Steinanvegen 46 - Steinan

Prisantydning kr 5 290 000

Totalpris kr 5 423 300
Tomannsbolig
3 soverom
171 m2

Steinan

VISNING 22.07 - Stor halvpart av tomannsbolig - 4 stuer - 3 soverom - Utsikt og fantastiske solforhold

Velkommen til Steinanvegen 46!
En innholdsrik og oppgradert vertikaldelt halvpart av tomannsbolig.

Kvaliteter å framheve:
- 171m² P-rom
- Kjøkken, bad og vaskerom har TG1
- To bad
- Stor spisestue på hele 27m²
- Fire stuer gir mulighet for flere selskap samtidig
- To boder med god plass til oppbevaring
- To terrasser med flott utsikt
- Herlige solforhold
- Barnevennlig område

Velkommen til visning!

Innhold

Primærrom:
Sokkel: Vindfang, stue, 2 soverom, gang, 2 bad, kjellerstue, vaskerom.
1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, soverom.

Sekundærrom:
Sokkel: Bod, utvendig bod.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Joakim Erbe

Vil du vite mer om boligen?

Joakim Erbe

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Steinanvegen 46 - Steinan

TRONDHEIM

Steinan ligger avskjermet fra byens bråk og uro. Å ta turen til Solsiden eller Torvet er fort gjort. Bussene passerer hyppig, og stopper like utenfor. Har du bil, kjører du strake veien ned til byen. Kort vei til tross, behøver du ikke å trekke mot sentrum for å nå det du trenger. I gangavstand har du nemlig alle de forskjellige dagligvarekjedene, apotek, treningssenter, skole, barnehager og kafeer. I tillegg bor du rett ved Estenstadmarka. Estenstadmarka byr på frodige sommerskoger eller snødekte lysløyper. Vil du puste ut i grønn natur, shoppe i sentrum eller bare lene deg tilbake på balkongen? Så er dette et ideelt område for deg.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Steinanvegen 46, 7049 TRONDHEIM

Prisantydning

kr 5 290 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 133 300


Totalpris

kr 5 423 300


P-rom

ca. 171 m2

Bruttoareal

ca. 202 m2

Bruksareal

ca. 183 m2

Antall soverom

3

Boligtype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1961

Energimerking

F

Kommunenr

5001

Gårdsnr

80

Bruksnr

42

Seksjonsnr

1

Meglers referanse

37180187


FINN-kode


Annonsen er sist endret

17.07.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 290 000

Omkostninger

kr 133 300

Totalpris

kr 5 423 300

Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 15532,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Opparbeidet hage med plen og prydbusker.


Innhold

Primærrom:
Sokkel: Vindfang, stue, 2 soverom, gang, 2 bad, kjellerstue, vaskerom.
1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, soverom.

Sekundærrom:
Sokkel: Bod, utvendig bod.


Standard

Sokkel
Vindfang: Flis på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling.

Stue: Flis på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Takess og downlights i himling. Varmepumpe og vedovn. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 1: Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Tregulv og malte plater på vegger. Malt overflate i himling. Panelovn.

Gang: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Sikringsskap.

Bad 1: Flis på gulv og flis på vegger. Malte plater og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, servant, servantskap og veggmontert wc.

Bad 2: Flis på gulv og flis på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med innfellbare dusjdører, wc, servant og servantskap.

Kjellerstue: Parkett på gulv og malte plater/malt panel på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme.

Bod: Laminat på gulv og malte murflater/malte plater på vegger. Panel i himling.

Vaskerom: Flis på gulv og malte plater på vegger. Malte plater i himling. Utstyrt med skyllekum, opplegg for vaskemaskin og bereder.

Utvendig bod: Tregulv og ubehandlet vegger. Ubehandlet himling.

1. etasje
Stue: Parkett på gulv og malte plater/panel på vegger. Panel i himling. Panelovn og vedovn.

Spisestue: Parkett på gulv og panel/malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn.

Kjøkken: Parkett på gulv, og malt glassfiberstrie og flis på vegg over benkeplate på vegger. Malt panel i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert mikroovn, oppvaskmaskin, platetopp og stekovn.

Soverom: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling.


Parkering

Deler garasje med nabo og felles biloppstillingsplass på egen tomt.


Adkomst

Fra Lerkendal Stadion:
Følg Strindvegen forbi stadion og ta 1. avkjøring i rundkjøringen over i Torbjørn Bratts veg. Følg Torbjørn Bratts veg i ca. 1 km. og ta deretter 3. avkjøring i rundkjøringen ut på E6 mot Narvik. Følg E6 ca. 1 km. og sving av mot Moholt/Jonsvatnet/NTNU Dragvoll. Ta så 1. avkjøring i rundkjøringen ut på Jonsvannsveien. Ta 1. avkjøring i neste rundkjøring ut på Steinanvegen. Boligen ligger på venstre hånd. Følg meglers visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.


Byggemåte

Boligen er en halvpart av en vertikaldelt 2-mannsbolig som er oppført i én etasje over sokkel. Grunnmur er oppført i betongstein. Veggkonstruksjon er oppført i tre, og er kledd med stående og liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2 og 3-lags glass.
Alle opplysninger iflg. takstmann


Energimerking
F

Energimerke F og oppvarmingskarakter GUL.


Oppvarming

Elektrisk, varmepumpe og vedovn.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig (r1074g). Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.


Andre relevante opplysninger

Konklusjon tilstand:
Boligen er oppbygd av normalt gode materialer med en normal god utførelse. Det er allikevel enkelte punkter som anbefales å vies ekstra oppmerksomhet.
Det registreres hull i gulv på spisestue. Dette er åpnet opp i forbindelse med en tidligere skade. Det er ikke registrert avvik på befaringsdagen. Det må påregnes arbeid for å etablere spikerslag for underliggende gulvsponplate.
Det er kryprom under front av sokkel. Det er ikke etablert adkomst, noe som anbefales etablert for forsvarlig kontroll av konstruksjonen.
Stedvis råte i utvendig stående trekledning.
Se ytterligere kommentarer under de respektive punkter i rapporten.

Kommentar areal:
Rombenevnelser er gjort i henhold til dagens bruk, uten hensyn til byggeforskriftens krav.
Det er ikke foretatt kontroll av dagens planløsning opp mot siste godkjente tegninger hos kommunen. Arealene er derfor ikke kontrollert hvorvidt de er byggemeldt og godkjent.
Kjellerstue i bakkant av sokkel tilfredsstiller ikke gjeldende krav til rom for varig opphold på grunn av lysforhold.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper gjøres oppmerksom på den særskilte risiko ved ev mangelskrav, ettersom selger ikke har tegnet boligselgerforsikring.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?