Øvre Vågen 6 - Hundvågparken

Prisantydning kr 3 790 000

Totalpris kr 3 891 756  (Se utregning)
Leilighet
3 rom
2 soverom
71 m2

Hundvågparken

Lys og luftig 3-roms leilighet med kjekk beliggenhet i bygget - Parkering - Heis - Innglasset balkong

3-roms leilighet med veldig fin beliggenhet i bygget, som er oppført i regi av anerkjente Eiendomsgruppen Vest AS. Prosjektet er en del av det nye og attraktive boligfeltet sentralt på Hundvåg.

Gjennomgående ny og pen standard med bla. Eikeparkett (natur) i alle tørre rom, samt gipsvegger og tak m/hvitmalte overflater. Kjøkkeninnredning i hvit, glatt utførelse med takhøye overskap og laminat benkeplate. Hvitevarepakke med integrert kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og koketopp/ovn. Helfliset baderom ( 2 stk.). Hvit innredning m/underskap, speil og vegghengt toalett.

- 1 parkeringsplass i lukket anlegg.
- Sportsbod.
- 4 gjestehybler og felleslokaler. Selskapslokale med tilhørende kjøkken.

Innhold

2. etasje: 2 soverom, kjøkken/stue, bad og bod/vaskerom

Leveres med 1 stk sportsbod på ca. 5 kvm i underetasjen.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Thomas Øen Opsanger

Vil du vite mer om leiligheten?

Thomas Øen Opsanger

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Øvre Vågen 6 - Hundvågparken

HUNDVÅG

Sentralt på Hundvåg. Etablert boligområde med nærhet til Stavanger sentrum, sjøen og friområde. Felles private uteplasser er vestvendt med gode solforhold.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Øvre Vågen 6, 4085 HUNDVÅG

Prisantydning

kr 3 790 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 101 756


Totalpris

kr 3 891 756

Felleskostnader

kr 2 251 pr. mnd.


P-rom

ca. 71 m2

Bruksareal

ca. 71 m2

Antall rom

3

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 7 256 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2018


Kommunenr

1103

Gårdsnr

7

Bruksnr

1733

Seksjonsnr

49

Borettslag- orgnr

922688788

Meglers referanse

2211180279


FINN-kode


Annonsen er sist endret

24.04.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 3 790 000

Omkostninger

kr 101 756

Totalpris

kr 3 891 756

Felleskost./mnd

kr 2 251


Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader dekker betjening av bygningsforsikring, tv/internett og diverse vedlikehold/drift. Felleskostnadene er opplyst av forretningsfører. Sameiet står fritt til å fremforhandle andre avtaler og drift av sameiet til enhver tid. Felleskostnadene vil øke til 2 301,- fra 1/10-2019.


Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 94 750,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 206,-
Eierskiftegebyr: kr 5 750,-

Sum omkostninger: kr 101 756,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligkjøperforsikring kr 7 100 – 9 900 (valgfritt tillegg)


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Eiertomt. Eksakt tomteareal vil først fremkomme etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen. Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter. Kjøper må akseptere avvik på tomtestørrelsen da det angitte ikke er oppmålt enda.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
2. etasje: 71 kvm
Primærrom:
2. etasje: 71 kvm Primærrom


Innhold

2. etasje: 2 soverom, kjøkken/stue, bad og bod/vaskerom

Leveres med 1 stk sportsbod på ca. 5 kvm i underetasjen.


Standard

3-roms leilighet med veldig fin beliggenhet i bygget, som er oppført i regi av anerkjente Eiendomsgruppen Vest AS. Prosjektet er en del av det nye og attraktive boligfeltet sentralt på Hundvåg.

Gjennomgående ny og pen standard med bla. Eikeparkett (natur) i alle tørre rom, samt gipsvegger og tak m/hvitmalte overflater.

Kjøkkeninnredning i hvit, glatt utførelse med takhøye overskap og laminat benkeplate. Hvitevarepakke med integrert kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og koketopp/ovn

Helfliset baderom ( 2 stk.). Hvit innredning m/underskap og speil. Vegghengt toalett.

1 parkeringsplass i lukket anlegg.
Sportsbod.

Se romskjema for utfyllende informasjon om standard leveranse.

Se forøvrig tegninger, beskrivelse fra utbygger, rørlegger og elektriker i prospektet.

4 gjestehybler og felleslokaler. Selskapslokale med tilhørende kjøkken.


Parkering

Parkering i lukket parkeringsanlegg.


Adkomst

Følg kartlenke på finn.no.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler 1 under fellesvisning.


Byggemåte

Tre og mur.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Elektrisk.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig.
Informasjon om utnyttelsesgrad. I noen tilfeller for eldre reguleringsplaner mangler det angivelse av grad av utnytting (U-grad, TU, %-BRA, % BYA eller omriss av eksisterende eller planlagt bebyggelse). Planen har da ikke rettslig virkning som grunnlag for utbygging i henhold til plan- og bygningsloven. Fortsatt vil planens øvrige virkninger stå ved lag (arealformål, byggegrenser, frisikt m.m.). Før utbygging kan skje innenfor et slikt område må planen endres eller justeres med tilføyelser av grad av utnytting, og da gjennom en prosess tilsvarende full regulering. Der tiltakene ikke er omfattende kan det vurderes om det er aktuelt å søke om dispensasjon fra dette kravet. Der planen mangler angivelse av utnyttelsesgrad må det ved søknad om tiltak angis (krysses av for) at det søkes om dispensasjon fra kommuneplanens bestemmelse 1.01 om krav til regulering. Dispensasjon krever grunngitt søknad.


Andre relevante opplysninger

Utbygger har stilt sikkerhet (garanti) for riktig oppfyllelse av kontrakten, jf. bustadoppføringsloven §12 på opprinnelig kjøpesum. Se punkt 6 i vedlagte original kontrakt mellom utbygger og selger.
Garantien vil bli transportert til ny eier. Det vil ikke bli stilt §12 garanti for merverdien.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke fylt ut egenerklæringsskjema ettersom boligen ikke er bebodd/ tatt i bruk.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?