Bilde
Bilde
Bilde

HÅBAFJELL

Eikelia 32

SANDNES

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Prisantydning kr 5 090 000

Enebolig
6 rom
4 soverom
172 m2
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Stilsikker, spennende arkitekttegnet enebolig m/4 soverom/2 bad/2 stuer.

Linjer som flyter med terrenget, samt et luftig og gjennomtenkt innhold gir en herlig følelse. Her har man et komplett innhold for familien med både små og store barn med tanke på fordeling av soverom, stuer og baderom.

Rolige omgivelser med grønn og luftig utsikt kan nytes via smart plasserte vindusflater. Sammen med lysforholdene som skapes i rommene, har arkitekten verdsatt plasseringen av tomten og skapt en ekstra god trivsel inne. Meget gode solforhold fra ca 09.30 til 22.00 sommerstid.

Få minutters gange til barneskole, barnehage, matbutikk, lekeplasser og ikke minst turområder som Melsheia og Stokkalandsvatnet, gjør eiendommen ekstra attraktiv.

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Eikelia 32 , 4325 SANDNES
Prisantydning kr 5 090 000
P-rom ca. 172 m2
Bruttoareal ca. 203 m2
Bruksareal ca. 185 m2
Antall rom 6
Ant. sov. 4
Tomteareal ca. 547 m2  eiet
Boligtype Enebolig
Eierform Eiet
Byggeår 2001
Energimerking
D
Kommunenr 1102
Gårdsnr 33
Bruksnr 209
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Beskaffenhet
Lettstelt og delikat opparbeidet. Brosteins-trasé fra parkering og garasje ned til inngangsparti. Fine kontraster mellom lettstelt beplantning, naturstein og tre-terrasse. Nedsiden er singlet for å slippe vedlikehold, men kunne hatt sittegrupper og evt trampoliner plassert. Romslig.
Innhold
Sokkel: Tv stue m/utg, bad, 3 soverom, bod.

1. etasje: Entre/gang, stue m/utg terrasse, kjøkken/allrom, vaskerom/grovkjøkken m/utg, wc.

2. etasje: Kontor, bad, soverom m/omkledningsrom.

Garasje m/bod.
Standard
Et gjennomtenkt hjem. Arkitekten Ove Morten Berge, da i Ramp, har laget virkelig gjennomtenkte løsninger, rom og lysflater. Her nyter man fordelene med tomtens plassering. Utsikten mot grøntarealer og heiene bak, samt strålende solforhold til kl. 22.00. Husets tak bøyer seg sammen med åsen. Lune uterom og flott bøkehekk mot nabo. Skjermet og lettstelt.

Huset fremstår tidløst, og med en planløsning man kan vokse i, fra en familie med små barn til ungdom.

To innganger. Hovedentre for gjester, med gjestetoalett. Bi-inngang til vaskerom med flislagt gulv, hvit innredning med masse lagringsplass og plass til maskiner. Et herlig rom å ha når man kommer fra trening og tur. Ikke minst er det plassert med videre inngang til kjøkken, som gjør det ekstra praktisk i hverdagen å sette på en maskin med klær eller brette litt. Den tredje inngangen er nede, og tar deg inn i tv-stuen/sokkelstuen, som er perfekt for de som vil trekke seg tilbake når hovedstuen er opptatt.

Hovedstuen er fordelt i flere soner. Flott takhøyde og åpen løsning mot kjøkken/allrom, gir en herlig følelse. Dog er det naturlig avdelt av bokhyller, som er spesialtilpasset. Her er det en tv-del, en peisestue, og egen spisestue i forbindelse med kjøkkenet. Her opplever man virkelig de gjennomtenkte vindusplasseringene og hvordan det skaper et enda bedre rom. Trappen opp til galleriløsningen med kontor og egen foreldrefløy er smart plassert. Utsikten til grønne marker, heiene bak og Skaarlia bidrar til høy trivsel. Ønsker man enda mer lysflate, er det lagt opp for takvindu over peisen.

Kjøkkenet er fra HTH og utstyrt med øy. Herlig takhøyde, sokkelskuffer, masse skap og arbeidsplass, samt direkte tilgang til spisestue og takvindu, skaper et komplett hjerte i huset. Flott både til hverdag og fest.

Opp trappen er det altså kontorløsning på galleriet med gode lysforhold gjennom hjørnevindu. Videre er det hovedsoverom med omkledningsrom og eget bad. Badet er flislagt på gulv med varme og utstyrt med dusj, vegghengt wc og servant.

Sokkelen er perfekt for en hver familie. Her er det 3 soverom på rekke, med baderom innerst og god stue ytterst, med egen inngang. Når venner skal på besøk, kan de komme rett ned til gjengen. Flislagt gulv med varme. Badet er også flislagt på gulv med varme, utstyrt med dusjhjørne, wc og servant i seksjon. Bod for god lagring er det både her og i garasjen.

Vinduer og ventiler mot nedre del av tomten er lydisolerte. Tomten er lun, skjermet og lettstelt med fine uteplasser både ved inngang og på nedsiden. På nedsiden er det singlet og god plass til trampoline og sittegrupper. Terrassen ved inngang og brosteinsgangen fra garasjen, skaper fint miljø. Skjermet og pent, samt bøkehekk mot naboen.
Parkering
Garasje med bod, samt oppstillingsplass.
Adkomst
Se kartlenke på Finn.no, samt skilting fra EiendomsMegler 1.
Energimerking
D
Meglers referanse 2301190031
FINN-kode 145090965
Sist endret 16.04.2019

Beliggenhet

Håbafjell og Håbet kan by på rolige omgivelser uten gjennomgangstrafikk. Her er det familievennlig og godt naboskap. Fotballøkker, barnehager, lekeplasser er spredt rundt i området. Videre er det bare å spenne på seg tursko/joggesko, for man har direkte tilgang til Melsheia og Stokkalandsvatnet som er Sandnes kanskje flotteste grøntområder/friområder. Selv med denne grønne og rolige plasseringen, er det kun et par minutter til påkjørsel for motorveien, samt enkel tilkomst til Sandnes sentrum. Kombinasjonen her, gjør at man fort trives i dette området.

Pris og økonomi

Prisdetaljer

Prisantydning kr 5 090 000
Offentlige/kommunale avgifter
kr 12 626
Omkostninger
Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 127 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 206,-

Sum omkostninger: kr 128 506,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligkjøperforsikring kr 11 100 – 13 900 (valgfritt tillegg)
Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Dokumenter

Kjøper plikter å gjøre seg kjent med salgsoppgave og vedlegg før bud inngis. Kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Eikelia 32 , SANDNES

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Ønsker du å gi bud?Vil du vite mer om eiendommen?

Dan Chruickshank

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Eikelia 32

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?