Lillevikvegen 5 - Lillevika

Prisantydning kr 1 590 000

Totalpris kr 1 761 524
Leilighet
0 soverom
41 m2

Lillevika

Påmeldingsvisning - Sentrumsnær leilighet med nyere kjøkken, vestvendt veranda med ny verandadør, utsikt og kveldssol

Velkommen til Lillevikvegen 5!

Flott andelsleilighet i kort avstand til Molde sentrum. Leiligheten fremstår pen i lyse farger og med god planløsning. Leiligheten inneholder blant annet nytt kjøkken fra 2018 med stue i åpen løsning, og en veranda med flott utsikt.

Sentrumsnær
Flott utsikt
god planløsning

Innhold

Entré, bad, kjøkken, stue, sovealkove, bod.

I tillegg disponerer leiligheten 3 boder i kjeller, samt 1 bod på loft. Disse har adkomst fra fellesareal og er derfor ikke medregnet i arealoversikten.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Gro Østby

Vil du vite mer om leiligheten?

Gro Østby

Avd.leder/Eiendomsmegler

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Lillevikvegen 5 - Lillevika

MOLDE

Velkommen til Molde vest! Området har en sentral og populær beliggenhet på vestsiden av sentrum. Her har vi gangavstand til sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud sentrum har å tilby. Her får du alt fra shopping, kaféer, Aker Stadion, restauranter til et florerende uteliv. Samtidig er det kort veg til Høgskolen i Molde som tilbyr et bredt utvalg av studieretninger. I nærområdet finner vi også kunstgressbanen på Cecilienfryd som er populær for både store og små. Fra sentrum har man et godt kollektivtilbud som strekker seg ut over hele byen. Alt i alt er dette et flott og rolig boområde med nærhet til en rekke fasiliteter.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Lillevikvegen 5, 6412 MOLDE

Prisantydning

kr 1 590 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 40 710


Totalpris

kr 1 761 524

Andel fellesgjeld

kr 130 814

Felleskostnader

kr 3 260 pr. mnd.


P-rom

ca. 41 m2

Bruksareal

ca. 43 m2

Antall soverom

0

Boligtype

Leilighet

Eierform

Andel

Etasje

2

Byggeår

1954

Energimerking

G

Kommunenr

1506

Gårdsnr

23

Bruksnr

518

Borettslag- orgnr

975356396

Meglers referanse

13190184


FINN-kode


Annonsen er sist endret

17.09.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 1 590 000

Andel fellesgjeld

kr 130 814

Omkostninger

kr 40 710

Totalpris

kr 1 761 524

Felleskost./mnd

kr 3 260


Felleskostnader inkluderer

Månedlige felleskostnader dekker renter og avdrag andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, strøm, brøyting, regnskap og revisjon, samt kommunale avgifter og kabel-tv / internett. Felleskostnadene fordeles ifl. forretningfører på: Renter andel fellesgjeld: Kr 388,- Avdrag andel fellesgjeld: Kr 326,- Driftutgifter: Kr 1.120,- Konto for innbetaling : 3980.40.00880


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Opparbeidet hage med plen og prydbusker.


Innhold

Entré, bad, kjøkken, stue, sovealkove, bod.

I tillegg disponerer leiligheten 3 boder i kjeller, samt 1 bod på loft. Disse har adkomst fra fellesareal og er derfor ikke medregnet i arealoversikten.


Standard

Borettslaget har akkurat skiftet ut verandadør og vindu, noe som gir et fint lysinnslipp i leiligheten og utsikt fra stua.

Entré: Klikkvinyl på gulv, panel på vegger. Her er det plass til oppheng av yttertøy og det er montert et garderobeskap.

Bad: Fliser med varmekabler på gulv, malt strie på vegg og malt panel i tak. Her er det innredet med gulvmontert toalett, servant med underskap og speilskap over, dusvegg.

Soverom: Parkett på gulv, Panel og strie på vegger og hvite plater i tak.

Vaskerom: Fliser med varmekabler på gulv, malt strie på vegger og panel i tak. Inneholder 120L. vegghengt
varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken: Lys og praktisk kjøkkeninnredning med benkeplate i heltre, integrerte hvitevarer og opplegg for vaskemaskin. Kitchenboard mellom benk og skap. Det er parkett på gulvet, tapet på vegger. Innredning og utstyr fra 2018.

Stue: Det er parkett på gulvet, panel på vegger og malte plater i tak. Det er vedovn og god plass til sittegruppe på stuen samt utgang til veranda med ettermiddag/kveldssol og flott utsikt over fjord og fjell.


Parkering

På felles biloppstillingsplass.


Adkomst

Følg Julsundvegen ut av Molde sentrum, og ta av opp til høyre mot Lillevikvegen. Ta så inn til høyre i Bergvegen. Lillevikvegen 5 vil ligge på venstre side.


Byggemåte

Ifølge takstmann:
Andelsleilighet i flermannsbolig på flere halvplan hvor den aktuelle seksjonen ligger i 2. etasje
med boder i kjeller og loft. Bygningen er oppført i 1954 på støpt og armert såle/grunnmur,
yttervegger i tradisjonelt bindingsverk/plank, på ytterside kledd med liggende dobbelfalset
kledning, på innside, isolert med plate/panelt. Støpt og avrettet gulv på grunn uten isolasjon og
fuktsperre basert på oppføringstidspunktets forskriftskrav og etasjeskille av tre bjelkelag. Tak
konstruksjon er oppført med plassbygget, luftet sperrekonstruksjon, på innside isolert med plate/
panel, på ytterside tekket med Decra stålplater.
Vinduer med isolerglass fra forskjellige tidsepoker og isolert ytterdør med tilhørende listverk og
beslag.


Energimerking
G


Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler på bad og vedovn i stue.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

I kommuneplanens arealdel er det nedlagt byggeforbud rundt veg, bane og flyplass.


Lånevilkår

Lånenummer 302442 (Eiendomskreditt)
Rentesats: 4,15%
Nedbetalingstid: 20 årØvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?