Marianne Desireè Bergersen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Askim
Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2007, og har etter 9 år i bransjen fått god erfaring med eiendom, veiledning og salg. Jeg stortrives i min jobb, både med kolleger og ikke minst kunder. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe med noe annet, og gjør derfor alt jeg kan for å få til en best mulig salgsprosess og gode relasjoner til kundene. De best mulige løsninger og resultater er alltid topp prioritet. 
 
Når du velger meg som eiendomsmegler for din bolig, vil du oppleve at jeg har god lokal kunnskap og at jeg jeg er god på oppfølging gjennom hele salgsprosessen. Du kan føle deg trygg på at du er godt ivaretatt, samt at interessentene til din bolig også får god oppfølging. 
 
Jeg er her for mine kunder, så ring meg gjerne for en hyggelig boligprat!

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk