Bilde
Bilde
Bilde

Teglverket 96

TRONDHEIM

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Prisantydning kr 5 590 000

Enebolig
6 rom
4 soverom
169 m2
Visninger - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Enebolig i rekke beliggende i svært attraktivt boområde. 4 soverom. TG1 på kjøkken. Parkering i garasje. Solrik terrasse

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Teglverket 96, 7069 TRONDHEIM
Prisantydning kr 5 590 000
P-rom ca. 169 m2
Bruksareal ca. 228 m2
Antall rom 6
Ant. sov. 4
Tomteareal ca. 374 m2  eiet
Boligtype Enebolig
Eierform Fast eiendom
Byggeår 1983
Energimerking
E
Kommunenr 5001
Gårdsnr 51
Bruksnr 233
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Innhold
Kjelleretasje. Primærrom: Trapperom, vaskerom, gang og kjellerstue. Sekundærrom: 2 boder. 1. etasje. Primærrom: Vindfang, gang, toalettrom, stue og kjøkken. Sekundærrom: Bod. 2. etasje. Primærrom: Gang, bad og 4 soverom. Kaldloft. Sekundærrom: Loftsrom.
Standard
Trapperom: Parkett på gulv, malte flater og strukturmaling på vegger, malt platehimling. Innredning: Tretrapp. Sikringsskap. Sotluke. Vaskerom: Epoxy på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Innredning: Vaskekar innfelt i heldekkende benkebeslag av stål. Kran og avløp for vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Stoppekran og vannmåler. Garderobeskap og veggskap. Gang: Parkett på gulv, strie på vegger, malt platehimling. Kjellerstue: Vegg til vegg-teppe på gulv, panel på vegger, panelhimling. Innredning: Vedovn. Bod 1: Vegg til vegg-teppe på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Bod 2: Vegg til vegg-teppe på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Vindfang: Parkett på gulv, malt tapet på vegger, malt platehimling. Gang: Parkett på gulv, malt tapet på vegger, malt platehimling. Innredning: Skyvedørsgarderobe. Toalettrom: Vinylflis på gulv, malt tapet på vegger, malt platehimling. Innredning: Gulvmontert WC. Servantplate montert på underskap og speilskap. Stue: Parkett på gulv, malt tapet på vegger, malt betonghimling. Innredning: Tretrapp. Varmepumpe. Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger, malt platehimling. Innredning: Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, folierte skrog, laminerte benkeplater og heldekkende benkebeslag ved vask. Ventilator. Kran og avløp for oppvaskmaskin. Bod: Vinylbelegg på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Gang: Parkett på gulv, strie på vegger, malt platehimling. Innredning: Tretrapp. Bad: Flis på gulv, flis på vegger, plater i himling. Innredning: Dusjkabinett. Boblebadekar med dusjgarnityr montert på karkant. Gulvmontert WC. Baderomsinnredning: Servantplate montert på underskap og speilskap. Soverom 1: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Innredning: Garderobeskap. Soverom 2: Vegg til vegg-teppe på gulv, malte flater på vegger, malt platehimling. Innredning: Garderobeskap. Soverom 3: Parkett på gulv, tapet på vegger, malt platehimling. Innredning: Garderobeskap. Soverom 4: Parkett på gulv, tapet på vegger, malt platehimling. Innredning: Garderobeskap. Loftsrom: Finerplater på gulv, reisverk utgjør knevegger, synlig takkonstruksjon.
Parkering
I garasje samt oppstillingsplass på egen tomt
Adkomst
Fra Moholt følger du Brøsetvegen, ta av til høgre i Henrik Ourens veg, deretter første veg til venstre som er Teglverket. Følg skilt til nr. 96 v/ Teglverket Barnehage. Det vil bli skiltet i regi av EiendomsMegler 1 ved annonsert fellesvisning.
Byggemåte
Bygningen, som er en kjedet enebolig oppført i 1983, er i 2 etasjer + kjeller og kaldloft. Hovedkonstruksjonen over grunnmur av betong, består av tre. Utvendige fasader er kledd med stående trekledning. Saltakkonstruksjon tekket med betongstein. Vinduer med 2 og 3-lags isolerglass.
Energimerking
E
Oppvarming
Elektrisk, ved og varmepumpe
Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til bolig(R1174d). Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.
Andre relevante opplysninger
Konklusjon fra takstmann: Boligen, som ble bygd i 1983, er oppført av normalt solide bygningsmaterialer og bærer preg av jevnlig vedlikehold. Løpende vedlikehold som har blitt utført; maling av fasader, maling av takstein og skifting av innvendige gulv. Badet ble oppusset i 2002 av innleide håndverkere. Utover dette og for mer utfyllende opplysninger og anbefalinger, henvises det til rapportens enkelte punkter. Kommentar til areal fra takstmann: Boligens planløsning er kontrollert opp tegninger vedlagt Infoland meglerpakke, følgende avvik fra vedlagte tegninger ble registrert: Opprinnelig disponibelt rom i kjeller benyttes i dagens planløsning som kjellerstue. I forskrift til byggverk er det 10% dagslyskrav i forhold til rommets bruksareal. Kjellerstue tilfredsstiller ikke gjeldene krav, men benevnes allikevel iht innredning/bruk på befaringsdag, dvs. kjellerstue. Videre er det ikke rømningsvei fra kjelleretasje. Vindu i kjeller har ikke korrekte dimensjoner for å være et rømningsvindu.

Meglers referanse 34180153
FINN-kode 141878540
Sist endret 20.03.2019

Beliggenhet

Eneboligen har beliggenhet på et svært attraktivt boligområde på Teglverket. Området preges av lite utskiftninger, noe som tyder på at folk trives her. Fra boligen er det kort vei til Valentinlystsenteret, som tilbyr et godt utvalg av butikker. Gang- og skykkelavstand til mange av byens arbeidsplasser. Bl.a SINTEF, NTNU Gløshaugen/Dragvoll, St. Olavs , NRK, TINE og Telenorbygget for å nevne noen. Svært gode busstilbud til alle deler av byen i boligområdet. Det er også nærhet til Estenstadmarka med sitt helårs turterreng, treningssentere samt restauranter o.l. Barnehager, barne og ungdomsskoler i nærhet. Se nabolagsprofil for nærmere beskrivelse av boligens område.

Pris og økonomi

Prisdetaljer

Prisantydning kr 5 590 000
Offentlige/kommunale avgifter
4070,00
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Dokumenter

Kjøper plikter å gjøre seg kjent med salgsoppgave og vedlegg før bud inngis. Kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Teglverket 96, TRONDHEIM

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Ønsker du å gi bud?Vil du vite mer om eiendommen?

Rune Nordbøe Hallan

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Teglverket 96

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?