Bilde
Bilde
Bilde
Bilder

Hundvågparken

Hundvåg

Pris fra kr3 780 000 til 7 250 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Ny bolig
Leilighet
2 soverom
71 - 93 m2

4 stk store leiligheter fra 71kvm til 97kvm

Det vil etableres felles lokaler (ca. 400m2) i tilknytning til boligblokkene som tilhører sameiet. Her vil dere blant annet få gleden av ett stort selskapslokale med tilhørende stort kjøkken.

Det vil også etableres mindre lokaler, hvor sameiet selv kanbestemme hvilket formål dette skal benyttes til.
Det blir etablert 4 gjesteleiligheter til sameiets disposisjon, som eventuelt kan leies ut om ønskelig.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert område på Hundvåg med umiddelbar nærhet til Hundvågsenteret.

Prosjektet ligger sentralt plassert i forhold til Stavanger sentrum, sjøen og friområder. God tilgang til gang/sykkelstier og kort vei til buss.

Standard:

Prosjektet leveres med flotte kvaliteter:

VENTILASJON:
Alle leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg iht. gjeldende forskriftskrav.

HEIS:
Fra garasjeanlegg monteres heis til alle atkomstnivåer. Prosjektet har totalt 3 heiser.

BRANNSIKRING:
Bygningene brannsikres etter forskriftenes krav.

RENOVASJON:
Anordnes i hht krav fra Stavanger Kommune.

INNVENDIG:
14 mm. natur eikeparkett på gulv i alle rom, unntatt bad og evnt. fellesarealer. Flislagte gulv og vegger i baderom. For øvrig gipsvegger m/ hvitmalt overflate.
Dører og vinduer med tilhørende foringer og listverk leveres hvite.
Synlige spikerhull må påberegnes. Innvendige tak i gips med hvitmalt overflate. Detaljert beskrivelse av innvendig standard og standardleveranser fremkommer for øvrig i romskjema.

KJØKKENINNREDNING
Kjøkkenfronter i hvit, glatt utførelse med takhøye overskap og laminat benkeplate. Hvitevarepakke med integrert kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og koketopp/ovn.
Ved kjøp av leilighet før produksjon starter, gis det også mulighet for valg av andre alternative fronter på kjøkkeninnredningen, og andre alternative benkeplater.

BADEROMSINNREDNING:
Leveres i hvit utførelse. For øvrig leveres toaletter med innebygget cisterne.

GARDEROBER:
Garderobe inngår ikke som en del av leveransen. Det er avsatt plass til 1 løpemeter med skap per seng. I noen leilighetsvarianter kan avsatt plass være i tilstøtende rom, eventuelt kan garderobeløsningen være vist som klesbod (walk-in-closet) i stedet for skap.

TELEFON/TV/PC:
Leilighetene leveres med bredbåndsopplegg til lavspentskap. Rør for TV/PC til stue vil bli ført fram der det ikke kan finnes trådløse løsninger i den grad de er nødvendig. Det er inngått felles avtale med kabel-TV selskap (Canal Digital).
Det vil også bli tilrettelagt for smarthus-funksjoner. Det vil bli utarbeidet egen tilvalgsliste fra elektro-entreprenør.

STANDARD OG TILVALG:
Ved kjøp av leilighet før produksjonen starter, gis det mulighet for en del tilvalg som vil fremkomme i tilvalgs møte med den enkelte kjøper.
Tilvalgene dreier seg i hovedsak om kjøkkeninnredning, garderobe, parkett, fliser og dører.

Fyring/Oppvarming:

Bygningsmassen vil bli oppvarmet elektrisk og med vannbåren varme i radiator. Det blir vannbåren gulvvarme i badegulvene.

Parkering:

Det medfølger 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i lukket anlegg til hver leilighet. Det vil bli tilstrekkelig antall p-plasser utformet som HC parkering etter forskriftene.

Bruk av parkeringsplasser og sportsboder blir enten organisert som tilleggsareal til den enkelte leilighet eller reguleres av bruksavtale/ vedtekter.

Overtakelse:

Byggestart vil skje innen rimelig tid etter at minst 70 % av prosjektverdien er solgt og man deretter har oppnådd byggetillatelse/igangsettingstillatelse fra Stavanger kommune. Se nærmere om byggestart, byggetid iht salgsprospektet.
Selger skal sende en skriftlig orientering om forventet ferdigstillelse til kjøper ca. 2 - 3 måneder før forventet ferdigstillelse samt ved enhver vesentlig endring i tidligere angitte tidspunkt for forventet ferdigstillelse.

Endelig overtakelsestidspunkt blir fastsatt av selger, som skal sende skriftlig orientering til kjøper om overtakelsestidspunkt med orientering om og innkalling til forhåndsbefaring og ferdigbefaring 2 - 6 uker før endelig fastsatt overleveringstidspunkt.

Byggemåte:

Leilighetene stedbygges på byggeplass. Innvendige flater er av gips og betong, og utvendige flater en kombinasjon av platekledning/trepanel.

Tak og uteområder over parkering tekkes med membraner tilegnet formålet. Garasjeanlegg utføres i betong.

Vinduer og dører leveres ferdig overflatebehandlet fra fabrikk. Åpningsvinduer er planlagt innadslående.

Alle leiligheter leveres med privat uterom, enten som balkonger eller terrasser, med eller uten innglasset uterom - eller kombinerte løsninger.
Trapper, terrasser og svalganger av tre/stål, med rekkverk i tilpasset utførelse.

Diverse:

Leilighetene selges iht. Bustadoppføringslova. Selger stiller sikkerhet etter § 12 for oppfyllelse av kontrakten med 3 % av kjøpesummen som økes til 5 %, gjeldende i 5 år etter overlevering. Dersom forskudd på kjøpesummen skal disponeres av selger/tas ut av klientkonto skal det
stilles egen garanti for dette etter lovens § 47.

Tilvalg:
Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeider. Det vil være mulig å gjennomføre tilleggsbestillinger med utbygger. Det gjøres oppmerksom på at det vil være begrensede tilvalgs muligheter, hvis boligene prefabrikkeres i et industrirasjonelt Çrullebånds-prinsippÈ som ikke tillater store endringer. Tilvalgene dreier seg i hovedsak om kjøkkenendring, baderomsinnredning, parkett, fliser og dører. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider:
a) Som vil endre kontraktssummen med 15 % eller mer.
b) Ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller.
c) Vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet.
d) Som tidligere beskrevet, vil det i dette prosjektet ikke være mulig å gjøre endringer opp mot lovens begrensning på 15% ved modulbygging.

Endringer i lov eller forskrift eller nye offentligrettslige krav eller vedtak som gjelder for selgerens ytelse anses som kjøperens forhold og kostnad dersom selgeren ved avtaleinngåelsen ikke burde ha regnet med endringene.
Dersom de nevnte endringer medfører økte kostnader for selger, vil dette medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper.

For andre endringer som ikke følger av avsnittet ovenfor forbeholder selger seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger.
Samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres, uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene.
Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Selger skal skriftlig klargjøre for kjøperen de kostnadsmessige og tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøperen krever.
Ved økning av skatter, avgifter og gebyrer, herunder blant annet mva, tinglysingsgebyrer og dokumentavgift, i tiden mellom avtaleinngåelse og overtagelse vil totale kostnader øke tilsvarende.
De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 3 780 000
Prisantydning til kr 7 250 000

Fakta

Areal 71 m2 - 93 m2
Antall enheter 4
Kommunenr 1103
Gårdsnr 7
Bruksnr 1733
Meglers referanse 13180319
FINN-kode 131569914
EM1-kode 1152048
Sist endret 16.01.2019
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydning frakr 3 780 000
Prisantydning tilkr 7 250 000
Totalpris frakr 3 780 000
Totalpris tilkr 7 250 000
Areal 71 m2 - 93 m2
BoligtypeLeilighet
EierformEier (Selveier)
Antall enheter4
Postnummer 4085 Hundvåg

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Hundvågparken, Hundvåg

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Vil du vite mer om eiendommen?

Mads Kraft Fossmark

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Hundvågparken?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Salgsdokumenter

Henter salgsoppgave og dokumenter...

Vil du se flere av våre eiendommer?