Solgt

Ole Tesliens veg 1 H0202 - Tyholt

Prisantydning kr 11 990 000

Leilighet
5 rom
4 soverom
147 m2

Tyholt

Fantastisk toppleilighet med flott beliggenhet | 2 p-plasser i garasje | 2 balkonger | Heis |

Velkommen til Ole Tesliens veg 1

Leilighetene i Ole Tesliens veg er et unikt boligprosjekt i et av Trondheims mest populære og attraktive villaområder.

I denne leiligheten på Tyholt i Trondheim kan man realisere mange drømmer, og innfri flere krav for deg som leter etter det litt spesielle. Her er det lagt vekt på både moderne og praktiske løsninger.

Her får du 150 m2 BRA med en fantastisk beliggenhet i bygget. To sør-vestvendte terrasser. Fire soverom, og fra hovedsoverommet har du direkte inngang til walk-in/garderobe og eget bad. Soverom forøvrig er samlet i egen sone. Ekstra bod i tilknytning til et av mindre soverommene. Meget romslig stue med plass til stort spisebord og flere sittegrupper.

Dette er boliger for deg som er opptatt av kvalitet og det lille ekstra.

Bygget er tegnet av anerkjente Skibnes arkitekter, og både fasade og plantegninger byr uten tvil på det lille ekstra. Vi snakker store vindusflater for maksimalt lysinnslipp, og spennende løsninger som gjør at disse leilighetene skiller seg ut i mengden av nye prosjekter.

Innhold

Her får du 150 m2 BRA med en fantastisk beliggenhet i bygget. To sør-vestvendte terrasser. Fire soverom, og fra hovedsoverommet har du direkte inngang til walk-in/ garderobe og eget bad. Soverom forøvrig er samlet i egen sone. Ekstra bod i tilknytning til et av mindre soverommene. Denne leiligheten er en sjelden mulighet på Tyholt.

2 etg.: Gang, 2 bad, 4 soverom, bod, garderoberom og stue/ kjøkken. 2 balkonger. Bod og 2 parkeringsplasser i kjeller.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Jørgen Rostad

Vil du vite mer om leiligheten?

Jørgen Rostad

Eiendomsmegler/ Avdelingsleder Nybygg

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Ole Tesliens veg 1 H0202 - Tyholt

TRONDHEIM

Leilighetene ligger meget attraktivt til på Tyholt. Tyholt er en av Trondheim mest attraktive boligstrøk.

Kort vei til dagligvarebutikk (Bunnpris Gourmet Tyholt) med blant annet flott utvalg av ferskvarer. Tradisjonsrike Mikalsen bakeri ligger også rett ved boligen. Flere butikker finner man på Valentinlystsenteret og Moholtsenteret som heller ikke er langt unna.

Det er flere parker/ friområder like ved blant annet rett ved Strinda Videregående skole og Eberg Idrettsplass. Strindahallen er også i umiddelbar nærhet.

Velkjente Kvilhaugen gård ligger noen hundre meter unna. Kvilhaugen Gård er kjent for god mat i historiske gårdsomgivelser. I tillegg er det på sommeren en fantastisk uteservering med panoramautsikt over hele Trondheim.

Av skoler i nærheten finner man NTNU Gløshaugen, Strinda videregående skole og Blussuvoll ungdomsskole og Berg barneskole. Store arbeidsplasser som Telenor, NRK og Sintef er også kort vei unna.

Ned til sentrum er det bare ca. 6 minutter på sykkel og 20 minutters gange. Det er også godt utbygd busstilbud i området.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Ole Tesliens veg 1 H0202, 7051 TRONDHEIM

Prisantydning

kr 11 990 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 60 700


Felleskostnader

kr 5 313 pr. mnd.


P-rom

ca. 147 m2

Bruksareal

ca. 150 m2

Antall rom

5

Antall soverom

4

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2018


Kommunenr

5001

Gårdsnr

59

Bruksnr

326

Seksjonsnr

4

Meglers referanse

49180539


FINN-kode


Annonsen er sist endret

01.10.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 11 990 000

Omkostninger

kr 60 700

Felleskost./mnd

kr 5 313


Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader utgjør kr 5,313,- pr mnd, og dekker betjening av diverse vedlikehold/drift iht. regnskap. Sameiet står fritt til å fremforhandle andre avtaler vedrørende drift av sameiet til enhver tid.


Omkostninger

- Dokumentavgift, 2,5 % av tomteverdi kr 46.650,-
- Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. kr 525,-
- Stiftelsesgebyr sameie kr 3.500,-
- Startkapital kr 15.000,-

Totale omkostninger kr 66.200,-

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Tomteareal ca. 695,3 kvm eiertomt. Tomten disponeres av seksjonseierne enten i henhold til seksjonsbegjæring eller sameievedtekter.


Innhold

Her får du 150 m2 BRA med en fantastisk beliggenhet i bygget. To sør-vestvendte terrasser. Fire soverom, og fra hovedsoverommet har du direkte inngang til walk-in/ garderobe og eget bad. Soverom forøvrig er samlet i egen sone. Ekstra bod i tilknytning til et av mindre soverommene. Denne leiligheten er en sjelden mulighet på Tyholt.

2 etg.: Gang, 2 bad, 4 soverom, bod, garderoberom og stue/ kjøkken. 2 balkonger. Bod og 2 parkeringsplasser i kjeller.


Standard

Leiligheten leveres i god nyboligstandard.

Av standard kan følgende nevnes:
- 1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom
- Flotte flislagte våtrom
- Kjøkkeninnredning fra Aran med integrerte hvitevarer.
- Vannbåren gulvvarme i entre, kjøkken, stue og bad.
- LED downlights på stue, kjøkken, bad og i entre

Se prospekt for flere detaljer.


Parkering

Leiligheten disponerer 2 p-plasser i byggets kjelleretasje.


Adkomst

Alt 1:
Kommer man fra sentrum opp Jonsvannsveien tar man til venstre opp Harald Bothners veg. Ta til høyre inn første gate som er Øvre Bergsvingen. Leiligheten kommer på venstre side i krysset ved Ole Tesliens veg.

Alt 2:
Kommer man fra Moholt følg Jonsvannsveien rett frem i lyskrysset. Ta videre andre utkjøring i rundkjøringa. Ta venstre ned Sigurd Slembes veg etter Mikalsen bakeri. Leilighetene kommet på høyre side i krysset ved Ole Tesliens veg.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Regulering

Eiendommen ligger i et område omfattes av Kommuneplanens arealdel 2012-20224 og av reguleringsplan r0078 stadfestet 18.01.1932.

Eiendommen er regulert til boligformål. Kopi av reguleringsplan kan fås utlevert hos megler, og vil også være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Det gjøres oppmerksom på at det på eiendommen Øvre Bergsvingen 7A (rett over gata) er en bolig over 2 plan pluss underetasje under oppføring. Boligen er godkjent med to boenheter. Konferer megler.

Prosjektet har fått innvilget rammetillatelse 29.05.17. Det er innvilget dispensasjon fra gjeldende reguleringsplan angående plassering, byggegrense mot veg og kommuneplanens arealdel angående tilknytning til fjernvarme. Rammetillatelse kan fås ved henvendelse til megler og vil være vedlegg til kjøpekontrakt.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?