Solgt

Gamle Jonsvannsveien 59 241 - Angelltrøa

Prisantydning kr 6 800 000

Leilighet
4 rom
3 soverom
89 m2

Angelltrøa

Delikat toppleilighet på Angelltrøtoppen med 3 soverom og gode solforhold. - Helt nytt. Lave omkostninger. P-kjeller.

Velkommen til denne nye toppleiligheten som ligger i et nyoppført boligprosjekt på toppen av Angelltrøa. Med luftige omgivelser, fantastisk utsikt, kort veg til butikken og Estenstadmarka kun få skritt fra ytterdøra.
Leiligheten er innholdsrik med 3 soverom et delikat og nytt kjøkken med praktiske løsninger og de store vindusflatene gjør leiligheten lys og hyggelig.

• Toppleilighet med fjordutsikt.
• Stor takterrasse på 35 kvm, delvis overbygd.
• Hjørneleiligheten har oppholdsrom
med lysinnslipp fra 3 sider.
• Oppgradert kjøkken
• Stort hovedsoverom med utgang til takterrasse,
og mulighet for walk-in garderobe.
• Romslig entrè.
• Gjeste-WC.
• Parkeringsplass og sportsbod i kjeller.

Leiligheten er videresalg av kontraktposisjon.

Innhold

4. etg.
Entrè
Bad
Wc
3 soverom
Stue
Kjøkken
Bod

I tillegg:
Sportsbod og parkeringsplass i p-kjeller.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Katrine Brekke Borren

Vil du vite mer om leiligheten?

Katrine Brekke Borren

Eiendomsmegler

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Gamle Jonsvannsveien 59 241 - Angelltrøa

TRONDHEIM

Leiligheten ligger flott til på Angelltrøa opp mot Dragvoll. Dette er et rolig, men godt etablert boligområde på østsiden av Trondheim. Det er et godt kollektivtilbud rett ved prosjektet uten at busstrafikken passerer forann leilighetene. Matvarebutikken er omtrent 300 meter unna og Estenstadmarka er like i nærheten. Mange drømmer om å bo i et fredelig område, men ønsker ikke å gi opp luksusen det er å ha alt i nærheten. Flytter du hit, trenger du ikke å velge. Her kan du kombinere det beste fra to verdener.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Gamle Jonsvannsveien 59 241, 7048 TRONDHEIM

Prisantydning

kr 6 800 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 89 m2

Bruksareal

ca. 95 m2

Antall rom

4

Antall soverom

3

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

0


Kommunenr

5001

Gårdsnr

48

Bruksnr

194

Seksjonsnr

30

Meglers referanse

49180691


FINN-kode


Annonsen er sist endret

04.04.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 6 800 000

Omkostninger

Kjøpesum kr 6.800.000,-

- Dokumentavgift, 2,5 % av tomteverdi
kr 11.600,-
- Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. kr 525,-
- Stiftelsesgebyr sameie kr 2.500,-
- Startkapital 10.000 kr
Totale omkostninger 25.150,-

I tillegg er det gjort tilvalg på kr 128.138,-
Dette kommer i tillegg til kjøpesum.

Totalt kr 6.953.288,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Innhold

4. etg.
Entrè
Bad
Wc
3 soverom
Stue
Kjøkken
Bod

I tillegg:
Sportsbod og parkeringsplass i p-kjeller.


Standard

Leililgheten leveres med god standard og oppføres i hht krav i TEK 10.

Kjøkkeninnredning fra JKE leveres med hvit glatt front og det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens. Det er gjort gode tilvalg og oppgraderinger på kjøkkenet. Det er ekstra høye overskap, skuffer under vask, mikrobølgeovn og stekeovn i høyskap. Benkeplate i heltre, eik.
Se vedlagte kjøkkentegninger i salgsoppgaven.

Flislagte bad med varme i gulv samt baderomsinnredning med hvit glatt front. Badet er oppgradert med annen flis på gulv, speilskap, blandebatteri og ekstra knagger/holdere.

Det leveres 1-stavs eikeparkett, hvitlasert, i stue, kjøkken, gang og på soverom.

Det er gjort tilvalg på skyvedørsgarderobe med speil og innredning i gangen.

Leiligheten leveres med balansert ventilasjon og vannbårent varmeanlegg tilknyttet fjernvarmeanlegg.


Parkering

Det medfølger parkeringsplass i parkeringskjeller.


Adkomst

Fra sør:
Kjør E6, omkjøringsvegen opp Moholtlia. Ta avkjøring mot Moholt og ta til høyre i første rundkjøring i Jonsvannsvegen. Følg Jonsvannsvegen og ta til venstre ved Rema 1000 på Dragvoll. Ta så til høyre inn på Gamle Jonsvannsvegen og følg denne i ca 300 m. Leiligheten ligger da på høyre side.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Fjernvarme i radiatorovner og elektriske varmekabler i gulv på badet.


Regulering

Eiendommen er regulert til i all hovedsak boligformål. Reguleringsplan r20140030 ble vedtatt av bystyret 08.12.16.

Ubebygd område i forkant av boligene omfattes i dag av reguleringsplan r1018h og er pr i dag regulert til offentlig formål.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?