Enebolig
4 rom
4 soverom
193 m2

RENNESØY

Lekker, nyere enebolig i flotte omgivelser og med god standard. Flott opparbeidet uteområde og garasje!

Ingermarka 25 er en flott enebolig som er bygget så sent som i 2007. Her har man gjennomgående god standard og mye innhold. Huset har i alt fire soverom, tre stuer og to bad.
Fra stuen i 1.etasje har man utgang til en veldig stor of luftig terrasse over to nivåer med blant annet nedfelt boblebad og hagestue.
Boligen har garasje med verksted under, samt stort gårdsrom opparbeidet med belegningstein.

Innhold

U. etasje: trapperom, gang, stue, 2 soverom og bad. S-rom: Bod
1. etasje: gang, vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje: soverom, stue og bad.

Underetasje BRA: 70m2
1.etasje BRA: 73m2
2.etasje BRA: 50m2.

Bilder

Se alle bildene av boligen

Se alle bildene av boligen

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Les komplett salgsoppgave

Salgsoppgave

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Joakim Vier

Vil du vite mer om boligen?

Joakim Vier

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Ingermarka 25 - RENNESØY

RENNESØY

Ingermarka 25 fremstår som den komplette familiebolig. Her bor man i landlige og barnevennlige omgivelser samtidig som man befinner seg i et etablert boligfelt med kort avstand til butikk, barnehage, lekeplasser og fantastiske turområder. Bademuligheter i gangavstand fra boligen.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Ingermarka 25, 4150 RENNESØY

Prisantydning

kr 5 150 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 193 m2

Antall rom

4

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 547 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eiet

Etasje

3

Byggeår

2007

Energimerking

C

Kommunenr

1142

Gårdsnr

31

Bruksnr

104

Meglers referanse

2211170226


FINN-kode


Annonsen er sist endret

28.06.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 150 000

Omkostninger

2,5 % dokumentavgift
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pantedokument kr 525,-
Attestgebyr kr 206,-


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 6560,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

547m2. Areal iht. kommunale opplysninger / GAB registeret


Arealbeskrivelse

Kjeller: Primærrom: 70 kvm
1. etasje: Primærrom: 73 kvm
2. etasje: Primærrom: 50 kvm


Innhold

U. etasje: trapperom, gang, stue, 2 soverom og bad. S-rom: Bod
1. etasje: gang, vaskerom, soverom, stue og kjøkken.
2. etasje: soverom, stue og bad.

Underetasje BRA: 70m2
1.etasje BRA: 73m2
2.etasje BRA: 50m2.


Standard

Velkommen til Ingermarka 25 - en komplett familiebolig med særdeles god standard!

Boligen går over 3 plan og fremstår som veldig innholdsik. Her kan man skilte med blant annet 4 soverom, 3 stuer og 2 bad - samt fantastiske uteområder.
Garasjen har også en full underetasje som kan benyttes etter eget ønske.

Fra inngangen kommer man inn i en romslig gang med en større, integrert skyvedørsgarderobe. Parkett på gulv og lysmalte vegger gir et godt inntrykk. Her har man også varmekabler i gulvet.Fra entrè har man også tilkomst til boligens vaskerom som også har egen bi-inngang fra utsiden. Vaskerommet har varme i gulv og er av god størrelse.
1.etasje for øvrig består av et soverom og en åpen stue/kjøkkenløsning som er delvis adskilt med en flott vedovn som er plassert midt i rommet.
Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og fremstår som veldig tidsriktig. Her har man rikelig med skap - og benkeplass. Flotte takvinduer plassert over kjøkkenet gir rikelig med lys.
Stuen er også av god utforming og kan enkelt møbleres med både sitte - og spisegruppe. Store vindusflater kombinert med lysmalte vegger og flott en-stavs eikeparkett gir et helhetlig og godt inntrykk.

2.etasje er innredet som en ekstra stue med ekstra takhøyde og fantastisk utsikt. Her har man også vedovn som gir god varme. I denne etasjen finner man også det ene av boligens totalt 2 bad. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og møbel med servant. Varmekabler i gulv.
Ved siden av badet har man også et av boligens soverom.

U. etasjen er i dag innredet med hjemmekino. Utstyret kan kjøpes om ønskelig. I denne etasjen ligger også boligens to siste soverom, innvendig bod, samt et stort, flott bad. Her er det innredet med Hurricane badekar, dusjhjørne, møbel med servant og vegghengt toalett. Varmekabler i gulv.

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning og sentralstøvsuger.

Ellers har boligen en større garasje med en hel underetasje som i dag fungerer som arbeidsrom/bod.

Fantastiske uteområder som bare må oppleves. Her har man store terrasser på to forskjellige nivå, en vinterstue m/peis på ca 11m2, nedfelt jacuzzi og stor, opparbeidet plen. Alt grenser mot friområde og gir en fantastisk flott utsikt.

Velkommen på visning!


Parkering

Parkering i garasje samt større, opparbeidet gårdsrom.


Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler 1 under fellesvisning.


Byggemåte

Tre og mur, se forøvrig tilstandsrapport.


Energimerking
C

Energimerke C og oppvarmingskarakter GUL.


Oppvarming

Elektrisk, varmepumpe og vedovn. Begge baderommene har varmekabler i gulv.


Regulering

Eiendommen er regulert til bolig.

Reguleringsbestemmelser kan fåes hos megler.


Andre relevante opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at lysekrone v/ spisestue ikke medfølger.

Jacuzzi kan medfølge, konf. megler.

Hjemmekinoanlegg kan kjøpes dersom ønskelig.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes eierskifteforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for eierskifteforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.
Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, for eksempel ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse, Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt.
Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.
Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?