EiendomsMegler 1 Askøy - EiendomsMegler 1
Illustrasjonbilde for EiendomsMegler 1 Askøy

EiendomsMegler 1 Askøy

Kleppestø Senter, 5323 KLEPPESTØ
Vis i kart
Kart

I 2. etasje på Kleppestø senter møter du 2 topp motiverte eiendomsmeglere. Askøyværingen Dag Erik Fotland har lang erfaring som megler og kjenner boligmarkedet på Askøy. Carina Oppedal har som ung megler allerede sikret seg verdifull erfaring, og er pliktoppfyllende og engasjert. Lurer du på noe ? - Kom gjerne innom for en boligprat.

Du finner oss i flotte lokaler i andre etasje på Kleppestø senter, kommunens knutepunkt. På vår avdeling for boligsalg er vi to ansatte med særdeles god kjennskap til det lokale boligmarkedet. Har du eiendom på Herdla i nord, Kleppestø i sør, Hetlevik i vest eller langs Askøys østside fra Florvåg til Hanevik, skal du føle deg trygg på at vi kjenner ditt nabolag. Våre topp motiverte meglere har solid erfaring og bred kompetanse med salg av brukte boliger, eierseksjoner, borettslag og fritidseiendommer.

Når du selger gjennom EiendomsMegler 1, garanterer vi deg markedets beste markedsføring. Din eiendom skal bli synlig for potensielle kjøpere, uansett hvor de befinner seg. For å lykkes med dette, benytter vi bl.a den nyeste teknologien med vår intelligente digitale annonsepakke, stort boligkjøperregister, Finn.no, Eiendomsmegler1.no og trykte medier som BT og lokalaviser.

På denne måten er vi sikre på at vi når ut til flest mulig potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Er du ikke overbevist?

Slå på tråden for en boligprat, så finner vi den beste løsningen for ditt boligsalg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 
Våre ansatte

Carina Oppedal
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om meg
Dag Erik Fotland
Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om meg

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom på Askøy? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss