Marita Husum Nilsen

Avdelingsleder/Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Bøler

Velger du meg som din megler får du en megler som er opptatt av kvalitet i alle ledd. Jeg er alltid tilgjengelig og skreddersyr salget slik at du oppnår et best mulig resultat. En følge av dette er at jeg flere ganger er kåret til beste megler på blant annet kundetilfredshet og omsetning. Jeg er levende opptatt av å levere et godt produkt, både til deg som selger og til din kjøper. Jeg ønsker at du skal være fornøyd med hele prosessen, så vel som salgsprisen. Å selge bolig er tidkrevende og det tar mye energi. Ved å overlate jobben til meg får du bistand av en profesjonell part og kan lene deg tilbake.

 

Jeg har jobbet på Bøler i flere år og har vært avdelingsleder siden 2014. I tillegg bor jeg i området. Derfor kan du være trygg på at jeg kjenner lokalmiljøet svært godt og jeg vet hva din kjøper er på utkikk etter. Ta kontakt med meg for en hyggelig boligprat.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk