Solgt

Statsråd Qvams Veg 18 - Kvam

Prisantydning kr 1 550 000

Leilighet
2 rom
1 soverom
42 m2

Kvam

Stilig leilighet kun 1 km fra Høgskolen i Molde – Trappefri adkomst – Terrasse – Parkeringsplass

Velkommen til Statsråd Qvams veg 18!

Arealeffentiv andelsleilighet med god takhøyde på Kvam. Unikt for denne leiligheten er at den har eget uteområde med terrasse. Leiligheten har direkte inngang fra nord til vindfang. Deretter kommer man inn i en relativt romslig vinkelstue med spennende takvinkler og hjørnevindu med brede vinduskarmer, kjøkkenkrok med takvindu, gang med garderobeskap, bad/wc med opplegg for vaskemaskin. I tillegg disponerer leiligheten egen utvendig sportsbod.

Innhold

P-ROM (42 kvm):
- Vindfang, entré, soverom med hems, bad/vaskerom, gang, kjøkken, stue.

S-ROM (2 kvm):
- Bod.

Leiligheten har direkte inngang fra nord til vindfang. Deretter kommer man inn i en relativt romslig vinkelstue med spennende takvinkler og hjørnevindu med brede vinduskarmer, kjøkkenkrok med takvindu, gang med garderobeskap,
bad/wc med opplegg for vaskemaskin. I tillegg disponerer leiligheten egen utvendig sportsbod.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Jørgen Gravdehaug

Vil du vite mer om leiligheten?

Jørgen Gravdehaug

Eiendomsmegler

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Statsråd Qvams Veg 18 - Kvam

MOLDE

Meek borettslag ligger ca 5 km fra Molde sentrum med gode bussforbindelser.

I nærmiljøet kan det nevnes høgskolen i Molde, legekontor, dagligvarebutikk med post, barnehage og barneskole. Kringstadbukta som er et populært bade- og fritidsområde ligger ca 10 min gåavstand unna.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Statsråd Qvams Veg 18, 6411 MOLDE

Prisantydning

kr 1 550 000 Lånekalkulator

Totalpris ink. andel fellesgjeld

kr 1 608 234

Andel fellesgjeld

kr 58 234

Felleskostnader

kr 2 655 pr. mnd.


P-rom

ca. 42 m2

Bruksareal

ca. 44 m2

Antall rom

2

Antall soverom

1

Boligtype

Leilighet

Eierform

Andel

Byggeår

1978


Kommunenr

1506

Gårdsnr

22

Bruksnr

115

Borettslag- orgnr

950034394

Borettslag-andelsnummer

86

Meglers referanse

13180467


FINN-kode


Annonsen er sist endret

18.09.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 1 550 000

Andel fellesgjeld

kr 58 234

Totalpris ink. andel fellesgjeld

kr 1 608 234

Felleskost./mnd

kr 2 655


Felleskostnader inkluderer

BL: betjening av andel fellesgjeld, offentlige avgifter, bygningsforsikring og diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Borettslaget står fritt til å fremforhandle andre avtaler vedrørende drift av borettslaget til enhver tid. Felleskostnadene kr 2 655 fordeles på følgende poster: Driftskostnader kr 1 869 Kabel-TV / Internett kr 568


Omkostninger

Beregnede omkostninger ved salg til prisantydning kr 1.690.000,-:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr pr pantedokument kr 480,-
- Gebyr for forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7.325,-
- HELP Boligkjøperforsikring kr 4.100,- (valgfritt)

Totale omkostninger inkl. HELP Boligkjøperforsikring: kr 12.385,-

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Felles eiet tomt for borettslaget. Pent opparbeidet hage med plen og prydbusker.


Innhold

P-ROM (42 kvm):
- Vindfang, entré, soverom med hems, bad/vaskerom, gang, kjøkken, stue.

S-ROM (2 kvm):
- Bod.

Leiligheten har direkte inngang fra nord til vindfang. Deretter kommer man inn i en relativt romslig vinkelstue med spennende takvinkler og hjørnevindu med brede vinduskarmer, kjøkkenkrok med takvindu, gang med garderobeskap,
bad/wc med opplegg for vaskemaskin. I tillegg disponerer leiligheten egen utvendig sportsbod.


Standard

Innvendige overflater ifølge takstmann:

BAD: Fliser på gulv med varmekabler, og fliser på vegger. Badet har generelt overflater fra 2002/2004. Rommet har toalett, dusjsone med forheng, innredning med speil og opplegg for vaskemaskin.


Parkering

Borettslaget disponerer garasjer og oppstillingsplasser. Disse tildeles etter søknad og ansiennitet. Hver andel får utdelt en oppstillingsplass. Ellers gjesteparkering.


Adkomst

Kjør vestover fra Molde sentrum, sving til høyre mot Kvam etter ca 5 km, ta til venstre etter krysset for så å svinge til høyre inn mot Statsråd Qvams veg.

Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler1 skilt ved fellesvisninger.


Byggemåte

Ifølge takstmann:
"Andelsleilighet i rekkehusbebyggelse hvor den aktuelle leiligheten ligger på 1, plan med tilbygget
bod. Bygningen er oppført i 1978 på støpt og armert såle/grunnmur, yttervegger i tradisjonelt
bindingsverk, på ytterside kledd med tømmermannskledning, på innside, isolert med plate/panel. Støpt og avrettet gulv på grunn med isolasjon og fuktsperre basert på oppføringstidspunktets forskriftskrav. Taket er oppført med plassbygget, luftet sperrekonstruksjon, på innside isolert med
plate/panel, på ytterside tekket med betongtakstein. Vinduer med isolerglass og gjennomgående sprosser, takvindu og isolert ytterdør med tilhørende beslag og listverk. Enkel dør til utebod."


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Elektrisk oppvarming.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Informasjon fra Molde kommune pr. 07.02.2019: Ingen forandring når det gjelder det reguleringsmessige for eiendommen. I nærområdet, sør for Julsundvegen, Kringstadbukta/Cap Clara er det ny reguleringsplan under arbeid, formålet med planen er omlegging av veg til båthavna (er alt gjort), nytt renseanlegg + parkeringsområde ved Kringstadbukta.


Lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
DNB Bank ASA
Rentesats pr. 03.02.2020: 2,85%
Andel av saldo: 58 235Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.
Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt.
Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mnd. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.
Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?