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1990


Kommunenr

1001

Gårdsnr

152

Bruksnr

1952

Seksjonsnr

37

Meglers referanse

77170057


FINN-kode


Annonsen er sist endret

26.03.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 6 950 000

Felleskost./mnd

kr 3 593


Felleskostnader inkluderer

Bygningsforsikring, kommunale avgifter eksl eiendomsskatt, kabel-TV (Canal Digital), vaktmester, div vedlikehold etc.


Omkostninger

2,5 % dokumentavgift
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pantedokument kr 525,-
Attestgebyr kr 206,-


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 11 889,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Innhold

Dette er en stor og moderne leilighet beliggende i 2. etasje og med følgende planløsning:

Gang, stor stue, åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad/wc, vaskerom, garderobe, innebygget terrasse/TV-stue.
(S-rom: Garderobe og bod, forøvrig P-rom).


Standard

Boligen framstår lys og moderne og med følgende standard:

Gulv: Fliser i gang, TV-stue og begge bad samt vaskerom, parkett i stue, furugulv på soverommene.

Vegger: Flislagte badevegger, forøvrig malte flater.

Himlinger: Malte.

Kjøkken: Moderne eik skapinnredning fra Strai kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele: oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr med keramisk topp og avtrekksvifte.

Bad: Et bad har wc, dusj og servant m/ skap.
Et bad har wc, dusj og servant m/ skap. Rikelig med skapplass.

Romslig walk-in-closet i tilknyttning til hovedsoverom.

Overbygd terrasse med varmekabler i gulv.

Heis. Calling. Kabel-TV.

Hvitevarer medfølger.


Parkering

En garasjeplass i fellesanlegg. Gjesteparkering.


Adkomst

Kjør fra sentrum over Gamle Lundsbro, ta til høyre Kuholmsveien og deretter ned til høyre til Høivold brygge.


Byggemåte

Betong og tre, se forøvrig tilstandsrapport.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på begge bad samt i gangen og på terrassen.


Andre relevante opplysninger

Megler gjør oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?