Marius Moseby

Eiendomsmegler MNEF - Daglig leder/Fagansvarlig
EiendomsMegler 1 Askim

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2011, og har etter 5 år tilegnet meg god erfaring innen salg og kjøp av eiendom. For tiden sitter jeg som Daglig leder og Fagansvarlig for vår avdeling i Askim.

Jeg elsker å møte nye mennesker og hjelpe dem i alle typer situasjoner, dette er nok også grunnen til at jeg trives såpass godt i min nåværende jobb. For deg som kunde betyr dette at du blir godt mottatt fra første stund, samt at potensielle kjøpere av nettopp din bolig føler seg verdsatt og ivaretatt under hele salgsprosessen.

Når du velger meg som megler for din bolig vil du oppleve at jeg har god kunnskap om det lokale markedet i Indre Østfold, og at du blir godt ivaretatt om du skal selge eller kjøpe bolig.
 
Mine kunder har alltid høyeste prioritet, så ring meg gjerne dersom du har spørsmål rundt salg eller kjøp av bolig, så vil jeg hjelpe deg!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk