Usbl

Du er i trygge hender hos EiendomsMegler 1.


Meglerne i EiendomsMegler 1 har en unik kjennskap til Usbl-borettslagene, nærområdet til borettslaget og de priser som er oppnådd. En slik lokalkunnskap er en av de beste forutsetningene for å gi deg god hjelp i boligmarkedet og oppnå markedets beste pris.

Kr 5 000,- i rabatt!
Usbl-medlemmer i Oslo og Akershus får kr 5 000,- i rabatt på grunnprovisjon (tilretteleggingsgebyr) ved salg av bolig eller fritidseiendom gjennom EiendomsMegler 1. Grunnprovisjonen koster normalt kr 11 900,-. Tilbudet gjelder ved tegning av ordinært salgsoppdrag før utgangen av 2018.

Medlemstilbudet er sendt ut i samarbeid med Usbl. EiendomsMegler 1 Oslo Akershus jobber hele tiden for å tilby de beste meglertjenestene for Usbls medlemmer.

* Medlemsfordelene kan ikke kombineres med andre tilbud/kampanjer og betinger signert ordinært salgsoppdrag med EiendomsMegler 1 Oslo AS innen utgangen av 2018.

Usbl-eksperten
Det er vi som selger flest Usbl-boliger i Oslo. Denne erfaringen, kombinert med vår lokalkunnskap og dine medlemsfordeler gjør at vi kaller oss Usbl-eksperten. Disse fordelene er gull verdt når du velger EiendomsMegler 1 som din samarbeidspartner.

Vi tilbyr også gratis verdivurdering til alle medlemmer i Usbl. En verdivurdering er en markedsvurdering over din bolig og indikerer hva du kan forvente å få solgt boligen din for, dersom du skulle solgt den i dag. For enklest mulig å kunne treffe din lokalkjente megler, kan du enten:


Sende en SMS: TAKST USBL til telefon 07040
Sende en epost: usbl@eiendomsmegler1.no

Eller kontakt oss på telefon 23 08 48 10.