Asbjørn Gjerde

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Bøler

Å selge bolig er en viktig avgjørelse i manges liv. Valg av riktig megler er noe av det første å vurdere i prosessen.

Når er riktig tidspunkt å selge? Hva bør prisantydningen være? Hvilke markedsføringskanaler er mest effektive? Lønner det seg å pusse opp før boligsalget? Hva med boligstyling?

Det kan være mange spørsmål du lurer på. En god dialog og riktige tilbakemeldinger er ofte nøkkelen til suksess.

Jeg er opptatt av å ivareta dine interesser gjennom hele prosessen, gi deg gode råd og den nødvendige tryggheten når du skal selge. Sammen oppnår vi det beste salget ved å presentere boligen på en god måte.

I 2016 ble jeg nummer to i Oslo på listen over meglere med de mest fornøyde selgerne og kjøperne. Takk for alle tilbakemeldinger – det gjør meg enda mer motivert.

Jeg er en person med et sterkt konkurranseinstinkt, høy arbeidsmoral og et stort nettverk. De tre siste årene har jeg vært blant topp 10 meglere i Eiendomsmegler1 Oslo/Akershus – en statistikk som gjør meg stolt og som ikke hadde vært mulig uten fornøyde boligselgere.

Som Norges største eiendomsmegler er vi i Eiendomsmegler1 i kontakt med flere boligsøkere enn noen andre meglere. Gjennom vårt boligsøkerregister gjør vi flere potensielle kjøpere oppmerksomme på nettopp din bolig - og flere interessenter kan bidra til en høyere pris.

Ønsker du en uforpliktende verdivurdering eller tilbud på salg.
Ta gjerne kontakt.

Gleder meg til å høre fra deg.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg