Workinntoppen 5 H0307 - Workinnmarka

Prisantydning kr 6 950 000

Totalpris kr 7 123 750  (Se utregning)
Leilighet
4 rom
3 soverom
103 m2

Workinnmarka

Workinntoppen - Eksklusiv 4-roms selveierleilighet . Stor veranda, sportsbod,2 stk faste garasjeplasser 1 med el-lader.

Velkommen til Workinntoppen 5, en moderne og tiltalende 4-roms hjørneleilighet i et av byens mest attraktive boområder. Leiligheten er fra 2017, og fremstår med tidsaktuelle materialvalg, overflater, innredninger og utstyr.

Leiligheten kan blant annet skimte med egen nord/vest balkong , perfekt for solrike sommerdager. Videre er leiligheten innredet med vannbåren varme, gasspeis, og 1-stavs parkett. I tillegg har en kvaliteter som egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg, heis til alle plan og porttelefon med døråpner og kamera.

På Workinntoppen bor du med nærhet til det meste. Jekta handelspark og bysentrum er å finne en halvtimes gange unna med alle dets servicetilbud. Med skole, barnehager og opparbeidede lekeparker i nærområdet må området også kunne betraktes som meget barnevennlig. Er du glad i natur og friluft er populære utfartssteder som lysløypa, Prestvannet og Charlottenlund å finne like i nærheten.

Velkommen på visning!

Innhold

3.etasje
P-rom ca. 103 kvm
Entre, gang, stue, kjøkken, 3 soverom og 2 bad/vask.
S-rom ca. 4 kvm
Bod/teknisk rom.

Leiligheten disponerer ca 5m² sportsbod i under etasjen.

Stue har utgang til ca 23 m² nord/vest vendt balkong.

Dørtelefon med kamera.

Takstmannen har målt opp boligen og har oppgitt de arealene som fremkommer av denne oppgave.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Dag Little

Vil du vite mer om leiligheten?

Dag Little

Eiendomsmegler

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Workinntoppen 5 H0307 - Workinnmarka

TROMSØ

Bo sentralt i fredelige omgivelser - med sentrum rett ved. På Workinntoppen bor du nær marka i idylliske grønne omgivelser, i et av byens mest attraktive boligområder. Her kan du nyte livet i et trafikkfritt og miljøvennlig boligområde. Parkering og trafikk til og fra leilighetene vil skje under bakkeplan. Rett utenfor stuedøren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene og ta en tur i lysløypa. Utenom vintersesongen er det fine skogsveier for sykkel og spaserturer. Å bo i Tromsø er virkelig en opplevelse om du er interessert i kultur, handel og spennende matopplevelser. Tromsø Sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Workinntoppen har du kort avstand til et av Norges mest moderne kjøpesenter, Jekta Storsenter med over 200 butikker. På Workinntoppen bor du omtrent midt på Tromsøya, med det meste av det du trenger av servicetilbud. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Workinntoppen 5 H0307, 9016 TROMSØ

Prisantydning

kr 6 950 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 173 750


Totalpris

kr 7 123 750

Felleskostnader

kr 3 235 pr. mnd.


P-rom

ca. 103 m2

Bruttoareal

ca. 117 m2

Bruksareal

ca. 107 m2

Antall rom

4

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 1 760 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2017

Energimerking

C

Kommunenr

1902

Gårdsnr

118

Bruksnr

1684

Seksjonsnr

49

Meglers referanse

2019021


FINN-kode


Annonsen er sist endret

24.07.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 6 950 000

Omkostninger

kr 173 750

Totalpris

kr 7 123 750

Felleskost./mnd

kr 3 235


Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader dekker betjening av bygningsforsikring, a`konto vannbåren varme, a`konto gass, kabel TV/internett og diverse vedlikehold/drift. Sameiet står fritt til å fremforhandle andre avtaler vedrørende vedlikehold og drift av sameiet til en hver tid. Felleskostnadene fordeles på følgende poster: Fellesutgifter: Grunnleie kr. 2 009 Tilleggsytelser: TV og internett kr. 476 Sommer-og vintervedlikehold kr. 150 Måler: Enhet: Varmtvann 460/49 ( 4601 - 49) kr. 200 Enhet: Gulvvarme 460/49 ( 4602 - 49) kr. 200 Enhet: Gass 460/49 ( 4603 - 28) kr. 200 Totalt kr 3.235,- pr.mnd. Beløpene er opplyst av forretningsfører pr. 24.01.2019 Felleskostnadene påvirkes av eiendommens driftsutgifter m.m.


Omkostninger

2,5% dok.avgift av kjøpesummen kr 173.750,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr pantedokument kr. 525,- pr stk
Eierskiftegebyr forretningsfører kr. 3.300,-


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 9680,00,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Nydelig opparbeidet tomt med plen, beplantning, prydbusker og asfalterte internveger. Etablert flere lekeplasser med spennende lekeapparater. Sykkelparkering. Området er bilfritt, og det er etablert trafikkareal og parkering inkl. gjesteparkering under jorden.


Innhold

3.etasje
P-rom ca. 103 kvm
Entre, gang, stue, kjøkken, 3 soverom og 2 bad/vask.
S-rom ca. 4 kvm
Bod/teknisk rom.

Leiligheten disponerer ca 5m² sportsbod i under etasjen.

Stue har utgang til ca 23 m² nord/vest vendt balkong.

Dørtelefon med kamera.

Takstmannen har målt opp boligen og har oppgitt de arealene som fremkommer av denne oppgave.


Standard

GULV:
1-stavs eikeparkett og fliser.

VEGGER:
Malte flater og fliser.

HIMLING:
Malte betongelement,


KJØKKEN:
Påkostet kjøkken fra KVIK i hvit matt. Takkøyeskap. Integrerte hvitevarer. Fliser over benkeplate. Alle hvitevarene er fra Miele. El.vannstopp og komfyrvakt er montert.

SANITÆR:
Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger.
Lys innredning har glatte fronter og heldekkende servantplate. Speil har overbelysning. Dusjhjørne. Vegghengt WC. Avtrekk. Opplegg for vaskemaskin i det ene badet.

ELEKTRISK ANLEGG:
Boligen har skjult elektrisk anlegg.
El.skap med automatsikringer, jordfeilbryter og overbelastningsvern.

VVS-INSTALLASJONER:
Vannrør er av plast i rør-i-røropplegg. Synlige avløp er av plast. Varmtvann er fra sentral.
Sprinkelanlegg er montert.

ANNET:
Porttelefon med døråpner og kamera.
Seriekoblet brannvarslingsanlegg for sameiet, tilknyttet vaktsentral.
Fiber-tilknytting.


Parkering

Parkering i lukket parkeringsanlegg under bygget. El-bil lader montert på den ene p plassen.


Adkomst

Fra sentrum følger du Kongsbakken og Kirkegårdsvegen mot toppen av Tromsøya. I krysset ved metrologisk institutt tar du til venstre opp Langnesvegen. Følg vegen forbi Prestvannet. Ta til høyre på Huldervegen. Deretter tar du umiddelbart til høyre og fortsetter rett frem til Workinntoppen.


Byggemåte

FUNDAMENTERING, GRUNNMUR OG KJELLERGULV:
Betongfundament. Grunnmur av betong betongelement.

KONSTRUKSJONSMETODE OVER GRUNNMUR OG UTVENDIGE FASADER:
Bærende og skillende konstruksjoner er av stål og betong. Frontvegger er isolert bindingsverk. Utvendig kledning er trepanel/plater. Etasjeskiller er av betong og betongelement.

DØRER OG VINDUER:
Vinduer av 2-lags energiglass. Innvendige fabrikkmalte profilerte dører. Glatt fabrikkmalt entredør. Verandadør m/glassfelt. Montert solskjerming. Montert skyvedører foran noen garderober.

TAKKONSTRUKSJON MED YTTERTAK:
Flatt tak, betongdekker. Antatt tekket m/folie.
Taket er ikke inspisert.

Ref. takst vedlagt salgsoppgave.


Energimerking
C

Energimerke C og oppvarmingskarakter GRØNN


Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme fra felles varmesentral i oppholdsrom. Elektrisk gulvarme på bad. Gasspeis.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.


Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse- blokkbebyggelse, iht reguleringsplan nr. 1824 og boligbebyggelse nåværende, iht kommuneplan id 0142.

Eiendommen er registrert til å ligge innenfor sone for flystøy.

Ta kontakt med meglerkontoret for kopi av dokumenter.


Lånevilkår

Sameiets regnskap for 2017 viser et overskuddpå kr. 423.484,-. Sameiet budsjetterer 2018 med et overskudd på kr. 144.374,-.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring for denne boligen.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?