Om oss

Her på Årnes finner du tre seriøse meglere med lang erfaring fra boligmarkedet i Nes kommune. Vi både jobber og bor lokalt og er svært opptatt av å yte god service for at handelen din skal bli tatt vare på. 
Når du velger EiendomsMegler 1 Årnes, velger du kompetanse, service og en langsiktig samarbeidspartner. 

Vi er opptatt av å ha kunden i fokus, og hele tiden tilrettelegge oss etter ønsker og behov. Markedet forandrer seg og kundene er forskjellige. Av den grunn er det viktig å ha meglere som er oppdatert og som har evnen til å tilpasse seg kundene. 
Vi er meget godt kvalifisert og utdannet. Vi har bred lokalkunnskap og lang erfaring innenfor bolig- og nybolig, samt hyttemarkedet. Det være seg store eneboliger eller leiligheter, både borettslag og selveier.Vi følger deg hele veien og hjelper deg med å ta de riktige avgjørelsene i både store og små spørsmål.

Du og din eiendom fortjener den beste eksponering, en dyktig megler og et smidig totalkonsept som ivaretar de viktige områdene rundt en eiendomshandel. 
Vårt nære samarbeid med SpareBanken Hedmark har i tillegg vært til stor nytte for mange av våre kunder, og tilbudet om profesjonell finansiell rådgivning er ofte benyttet under eller i forkant av hektiske budrunder.  Via Sparebanken Hedmarks filial på Årnes kan du få tilbud om finansiering, forsikring og økonomisk rådgivning.

Den lille forskjellen, utgjør hele forskjellen. Det er du som velger megler.