Om oss

I Asker er eiendomsmarkedet sammensatt og variert. Her finner du alt fra by til land og skog til fjord. Her er alt fra enkle leiligheter til unike strandeiendommer. Uansett hvor i Asker du bor er det kort avstand til både skog, strand og by. Denne variasjonen gjør Asker til et spennende, utfordrende og attraktivt boligmarkedet å jobbe i, og ikke minst; et flott sted å bo!

For mange er kjennskap til lokalmarkedet et viktig kriterie når man skal velge eiendomsmegler. Hos oss vil du derfor finne topp motiverte medarbeidere med mange års erfaring fra eiendomssalg. Vi har kunnskapen og verktøyene for å gi deg en riktig prisvurdering, målrettet markedsføring, et bra salg og et ryddig oppgjør.
Vi strekker oss gjerne litt ekstra langt for at akkurat din bolig skal oppnå en god pris og for at både kjøper og selger skal bli fornøyde.

Vi holder til i 2. etasje i Bankveien 7, over SpareBank1. Vi har et godt samarbeid med lokalbanken, så her kan du få både eiendomsmegling, bank og forsikring under samme tak.

Vårt slagord er at vi skal være den anbefalte eiendomsmegleren. Kom innom og hør hva vi kan gjøre for akkurat deg.
Velkommen til oss for en god boligprat og et godt tilbud.