Bilde
Bilde
Bilde

Hundvåg

Hundvågparken

Hundvåg

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Pris fra kr 3 780 000 til 7 250 000

Ny bolig
Leilighet
2 soverom
71 - 93 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

4 stk store leiligheter fra 71kvm til 97kvm. Innflytting 11.april 2019. Ta kontakt med megler for visning!

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Hundvågparken, 4085 Hundvåg
Prisantydning fra kr 3 780 000
Prisantydning til kr 7 250 000
Areal 71 m2 - 93 m2
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1103
Gårdsnr 7
Bruksnr 1733
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Andre relevante opplysninger
Leilighetene selges iht. Bustadoppføringslova. Selger stiller sikkerhet etter § 12 for oppfyllelse av kontrakten med 3 % av kjøpesummen som økes til 5 %, gjeldende i 5 år etter overlevering. Dersom forskudd på kjøpesummen skal disponeres av selger/tas ut av klientkonto skal det
stilles egen garanti for dette etter lovens § 47.

Tilvalg:
Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeider. Det vil være mulig å gjennomføre tilleggsbestillinger med utbygger. Det gjøres oppmerksom på at det vil være begrensede tilvalgs muligheter, hvis boligene prefabrikkeres i et industrirasjonelt Çrullebånds-prinsippÈ som ikke tillater store endringer. Tilvalgene dreier seg i hovedsak om kjøkkenendring, baderomsinnredning, parkett, fliser og dører. Kjøperen kan ikke kreve å få utført endringer eller tilleggsarbeider:
a) Som vil endre kontraktssummen med 15 % eller mer.
b) Ikke står i sammenheng med selgers ytelse eller.
c) Vil medføre ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet.
d) Som tidligere beskrevet, vil det i dette prosjektet ikke være mulig å gjøre endringer opp mot lovens begrensning på 15% ved modulbygging.

Endringer i lov eller forskrift eller nye offentligrettslige krav eller vedtak som gjelder for selgerens ytelse anses som kjøperens forhold og kostnad dersom selgeren ved avtaleinngåelsen ikke burde ha regnet med endringene.
Dersom de nevnte endringer medfører økte kostnader for selger, vil dette medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper.

For andre endringer som ikke følger av avsnittet ovenfor forbeholder selger seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger.
Samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres, uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjustering fra noen av partene.
Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Selger skal skriftlig klargjøre for kjøperen de kostnadsmessige og tidsmessige konsekvensene av de endringene eller tilleggsarbeidene kjøperen krever.
Ved økning av skatter, avgifter og gebyrer, herunder blant annet mva, tinglysingsgebyrer og dokumentavgift, i tiden mellom avtaleinngåelse og overtagelse vil totale kostnader øke tilsvarende.
De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.

Meglers referanse 2101.192094
FINN-kode 131569914
Sist endret 28.02.2019

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert område på Hundvåg med umiddelbar nærhet til Hundvågsenteret.

Prosjektet ligger sentralt plassert i forhold til Stavanger sentrum, sjøen og friområder. God tilgang til gang/sykkelstier og kort vei til buss.

Pris og økonomi

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 3 780 000
Prisantydning til kr 7 250 000
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Hundvågparken, Hundvåg

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 
Vil du vite mer om eiendommen?

Mads Kraft Fossmark

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Hundvågparken

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?