Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Alta
Jeg er født og oppvokst på Alta, og både kjenner og brenner for byen vår.
Som eiendomsmegler har jeg stor kunnskap om området og hva som gjør det attraktivt. Hvis du har tenkt å bli boende i området, kan jeg skaffe deg mye nyttig informasjon og prisstatistikker helt ned på detaljnivå, samt hjelpe med å finne en bolig som passer for deg og dine behov. Og skal du flytte herfra, har jeg sikkert en kollega som kjenner området du vil bo i.

Å selge bolig er noe jeg kan. Jeg følger markedet og utviklingen i både Alta, Kautokeino, Karasjok og Loppa, og vet hvordan vi skal nå fram til aktuelle kjøpere for din bolig. Med presis annonsering, en bra salgsoppgave og tett oppfølging, er jeg godt i stand til å få en salgspris du kan si deg fornøyd med.

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål om kjøp eller salg av bolig, eller rett og slett bare ønsker en hyggelig boligprat!

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk