Enebolig
4 soverom
159 m2

Innholdsrik enebolig på 159m² over 3 plan. Bad, WC og kjøkken TG1. Stor innredet kjellerstue. Skjermet beliggenhet.

EiendomsMegler1 ved Joakim Erbe har gleden av å presentere denne flotte og innholdsrike eneboligen i Nyheimsvegen på populære Jakobsli!
Området beskrives som meget rolig og barnevennlig. Fra eiendommen har man gangavstand til flere barnehager, skoler, dagligvarebutikker og restauranter. Her har man også nærhet til mange gode turmuligheter både sommer og vinter.
Nyheimsvegen 36 er en enebolig over 3 plan med en praktisk og god planløsning. Huset har blant annet 2 Våtrom, toalettrom, kjellerstue, separat kjøkken med plass til spisebord og 3(4) soverom. Elektrisk oppvarming med panelovner delvis med varmestyringsystem og mulighet for vedfyring. Parkeringsmuligheter i carport og på egen tomt.

Kvaliteter verdt å trekke frem:
- Godt utnyttet areal og gjennomtenkt planløsning.
- 3 romslige soverom, hvorav soverom 3 er slått sammen av 2 soverom. Dette kan enkelt tilbakeføres til 2 soverom.
- 2 våtrom hvorav ett fungerer som vaskerom.
- separat toalettrom i gang som er svært praktisk for både gjester og barn.
- Flere uteplasser både på eiendommen, som gir gode solforhold.
- Stor stue med rom for flere sittegrupper (både spiseavdeling og tv-stue).
- Romslig kjøkken med plass til frokostbord.
- Stor kjellerstue med høy bruksverdi.
- Godt med lagringsmulighet i boder.

Velkommen til visning!

Innhold

Primærrom:
Kjeller: Gang, kjellerstue, vaskerom.
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, toalett.
2. etasje: Gang, bad, 4 soverom.
Sekundærrom:
Kjeller: 3 boder.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Joakim Erbe

Vil du vite mer om boligen?

Joakim Erbe

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Nyheimsvegen 36

JAKOBSLI

Jakobsli er et svært populært og ettertraktet boligområde, som ligger øst i Trondheim. Området består i all hovedsak av tett trehusbebyggelse, og er et rolig strøk som oppleves som trygt av beboerne. Det er god infrastruktur her, og nærhet til både Trondheim sentrum og store studiesteder som NTNU Dragvoll og NTNU Tunga. Fra boligen er det gåavstand til flere dagligvarebutikker, restauranter og frisører. Det er også flere barnehager i nærheten, og kort vei til barne- og ungdomsskoler, samt Charlottenlund videregående skole. Området må derfor sies å være svært barnevennlig, og perfekt for barnefamilier! Nærmeste bussholdeplass ligger ca 200 meter unna, noe som gir nærhet til bl.a. Sirkus shopping og Midtbyen, men også andre servicefasiliteter som NTNU Gløshaugen og St. Olav hospital. Området har et rikt idrettsmiljø gjennom Charlottenlund Sportsklubb, som har et flott idrettsanlegg med fotballbaner, treningssenter og idrettshall. Videre er det kort vei til helårs turterreng i Estenstadmarka som kan skilte med lysløype, akebakke og bemannet hytte med rømmegrøtservering for søndagsturen.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Nyheimsvegen 36, 7058 JAKOBSLI

Prisantydning

kr 5 590 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 137 300P-rom

ca. 159 m2

Bruksareal

ca. 172 m2

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 421 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Fast eiendom

Byggeår

1976

Energimerking

F

Kommunenr

5001

Gårdsnr

21

Bruksnr

611

Meglers referanse

37190044


FINN-kode


Annonsen er sist endret

16.07.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 590 000

Omkostninger

kr 137 300

Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 2895,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Opparbeidet hage med plen og prydbusker.


Innhold

Primærrom:
Kjeller: Gang, kjellerstue, vaskerom.
1. etasje: Entre, stue, kjøkken, toalett.
2. etasje: Gang, bad, 4 soverom.
Sekundærrom:
Kjeller: 3 boder.


Standard

Kjeller

Gang: Teppe på gulv, brystpanel og malt tapet på vegger, og malte plater i himling.

Kjellerstue: Tregulv, malt overflate og panel på vegger, og malte plater i himling. Panelovn og peis.

Vaskerom: Belegg og flis på gulv, flis og malte plater på vegger, og malt overflate i himling. Utstyrt med skyllekum, opplegg for vaskemaskin, dusj og mekanisk avtrekk.

Bod 1: Belegg på gulv, ubehandlet vegger og ubehandlet himling.

Bod 2: Støpt gulv, panel på vegger og malte plater i himling.

Bod 3: Belegg på gulv, malte plater på vegger og malte plater i himling.


1. etasje

Entre: Forgang har flis på gulvet, øvrig entrè har parkett. Malt tapet på vegger og malte plater i himling. Panelovn. Skyvedørsgarderobe.
Stue: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Peis og panelovn. Utgang til terrasse.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt tapet og flis på vegg over benkeplate på vegger, og panel i himling. Innredning med opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen.

Toalett: Belegg på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Utstyrt med wc, servantskap, servant og mekanisk avtrekk.


2. etasje

Gang: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling.

Bad: Flis på gulv, flis på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servantskap, servant, boblekar, veggmontert wc, dusjhjørne og mekanisk avtrekk.

Soverom 1: Parkett på gulv, tapet på vegger og malte plater i himling. Panelovn. Garderobeskap og utgang til balkong.

Soverom 2: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Panelovn. Garderobeskap.

Soverom 3: Parkett på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Panelovn. Garderobeskap.

Soverom 4: Parkett på gulv, brystpanel og malt glassfiberstrie på vegger, og malte plater i himling. Panelovn. Garderobeskap.


Parkering

Carport


Adkomst

Fra Skovgård kjører du opp Jakobslivegen i ca 1 km. Sving deretter til høyre inn på Hørløcks veg, så første til venstre inn på Nyheimsvegen. Følg Nyheimsvegen til du ser nr 36 på venstrehånd.

Det vil bli skiltet i regi av EiendomMegler1 ved annonsert fellesvisning.


Byggemåte

Enebolig, oppført med to etasjer over kjeller. Grunnmur er av betong. Veggkonstruksjon er oppført som en trekonstruksjon i bindingsverk, med utvendig kledning av trepanel. Taket er et saltak, tekket med betongstein. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Vinduer med 2-lags glass.


Energimerking
F


Oppvarming

Vedovn og elektrisk oppvarming.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig (r0188e). Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.


Andre relevante opplysninger

I tillegg til ovenstående arealer følger det en frittstående redskapsbod i hage på Ca. 5m² og en Carport med bod på henholdsvis ca. 15m² + 5m² foran boligen.
Det er foretatt en kontroll av dagens planløsning og innredning opp imot godkjente byggetegninger for eiendommen, og gjøres oppmerksom på følgende:
Kjellerstue er innredet etter opprinnelig byggeår, uten at dette er byggemeldt eller godkjent som oppholdsrom.
Kjelleren har ikke tilstrekkelig rømningsmulighet eller kvaliteter som oppfyller krav til oppholdsrom.
For at dette arealet skal kunne godkjennes slik det benyttes i dag må det søkes om bruksendring. Bygningsmessig tiltak må
påregnes.
Arealer og rombenevnelser i rapporten er gjort i henhold til dagens bruk og innredning, uten videre hensyn til dette.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.

Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Videre dekkes ikke krav knyttet til murer/støttemurer/murverk inkl. eventuelle følgeskader. For diverse skadedyrsmangler, så dekkes eventuelt kun selve utbedringskostnaden. Forsikringen dekker heller ikke bistand knyttet til krav fra selger på kjøpesum/kjøpers tilbakehold inkl. forfølgelse/saksomkostninger med dette. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt.

Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mnd. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.

Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Selger opplyser bla. om følgende i sin egenerklæring:
-

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven, samt sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?