Bilde
Bilde
Bilde

Sandefjord

Hagalia 35

Sandefjord

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 3 290 000 til 4 050 000

Ny bolig
Leilighet
2 soverom
73 - 89 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

EPLEHAGEN - Nær Indre Havn - Byggetrinn 3 - Nyt en høy og luftig beliggenhet, romslige balkonger og sjøutsikt! Flotte 3 (4) -roms selveierleiligheter med heis, balkong og parkering i parkeringskjeller.Se vår hjemmeside: www.eple-hagen.no

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Hagalia 35, 3219 Sandefjord
Prisantydning fra kr 3 290 000
Prisantydning til kr 4 050 000
Areal 73 m2 - 89 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 0710
Gårdsnr 114
Bruksnr 254
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Standard
Eplehagen skal nytes, og med beliggenheten på plass er en godt tilpasset leilighet et supert utgangspunkt. Går du for en bolig i Eplehagen har du valgmuligheter som vil sette DITT preg på DITT hjem fra bunnen av. Og jo tidligere du kommer på banen, jo mer kan du velge.


Å få et hjem til å bli det du ønsker deg, er et arbeid som faktisk kan starte før du låser deg inn hoveddøren for aller første gang. Med gode, gjennomtenkte grunnvalg fra entreprenørs og arkitektens side, er døren åpen for å tilpasse overflater som såvel innredning og mere til. Slik kan du skape din egen, lille perle i eplehagen.

Materialbeskrivelser ligger vedlagt.

Se vår hjemmeside: www.eple-hagen.no
Parkering
Hver leilighet kan kjøpe 1 parkeringsplass til kr. 145.000,- pr plass og får da bruksrett til parkeringsplassen i parkeringskjelleren.
Parkeringsplassen kommer i tillegg til leilighetsprisen. Eventuelle overskuddsplasser skal beholdes av byggherre/selger og eventuelt selges/leies ut innenfor denne eiendom. Det medfølger 1 sportsbod (min 5 m2) per leilighet. Se vedlagte salgstegninger. Arkitekt i samarbeid med selger forbeholder seg retten til å organisere parkeringsplasser og boder på den måten som finnes mest hensiktsmessig før overtakelse. Eventuelle overskuddsplasser skal tilhøre selger, som fritt kan omsette eller leie ut disse.
Det vil være handicap-plasser tilgjengeligei boligsameiet. Disse tildeles beboere som har behov for dem. De andre beboere som eventuelt får tildelt HC-plass forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til annen beboer med dokumentert behov for HC-plass.
Parkeringsplasser vil bli knyttet til de seksjoner som har kjøpt parkeringsplass.


Sportsboder i kjeller vil bli tilknyttet til seksjonene på samme måte som for
parkeringsplassene.
Adkomst
Fra Sandefjord sentrum og Kilen følger tar man til høyre i rundkjøringen, mot Vesterøya. Deretter følger man Vesterøyveien til man har passert avkjørsel til Industriveien og får Hagalia til venstre. Kjør helt til toppen, og ta til høyre ved blokkene. Eiendommen ligger på toppen av åsen.
Byggemåte
Generelt
Dette prospekt og nedenstående beskrivelse gir en kort orientering om leveransens kvalitet og omfang. Enkelte illustrasjoner i prospektet kan vise forhold
som ikke inngår i leveransen, for eksempel møblering, fasadedetaljer, vindusutforming etc.
Alle opplysninger i beskrivelsen og prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige (eksempelvis offentlige pålegg) uten at den generelle standarden forringes.
Mindre endringer av de oppgitte arealene kan forekomme.
Prosjektet er byggemeldt i henhold til plan og bygningsloven 2010 med strenge krav til isolasjon,
energi og tilgjengelighet iht. TEK 10. Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen og godkjenning fra offentlige myndigheter.
Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Oppvarming
Oppvarming via ventilasjon og varmepumpe, varmekabel/gulvvarme på bad og vaskerom.

Balalansert ventilasjon med varmegjenvinning, aggregat plassert i bod.
Andre relevante opplysninger
Mer fritid mindre vedlikehold.

Å bo i leilighet i eplehagen blir ting mye enklere. Du slipper å gå med dårlig samvittighet og bruke
masse tid og penger på vedlikehold. Ei heller tenke på gressklipping, snømåking eller gamle tak og
vinduer som skulle vært byttet. Bruk heller tid og penger på det du virkelig setter pris på.

Lave felleskostnader
Våre moderne leiligheter er svært energieffektive. Innvendig vil et balansert ventilasjonsanlegg
med varmegjenvinning, sørge for godt inneklima og jevn temperatur året rundt. .


Felleskostnader dekker følgende:

Antatte felleskostnader er foreløpig anslått til ca 3.100,- pr.mnd. og dekker bl.a. kommunale avgifter, Tv/ internett, heis, forsikring av bygget, noe vaktmestertjenester, vasking av fellesområder, plenklipping, snømåking, felles strøm, gartner m.m.


HVORFOR VELGE EPLEHAGEN?

. Fantastisk beliggenhet nær sjøen og kort vei til byen
. Nytt bomiljø med særpreg og rolige omgivelser
. Lave bokostnader
. Lavt energiforbrukService og tjenester

Eplehagen ligger idyllisk til kun 2,5 km fra Sandefjord sentrum. Omgitt av flotte natur- og friområder, med gode solforhold og med utsikt ut Sandefjords-fjorden.Felles leilighet i Sameiet

I Eplehagen, bygg 2, er det satt av en leilighet til sameiets disposisjon. Dett er en leilighet på 80 m2, med ett gjesterom, bad, bod/vaskerom og stort fellesareal med kjøkken. Alle beboere i Eplehagen har tilgang og bruksrett til denne leiligheten.

Her kan man ha felles hygge og sosialt samhold i sameiet, man kan ha møtevirksomhet og felles aktiviteter.
I tillegg skal alle i Eplehagen ha mulighet til å låne denne leiligheten for bruk som gjesteleilighet, for besøk man ikke har plass til å romme selv. Får man barn og barnebarn på besøk, eller et vennepar fra utenbys, så er dette en fin innlosjering.
Denne leiligheten er også en fin løsning for lån til tilstelninger og markeringer, som f.eks bursdager, konfirmasjoner osv. Viktig at sameiets husregler også blir fulgt her.

Sameiet må ha en god løsning for bruk av leilighet, som å sette opp lister f.eks på Eplehagens egen nettside.
Et forslag kan være å ta noe betalt for privat bruk, f.eks 150,- pr. døgn for inntekter til sameiets kasse.

Dette er en leieavtale på 3 år som sameiet har mulighet til å avslutte, hvis dette er en tjeneste som ikke beboeren benytter seg av.

Tilrettelegging for myke trafikanter, medfølgende Elektrisk Sykkel

Eplehagen er allerede godt tilrettelagt for gående og syklende, med flotte naturområder og stier for turgåere.
*Stier fra Eplehagen gjennom skogen til Kamfjordlia, videre til brygga og sentrum.
* Gangsti til Anillaveien med kort vei til skoler. G
* Gangsti til Hagåsveien for videre til Fjellvik/Versterøyveien.
Det vil i tillegg bli opparbeidet en veiskulder for gang/sykkel på hovedvei/bakke opp fra Vesterøyveien til Eplehagen, Dette foreligger det en rapport på godkjent av Sandefjord Kommune. På Vesterøyveien er det gang/sykkelfelt til brygga og sentrum, og eller motsatt vei videre utover Vesterøya med strender og friområder.

Det følger med ett stykk elektrisk sykkel fra DBS til hver leilighet. Dette er en høykvalitets El-sykkel som gjør sykling til en drøm, selv i oppoverbakker. Det vil være mulighet for å prøve dette på oppsatte visninger. Verdi på sykkel er 19.499,-. Ved kjøp av flere sykler kan disse leveres med 20% rabatt til Eplehagens beboere.Meglers referanse 21817284
FINN-kode 104267017
Sist endret 12.02.2019

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik, populær og barnevennlig beliggenhet på Vesterøya / Hagalia i et nyere etablert boligområde. Bygget har en tilbaketrukket og flott beliggenhet med flott utsyn over området og mot sjøen. Hagalia 31 ligger i blindvei, med særdeles lite trafikk og det blir satt opp lekeapparater til barna. Det er gangavstand til Sandefjordsfjorden og Mefjorden og ikke langt unna finner du noen av Sandefjords flotteste badestrender samt fine turområder med spennende kyststier.
Her er det kort vei til ball-løkke med grill- og rasteplass øverst i Hagalia og det er i tillegg kort vei til idrettsplass, gangavstand til dagligvarebutikker, barnehage og skole. Sandefjord sentrum når du
gående, på sykkel, buss eller bil. Her ligger alt til rette for et aktivt liv i flotte omgivelser! Barn har relativt trygg skolevei og gode lekemuligheter i nærområdet.

Pris og økonomi

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 3 290 000
Prisantydning til kr 4 050 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Hagalia 35, Sandefjord

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 
Vil du vite mer om eiendommen?

Elisabeth Øritsland Osvoll

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Hagalia 35

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?

Lånekalkulator

-- kr

Lånekostnad per måned

--
--

Lånebeløp kr --


Vil du se flere av våre eiendommer?