Bilde
Bilde
Bilde

Gjermesøya Brygge

Ballstad

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Ny bolig
Leilighet
2 - 3 soverom
83 - 117 m2

Lofoten / Ballstad - Eksklusive fritidsleiligheter med storslagen og unik beliggenhet

Et helt unikt prosjekt i Lofoten:

- 6 fritidsleiligheter
- Eksklusiv standard
- Garasje
- Enestående beliggenhet og utsikt.
- Svært idyllisk beliggenhet
- Promenade
- Natur med god plass for lek og rekreasjon

Beliggenhet

Beliggenheten er av det råeste og mest spektakulære du kan tenke deg.
Prosjektet har egen ny brygge. Her har det tidligere stått et fiskebruk som har hatt stor aktivitet opp gjennom årene. Selv om dette bruket er nedlagt, er det fortsatt svært stor aktivitet for fiskeriene på Ballstad. Dette er et av de største og mest livskraftige fiskevær vi har i Lofoten. Her yrer det om vinteren når Lofotfiske virkelig har sin høysesong. Utallige tonn torsk bringes i land av mange båter av forskjellig størrelse og utforming. Dette er et utrolig skue og noe som virkelig må oppleves. Det blir ikke mer ekte Lofoten enn det Ballstad kan by på.

Fra leiligheten ser du rett fram på Lofotveggen, som er en betegnelse for fjellene som rager rett opp fra sjøen. Disse er vakre å se på, spesielt majestetiske Skottinden som er Ballstads stolthet. Fjellene er fantastiske for den som er glad i å komme seg på tur. Fra leiligheten går du to minutter, så er du klar til første stigning. Det er mange turmuligheter, også for den som vil ha slakere terreng.

Gjermesøya er en øy som ligger like utenfor Ballstad sentrum. Øya er ikke veldig stor, men du har store friluftsarealer som er perfekt for dem som har med seg barn på tur til Lofoten. Gjermesøya er en glitrende lekegrind, her går det ikke an å kjede seg. Det er også en molo som åpner innseilingen til Ballstad. Her kan du stå og fiske hvis du ønsker.

Fisket er en av de mest spennende aktiviteter du kan foreta deg på Ballstad. Har du tilgang på båt, så er du kun få minutter unna et av de største matfat vi har i verden. Under Lofotfisket kan du oppleve å ta eventyrlige fangster, fisket har vært spesielt godt de senere år.
Kanskje kan du eller sameiet lage til sløyefasiliteter i garasjedelen.
Har du ikke båt, så er det likevel muligheter for å bli med ekte fiskebåter på fisketur. Det er flere tilbydere av både fisketurer og ribsafari.

Ballstad for øvrig har mye annet å by på. Her bor det omkring 1150 mennesker og det er et livskraftig samfunn med skole, barnehager, fotballbane, butikk, caféer og restauranter som tilbereder fisken på en utmerket måte. Nærmeste restaurant er rett over sundet i Kræmmervika, her har det vært rorbudrift for fiskerne i mange år. Flere rorbuer er fra 1800-tallet. I dag er disse populære for turistene, der mange har Ballstad som en av sine favoritter.

Kun ca. 12 minutter kjøring til Leknes som er kommunesenteret i Vestvågøy kommune. Leknes supplerer Ballstad på en glimrende måte. Her får du alle nødvendige behov dekket, med mange butikker og øvrige servicefasiliteter. Blant annet har Leknes flyplass.
Mellom Leknes og Ballstad ligger Gravdal. Her er det også et velfungerende sykehus.

Lofoten og nærområdet er et eldorado for den aktive. Her kan du gå, sykle, klatre eller gå på ski i de fantastiske fjellene, padle kajakk, fiske, surfe, spille golf eller mange andre aktiviteter.

Du kan virkelig kose deg på Ballstad og i Lofoten for øvrig.

Innhold:

Prosjektet består av en bygning over 4 plan.

1. etasje er garasje og sportsbod. Garasjene er delt i 3. Det vil si at to leiligheter deler på felles innkjøring og garasjerom. Her får du god plass til både bil, lagring i bod og kanskje også plass til å henge opp kajakken, som enkelt kan sjøsettes på flytebrygga rett utenfor leiligheten.

2. etasje inneholder 3 leiligheter av lik størrelse og utforming. Disse er ca. 90 kvm og har en svært velfungerende planløsning.
Du kommer inn i leilighetens entré. Her får du et soverom på hver side. Begge soverommene har gode garderobeløsninger, hvor det ene har eget garderoberom eller walk-in-closet.
Videre består leiligheten av en praktisk bod for oppbevaring og bad med skyvedør til adskilt vaskerom. Dette er en svært god løsning, gjestene slipper du inn på et strøkent bad, uten at de slipper å se på klesvasken.
Resten av leiligheten er et stort rom som er åpen løsning for stue og kjøkken. Dette er et fantastisk fint rom med store vindusflater i front. Det gir en strålende utsikt og slipper inn mye behagelig dagslys. Leilighetene på hjørnene får også et ekstra vindu på siden som gir en enda videre utsikt.
Fra stuen er det utgang til en stor veranda. Her kan du virkelig nyte det magiske skuet over sjø og fjell mens du drar inn sjølufta.

3. og 4. etasje er sammenbundet til en svært stor leilighet på ca. 124 kvm. Dette blir en spektakulær leilighet med kvaliteter langt over det vanlige.
Hovedplanet som er i 3. etasje består av entré, 2 soverom, bad med skyvedør til vaskerom og åpen stue-/kjøkken løsning. Også her er det utgang til en stor veranda, det er bare å glede seg til å nyte denne utsikten. Hjørneleiligheter får et ekstra vindu som gir enda mer lys og utsiktsforhold.
Et annet delikat grep, er at deler av stuen har åpen himling helt opp til 4. etasje. Dette gir en utrolig romfølelse. Deilig varme fra koselig peisovn får du også i denne leiligheten.
Det er også gjort plass til en liten bod under trappen som går opp til 4. etasje som blir loftsetasjen.

4. etasje består av et stort soverom, WC og loftstue. Åpning til stue og kjøkken under. Her kommer du så høyt at utsikten blir blendende.

Fra 1. etasje går det heis opp til 3. etasje. Det er i tillegg utvendig trapp. Svalganger er åpne for at du kan sitte der og nyte morgensola.

Rett nedenfor eiendommen legges det opp til småbåthavn. Det kan være muligheter for kjøp av båtplass, etter avtale med utbygger.

Standard:

Beliggenheten er av det beste og mest eksklusive vi har i Lofoten. Utbyggers ønske har vært å holde leiligheten på et høyt nivå som passer med beliggenheten og kan gi deg som kjøper følelsen av noe helt unikt og spesielt.
Det er kun 6 leiligheter i prosjektet og det gjør at det vil være gode muligheter for et fint og veldrevet sameie. Vi tror at kjøperne her vil bli så inspirert og tilfredse med sine opphold i Gjermesøya Brygge, at det vil gi et spesielt godt miljø.

I utformingen av leilighetene er det vektlagt å skape en følelse av kvalitet gjennom alt fra overflater ned til de små detaljene. På overflater, gulv, bad og kjøkken er det valgt stilrene og lekre løsninger i slitesterk utførelse. Det er også lagt spesiell vekt på at garderobeløsninger skal gi maksimal utnyttelse og at utformingene på disse skal falle i smak.
For deg som kjøper leilighet i Gjermesøya Brygge har utbygger og arkitekt valgt løsninger og materialer som gir deg en vakker og moderne fritidsbolig.

Fyring/Oppvarming:

Det blir varmekabler i entré og bad.
De 3 store leilighetene på toppen for også vedfyring.

Adkomst:

Fra Leknes kjører du til Ballstad. Her følger du veien langs fjellene til du kommer til avkjøring mot Kræmmervika. Denne veien følger du til Gjermesøya, der du kjører over en molo før du kommer til starten av øya. Her vil prosjektet bli bygget.

Parkering:

Parkering vil bli i romslig garasje som deles i 3 forskjellig soner.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 4 290 000
Prisantydning til kr 5 890 000

Fakta

Areal 83 m2 - 117 m2
Antall enheter 6
Kommunenr 1860
Gårdsnr 9
Bruksnr 137
Meglers referanse 21717086
FINN-kode 106555288
EM1-kode 973804
Sist endret 11.12.2017
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydning fra kr 4 290 000
Prisantydning til kr 5 890 000
Areal 83 m2 - 117 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Antall enheter 6
Postnummer 8373 Ballstad

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bestill salgsoppgave for Gjermesøya Brygge, Ballstad

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon


Vil du vite mer om eiendommen?

Fredrik Bakkejord

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Gjermesøya Brygge?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?