Daniel Andre Adamsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Alta
Daniel André Adamsen

Eiendomsmegler 1 har en sterkt posisjon lokalt i Alta, regionalt og nasjonalt med flest solgte boliger i 2015. Vi har en nøye og gjennomtenkt salgsprosess, og vi tilpasser markedsføringen for akkurat din bolig. Dette er grunnen til at vi har lyktes i et tøft marked. La oss presentere vår salgsprosess når du skal selge din bolig - det lønner seg! Vårt mål er at du skal bli så fornøyd, at du anbefaler oss til dine venner og bekjente.  

Jeg har Bachelor i Eiendomsmegling og har vært med på markedets opp- og nedturer siden 2006, noe som har gitt meg en god dose erfaring som eiendomsmegler. Til daglig formidler jeg alle typer brukte og nye boliger, fritidseiendommer og næringsbygg i Alta, Kautokeino, Karasjok og Loppa.

Har du spørsmål om kjøp eller salg er det bare å ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk