Bilde
Bilde
Bilde
Bilder

Seut Brygge trinn 2

Fredrikstad

Pris fra kr4 600 000 til 6 500 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Ny bolig
Leilighet
2 soverom
76 - 103 m2

SEUT Brygge Trinn 2 - Vestvendte leiligheter i spektakulært bygg. Byggestart vedtatt.

Her, langs elvebredden og porten til Fredrikstad, vil vi reise byens nye signaturbygg. Buet som et seil, høyreist og langstrakt, vender det blikket mot vest og skuer nedover elven. Mot brygger og båter, landskap og hus, sol og grønne skoger. De mange flotte leilighetene, utsikten fra balkongen, den nye bryggepromenaden og alt det fine og praktiske som finnes i nærområdet. Første salgstrinn starter høyest, og strekker seg helt opp til 11 etasjer. Vi håper du finner en leilighet som passer for deg.

Det er en glede å invitere deg inn og vise deg videre i prospektet. De mange flotte leilighetene, utsikten fra balkongen, den nye bryggepromenaden og alt det fine og tilgjengelige
som finnes i nærområdet. Salgstrinn 2 ligger lunt plassert i midtre del av bygget og består av 28 lekre leiligheter.

. Alle uteplasser ligger vendt mot sydvest
. 180 graders panoramautsikt mot landskapet
. Romslige balkonger med rekkverk i glass og stål
. Naturlig solskjerming fra balkong i etasjen over
. Felles takterrasser til fri bruk for alle beboere
. Lys og luft fra store, brede skyvedørsfelt
. Ny, flott brygge med grøntanlegg og sitteplasser
. Mulighet til å kjøpe båtplass

I prislisten og prospekt er det laget kolonne for BRA og P-rom. BRA (bruksareal) er mål innenfor boligens omsluttende vegger uten fradrag for innvendige vegger, inklusiv bod og sjakter. P-rom (nettoareal primære rom) angir nettoareal av alle primære rom i boligen innvendig, inklusiv innvendige vegger og sjakter. For samtlige boliger omfattes P-rom av følgende rom: gang/entre, kjøkken, stue, bad/wc og soverom. Megler har fått arealer direkte fra utbygger og har ikke ansvar mht. dette.

Beliggenhet

SEUT Brygge ligger rett nordvest for Fredrikstad sentrum på et gammelt industriområde. Den lange og smale bygningen fungerer som en støyskjerm for uteområdene som ligger vestvendt med flott
utsyn over vannet.

På SEUT Brygge får leilighetene en bred og
langstrakt utsikt. Og fra balkongen vil det alltid være noe fint å hvile øynene på. Elva som sakte glir forbi, en båt som legger til kai, folk som rusler langs bryggepromenaden og ikke minst; solen som varmer helt inn til sjelen til langt utpå kvelden.

F R ED R I K S TA D
Østfolds hovedstad har passert 80 000 innbyggere, og vokser stadig. Ikke så rart, tenker de som bor her. Det er jo verdens beste by å bo i?
Fredrikstad har nylig rundet 450 år, med stø kurs inn i fremtiden. Kommune og næringsliv jobber tett
sammen, og sentrum har blomstret opp med et mangfold av butikker og andre tilbud. Å kjøpe bolig i
Fredrikstad har vært en fornuftig og god investering.

Elvemetro med gratis byferge
Gamlebyen, Nordens best bevarte festningsby
Bryggepromenade med spisesteder, kaféer og utesteder
Nytt og levende sentrum med god shopping
Rikt og mangfoldig kultur- og idrettsmiljø
Nærhet til sjø, båtliv og vakker skjærgård
En drøy time med tog eller bil til Oslo
En drøy halvtime til Sverige.
Skjærgården med Hvaler og Hankø er også lett tilgjengelig.

SEUT Brygge ligger perfekt plassert, fordi du kan velge om du vil gå eller sykle en tur til byen, rusle langs brygga, spise en bedre middag eller shoppe.
Eller spasere over til den trivelige Gressvik-siden og besøke de hyggelige butikkene som ligger der.
Barnehager og skoler for alle alderstrinn ligger i gå- og sykkelavstand , og nærmeste matvarebutikk ligger kun 100 meter unna.

Standard:

F A S T I N N R E D N I N G
O G U T S T Y R
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite fronter type Sigdal Scala eller tilsvarende. Det vil bli utarbeidet en egen kjøkkentegning for hver leilighet. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon komfyrtopp. Kjøleskap leveres ikke, men kan bestilles som en del av tilvalget.
Bad: Det monteres baderomsinnredning med skuffer og helstøpt servant/topplate med ettgreps servantbatteri. Over servant leveres speil og speilbelysning. Det leveres veggmontert klosett i hvitt porselen. Der det ikke er eget vaskerom leveres nødvendig opplegg for vaskemaskin og
tørketrommel på badet (forutsetter kondenstørketrommel). Dusjhjørne er medtatt der hvor det er vist i kontraktstegning.
Garderobeskap: Det leveres 1 m skap per sengeplass av type Sigdal eller tilsvarende. Høyde på skap er 2,10 m. (inventar som er stiplet på tegning leveres ikke)
Innvendige dører: Det leveres hvite formpressede
eller glatte dører med stålvridere og hvitmalte gerikter. Inngangsdører til leiligheter leveres av type
Swedoor eller tilsvarende i malt utførelse, og med FG godkjent lås og systemnøkkel.
Vinduer og terrassedører: Det leveres trevinduer med energiglass, hvitmalte innvendig og aluminiumsbelagte utvendig. Balkong og terrassedører leveres enten som skyvedører eller slagdører iht. tegning. Foringer og listverk leveres
hvitmalte. Det leveres solskjerming på vinduer iht. arkitektens soldiagram.
T E K N I S K E I NS TA L L A S J O N E R
Oppvarming: Boligene blir varmet opp med vannbåren gulvvarme knyttet til Fredrikstad Fjernvarme. Det vil bli individuell styring av hvert rom. Tappevann varmes også opp av fjernvarme. Det legges opp til at kostnadene til oppvarming og tappevann inngår i felleskostnadene, og fordeles i forhold til areal på leilighetene (kan bestemmes av sameie).

Ventilasjon: Det leveres balansert separat ventilasjonssystem med varmegjenvinning til hver leilighet. Dette gir frisk luft til alle oppholdsrom med avtrekk fra baderom, vaskerom og kjøkken. Aggregatet monteres i bod, men i mindre leiligheter kan aggregatet være en del av kjøkkeninnredningen over komfyr.

Elektrisk: Den elektriske installasjonen er ihht NEK2014. Generelt er det skjultanlegg, bortsett fra under overskap påkjøkken og enkelte tilfeller ved lydvegger. Det vil bli utarbeidet en elektrotegning for hver leilighet som angir plassering av elektropunkter i hvert enkelt rom. Sikringsskap monteres i bod eller i entré. Hver leilighet har individuell avregning av strømforbruk.
Sanitær: Det monteres opplegg for vaskemaskin i bad, eller vaskerom der hvor dette finnes. Gulvvarmeskap og tappevannskap monteres i bod, vaskerom eller i bad. I mindre leiligheter kan dette også monteres i andre rom pga. plass.

Bredbånd/TV/telefon: Det leveres fiberkabel til hver leilighet for bruk til TV og bredbånd (og ev telefoni). Det leveres et ferdig punkt for TV i stue, samt tom-rør til alle soverom for ytterligere tilkobling av TV punkter. Det vil bli montert et eget skap i bod som inneholder et trådløst modem for bredbåndstilknytning. Det leveres dekoder og fjernkontroll for TV. Kjøper betaler selv tilknytningsavgift og abonnement for data, mens grunnpakke for TV inngår i felleskostnadene.
Sprinkelanlegg/brannalarm: Det vil på grunn av branntekniske krav bli montert boligsprinkling i leilighetene. Synlige sprinkelhoder må påregnes. Det installeres også felles brannvarslingsanlegg for alle leiligheter.

T I LV A LG SMUL I G H E T E R
I henhold til Budstadoppføringslova kan kjøpere kreve tilvalg/endringer utført mot å betale kostnadene. For å gjøre det enklere og rimeligere for kjøperne, vil det bli laget en tilvalgsmeny hvor valgmuligheter, priser og tidsfrister for bestilling vil fremgå på følgende områder:
. Flere fargevalg på vegger
. Flere typer parkett
. Alternative kjøkkeninnredninger,
baderomsinnredninger og garderober
fra prosjektets leverandør.
. Andre typer fliser
. Dusjkabinett/dusjhjørner og annet
utstyr på bad
. Innvendige dører
. Ekstra elektriske punkter og utstyr,
telefon og TV kontakter

Fyring/Oppvarming:

Oppvarming:
Boligene blir varmet opp med vannbåren gulvvarme knyttet til Fredrikstad Fjernvarme. Det vil bli individuell styring av hvert rom. Tappevann varmes også opp av fjernvarme. Det legges opp
til at kostnadene til oppvarming og tappevann inngår i felleskostnadene, og fordeles i forhold til areal på leilighetene (kan bestemmes av sameiet).

Ventilasjon:
Det leveres balansert separat ventilasjonssystem med varme-gjenvinning. Dette gir frisk luft til alle oppholdsrom med avtrekk fra baderom, vaskerom og kjøkken. Aggregatet monteres i bod.

Elektrisk:
Den elektriske installasjonen er iht. NEK 400 2010. Generelt er det skjult anlegg, bortsett fra under overskap på kjøkken og enkelte tilfeller ved lydvegger. Det vil bli utarbeidet en elektrotegning for
hver leilighet som angir plassering av elektropunkter i hvert enkelt rom. Sikringsskap monteres i bod eller i entré. Hver leilighet har
individuell avregning av strømforbruk.

Parkering:

All parkering skjer i underjordisk anlegg med heisforbindelse.

Garasjeanlegget inneholder parkeringsplasser, boder, tekniske rom, rørføringer, kanaler etc. Parkeringsarealet vil bli organisert som en egen
seksjon som omfatter alle parkeringsplassene i garasjeanlegget. Kjøpere av leilighetene får en eksklusiv rett til merket parkeringsplass og bod som ivaretas i vedtektene. Selger forbeholder seg på fritt grunnlag, retten til å organisere garasjeanlegget etter prinsipper som nevnt over og i hht. eierseksjonesoven av 23.05.1997 sine bestemmelser, eventuelt på annen måte dersom dette ikke lar seg gjennomføre, uten endring i kjøpesummen.

Selger fastsetter i vedtekter for parkeringsseksjonen, bestemmelser som er
bindende for dem som kjøper andel i seksjonen, om bl.a. følgende:
.Bestemmelser som helt eller delvis begrenser retten til å leie ut p-plass til andre enn eiere i sameiet, evt. naboblokk hvis det etableres 3
sameier.
.Rett for sameiet, når det foreligger saklig grunn, å omfordele p-plasser i garasjeanlegget mellom dem som har ervervet rett til p-plass; for eksempel slik at funksjonshemmede kan få benytte p-plasser tilpasset funksjonshemmede (HC-plass).
.Fordeling og innkreving av kostnader til drift og vedlikehold av garasjenalegget.

Overtakelse:

Rammetillatelse for prosjektet er godkjent av Fredrikstad kommune i januar 2018. Søknad om igangsettingstillatelse sendes så snart tilstrekkelig forhåndssalg er oppnådd.
Det tas forbehold om rammetillatelse og endringer i endelig plan og tegninger i forbindelse med offentlig godkjenning.

Prosjektet har en total byggetid for alle 4 trinnene på 3 år. De 4 trinnene vil bli ferdigstilt etter hverandre med 1-2 måneders intervaller. Forventet byggestarter andre halvår 2018, og vil være klare for overtagelse totalt sett 3 år senere. Overtagelses måned vil bli varslet kjøperne 4 mnd før overtagelse, og eksakt overtagelses tidspunkt vil bli meddelt 8 uker før overtagelse. Dersom arbeidene forsinkes av forhold utefor selgers kontroll har selger krav på fristforlengelse jfr Bustadsoppføringslovas § 11.
Selger skal varsle kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtagelse.

Byggemåte:

Byggenes orientering og avtrapning mot det gamle
administrasjonsbygget gir mulighet for store,
sydvendte uteoppholdsarealer for leilighetene med
takterrasse, samtidig som alle enheter får fri sikt
til elverommet. Materialbruken i fasadene vil bli
viet stor oppmerksomhet. Fasadene blir i hovedsak
utført som kombinasjoner av sekkeskurt tegl,
spesialbehandlet treverk og glass. Balkongene får
glassrekkverk, med innslag av frostet glass.
All parkering skjer i underjordisk anlegg med heisforbindelse. Det blir to lyse og oversiktlige inngangspartier i hver lamell, med enkel heisadkost til alle enheter fra plan 2 og opp.

Konstruksjoner:
Bygningen utføres med bærende vegger og etasjeskillere i stål og betong. Trapper og balkonger vil utføres i prefabrikkert betong. Takkonstruksjon i betong, utvendig isolert og tekket med pappmembran. Utvendige vegger utføres med bindingsverk isolert med mineralull
og innvendig kledd med gipsplater. Fasadene vil bestå av en kombinasjon av sekkeskurt mursteinsforblending og accoya trekledning, samt noe platekledning og båndtekking. Balkonger av betong, hvor flislegging vil være et tilvalg. Tak-
terrasser tekkes med pappmembran, isoleres, med enten tredekke eller påstøp og flis (ikke bestemt). Balkonggulv og takterrasser er utvendige konstruksjoner, og mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Utvendige rekkverk oppføres i metall og glass. Innvendige vegger oppføres av stål eller trestendere kledd med gipsplater. Enkelte vegger består av betong, som for eksempel mellom leiligheter og mot trapperom.

Energimerking:

Energimerking vil foreligge før overtagelse av leilighetene.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Diverse:

Prosjektet vil bli organisert som et sameie med selveierleiligheter, hvor kjøper får et skjøte på sin seksjon. Garasjeanlegget blir en egen seksjon hvor kjøpere med garasjeplass får en rett til anvist plass. Salgsprisene er faste og reguleres ikke etter
kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte boliger.

Beskaffenhet:

Byggeområdet på Seut ligger parallelt med ny hovedinnfart til byen. Innfartsåren ligger på tomtas østside, mot vest ligger Seutelva og Gressvik.
I utformingen av Seut brygge har det vært overordnet å sikre god støyskjerming av oppholdsarealer, både ute og inne, samtidig som potensialet i reguleringsplanen blir utnyttet på en forsvarlig måte.

Adkomst:
Det er fire trappehus med heis, med trinnfri adkomst fra gatetunet. Alle trappehus er forbundet med parkeringskjelleren. Det blir også trinnfri adkomst til fellesarealer på takflatene. Ved inngang B og C er det tverrforbindelse gjennom bygget.
Dette gir enkel adkomst fra gatetun til uteoppholdsareal. Ved inngang A blir det tilrettelagt med eget sykkelrom. I nord er det planlagt nedkjøring til parkeringsetasjen. Fra parkeringsetasje er det direkte heisforbindelse til alle oppganger og etasjer.

Anlegget har underjordisk parkeringsanlegg for biler og sykkelparkering, og langs bygget blir det gatetun med lav hastighet og liten trafikk. Vegen
skal bare betjene SEUT Brygge og vedlikeholdstrafikk. Det blir en bryggefront langs hele tomta, og mellom brygga og bygget bygges det opp et sammenhengende grøntanlegg med lekeplasser, oppholdsarealer, grønne områder for lek og opphold, sitteplasser og grillplass. Et internt gangvegsystem ligger nærmest bygget, så lang ut fra husveggen at leiligheter på bakkeplan opplever at deres oppholdsarealer er private. Aktivitetssonen
er oppdelt i rom med ulike funksjoner. Lave murer langs deler av gangvegsystemet fungerer som sittekanter og gir mulighet for å bygge opp de grønne arealene til mer varierte terrengformer og få tilstrekkelig plantedybde for vegetasjonsfeltene.
To av landskapsrommene er vist som lekearealer,
men en forventer at hele grøntanlegget vil fungere som areal for lek- og opphold. I tillegg til sonen langs vestsiden av bygget er et areal nord for det tekniske bygget til riksvegen vist som et aktivitetsområde for fri lek. Arealet ligger lavere enn vegen og vil være skjermet fra støy ved murer og
rekkverk. Et areal helt i sør er vist som felles grillplass. Denne er trukket vekk fra bygget for at ikke de nærmeste leilighetene skal bli spesielt belastet med lyd og lukt.

Endelig utomhusplan er ikke ferdig prosjektert og må betraktes som retningsgivende.

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 4 600 000
Prisantydning til kr 6 500 000

Fakta

Areal 76 m2 - 103 m2
Antall enheter 30
Kommunenr 0106
Gårdsnr 210
Bruksnr 67
Meglers referanse 4018052
FINN-kode 118297007
EM1-kode 1080422
Sist endret 15.01.2019
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydning frakr 4 600 000
Prisantydning tilkr 6 500 000
Totalpris frakr 4 600 000
Totalpris tilkr 6 500 000
Areal 76 m2 - 103 m2
BoligtypeLeilighet
EierformEier (Selveier)
Antall enheter30
Postnummer 1610 Fredrikstad

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Seut Brygge trinn 2, Fredrikstad

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Vil du vite mer om eiendommen?

Geir Winther

Eiendomsmegler MNEF - daglig leder

Les mer om meg

Lurer du på noe om Seut Brygge trinn 2?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?