Inaktiv

Pilerødtunet Leilighet C 1-4 - Ulefoss - Sentrum

Prisantydning kr 2 850 000

Leilighet
0 soverom

Ulefoss - Sentrum

Ny og flott gjennomgående 3-roms selveierleilighet i 1.etg -sentrumsnært - heisløsning, carport og balkong

Flott 3-roms selveierleilighet i 1. etg med alt på en flate under oppført.
Leiligheten vil få ny og moderne standard og funksjonelle planløsninger.
Her bor du sentralt og lettvint, med heisløsning, felles carportanlegg i kjeller, nærhet til forretninger, helsesenteret, badestrand og fine rekreasjonsområder. Samtidig er det bussforbindelser

Leiligheten selges til fastpris.
Leiligheten er levert av Skalahus

Innhold

Leiliheten vil innholde: Entre, bad/vaskerom, bod, 2 soverom, stue med utgang til balkong og med åpen løsning til kjøkkenet.

I tillegg er det carport og en sportsbod.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Halvor Østerli

Vil du vite mer om leiligheten?

Halvor Østerli

Eiendomsmegler / MNEF

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Pilerødtunet Leilighet C 1-4 - Ulefoss - Sentrum

ULEFOSS

Leiligheten ligger på Ulefoss i Nome kommune. Ulefoss er kommunesenteret i Nome.
Det er gangavstand til alt av butikker og offentlige kontorer. På Ulefoss finnes flere kultur- og industrihistoriske minner som Telemarkskanalen og Ulefoss Jernverk. Brygga på Ulefoss har fin badeplass og båtbrygge. I sentrum ligger idrettsanlegg, kulturhus med bl.a. kino og idrettshall.

Kun 25 minutters kjøring til Bø. Her finner man Bø Sommarland og Lifjell med alpinanlegg. Kun 25 minutters kjøring til Skien og Grenlandsområde

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Pilerødtunet Leilighet C 1-4, 3830 ULEFOSS

Prisantydning

kr 2 850 000 Lånekalkulator

Antall soverom

0

Tomteareal

ca. 7 587 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eiet


Kommunenr

3816

Gårdsnr

12

Bruksnr

6

Meglers referanse

1414190048


FINN-kode


Annonsen er sist endret

25.03.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 850 000

Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Innhold

Leiliheten vil innholde: Entre, bad/vaskerom, bod, 2 soverom, stue med utgang til balkong og med åpen løsning til kjøkkenet.

I tillegg er det carport og en sportsbod.


Standard

Dette er 1 av 10 leiligeheter som skal bygges i første byggetrinn i Pilerødtunet.
Bygget blir oppført i to etasjer + carport anlegg i kjeller. Hvert plan blir oppført med fem leiligheter. Alle leilighetene blir gjennomgående.

Kvaliteter:
- parkett på gulv
- Flislagt bad
- Kjøkken leveres fra Sigdal type UNO hvit i henhold til egne tegninger for hver leilighet.
Det leveres ikke hvitevarer. Avtrekkshette over komfyr leveres.
- Tilvalgsmuligheter
- Carport i kjeller
- Heisløsning

I leveransebeskrivelsen finner du en oversikt over alt som hører med av materialer og interiør i standardleveransen. I tillegg gir selger deg noen
valg når det gjelder innredning og detaljer.

Opplysninger, materialvalg og detaljutformingen som er gitt i prosjektvedleggene kan endres dersom det er hensiktsmessig og nødvendig av hensyn til bygningstekniske løsninger og av offentlige pålegg og godkjenning uten at den generelle standaren forringes. Det gjøres oppmerksom på at alle illustrasjoner i både tegninger og 3D er retningsgivende. Prospekt, nettpresentasjoner og annet materiell som tegningsmateriell kan vise elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse. Eksempel på dette kan være møbelering, lamper, spotter, fargevalg/fargesetting, overflater, dør- og vinduesutforming, bygningsmessige detaljer i fasader og fellesareal, materialvalg, beplantning m.m.


Parkering

Parkeringsplass i carport i kjeller og en bod på ca 5 m2 i en del av carport i kjeller.

Det blir lagt et tomt trekkrør fra leilighet ned til bod slik at det det er mulig å få installert ladepunkt for el-bil. Ladepunkt kan kjøpes som tilvalg.


Adkomst

Fra Esso: Kjør rett frem i rundkjøring i og ta
første til venstre, inn på Kirkebakken og kjør ca
200 m . Eiendommen vil ligge på venstre hånd - adresse Kirkebakken.


Byggemåte

Utdrag fra leveransebeskrivelse:
Prosjektet består av tre leilighetsbygg ovenpå en parkeringskjeller med carportløsning. Parkeringskjeller oppføres med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskille i første etasje vil være i betong og andre etasje i tre med lydgulv - lydhimling. Fasadene bygges opp som isolert bindingsverk, hovedsakelig kledd med beiset trekledning som vist på illustrasjoner.

Utvendig rekkverk blir tre-spiler som vist på illustrasjoner. Innvendige vegger bygges opp av tre som kles med Huntonit veggplater. Faspanel 8 bord, kostemalt.

Vegger mellom leiligheter og trapperom oppføres som lydisolert og brannsikker gipsvegg bekled med Hutonit veggplater.

Vinduer og dører
Utvendig trevirke i alle vinduer er vakumimpregnert/kjerneved i furu. Lukkevinduer er barnesikret. Vinduer fra Norges Vinduet. Faste eller lukkevinduer med karm og ramme i furu, 3-lags super energiglass med argongass, hvitmalt karm, ramme og foringer. Vinduer med fast karm merkes med F på tegning. Det kan tilrettelegges for montasje av utvendig screen eller persienne etter tilvalg.

Alle utvendige dører leveres fra Jømna Døren med tetningslister. Balkongdører fra Norges Vinduet. Hoveddør i hvit utførelse i ht. fasadetegning. Karm og utforing i hvitmalt, hardved terskel, med 2-lags energiglass, låskasse med sylinder og stålhåndtak.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Oppvarmingen av hver leilighet er basert på en sentral som monteres i bod.
Sentralen består av en elektrisk varmekolbe med tank og styringssentral.
Vannbårende varme i stue/kjøkken og bad.


Regulering

Eiendommen ligger i område som er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.