Enebolig
5 rom
4 soverom
157 m2

Dvergsnes

Lekker enebolig med fantastisk sjøutsikt i nyere boligområde. Flotte, solrike uteplasser. Dobbel garasje.

Lekker bolig med spennende planløsning. Boligen holder gjennomgående god standard med smakfullt materialvalg.
Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet. Her på Dvergsnes har du nærhet til bl.a havet, båtliv, gode badeplasser og gode solforhold. Området er nybyggerfelt og barnevennlig med lekeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærheten.
1. etg.
Romslig gang med skyvedørsgarderobe, stue med åpen himling, spisestue (mulig soverom) kjøkken med utgang til flott uteplass, gjestetoalett, vaskerom, bod og kjølerom.
2.etg.
Gang, foreldresoverom med eget bad med badekar og dusj, garderoberom, 2 soverom, og bad med dusj og wc. Utgang fra hovedsoverom til flott veranda med utsikt.
Dobbel garasje.
Pent opparbeidet tomt.

Innhold

1. etg. P.ROM:
Romslig gang med skyvedørsgarderobe, stue med åpen himling, spisestue (mulig soverom) kjøkken med utgang til flott innglasset uteplass, gjestetoalett, vaskerom, kjølerom og
S.ROM:
Bod.
2.etg. P.ROM:
Gang, foreldresoverom med eget bad med badekar og dusj, garderoberom, 2 soverom, og gjestebad med dusj og wc.
Utgang fra hovedsoverom til flott veranda med utsikt.

Dobbel garasje, ca 38,2 kvm.

Vil du vite mer om boligen?

Anita Raustøl

Salgsstøtte / Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Anita Raustøl
Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Dvergsnesstien 34 - Dvergsnes

KRISTIANSAND S

Beliggenhet er en av de viktigste årsakene til at en eiendom er populær, og dette er helt klart en svært attraktiv beliggenhet. Her på Dvergsnes har du nærhet til bl.a havet, båtliv, gode badeplasser og gode solforhold. Området er nybyggerfelt og svært barnevennlig med lekeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærheten. Lysløyper, golfbane, Randesund lysstøperi og Tømmerstø brygge er også blant fasiliteter i nærområdet. En liten gåtur unna finner du dagligvarebutikken Coop Mega. Det er kun ca 15 minutters biltur til både Kristiansand sentrum med restauranter, bystranda etc, og det samme gjelder Sørlandsparken som kan by på blant annet shopping, Dyreparken og IKEA. Dette er bare noen av årsakene til at mange ønsker å bo i denne bydelen, og du kommer til å trives her du også.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Dvergsnesstien 34, 4639 KRISTIANSAND S

Prisantydning

kr 8 490 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 213 506


Totalpris

kr 8 703 506


P-rom

ca. 157 m2

Bruttoareal

ca. 234 m2

Bruksareal

ca. 213 m2

Antall rom

5

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 498 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eiet

Byggeår

2017


Kommunenr

1001

Gårdsnr

96

Bruksnr

70

Meglers referanse

2604190034


FINN-kode


Annonsen er sist endret

16.09.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 8 490 000

Omkostninger

kr 213 506

Totalpris

kr 8 703 506

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 212 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 206,-

Sum omkostninger: kr 213 506,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligkjøperforsikring kr 11 100 – 13 900 (valgfritt tillegg)


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 22871,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Tomten er opparbeidet med store betongplattinger og bed. Usjenerte, solrike og lune uteplasser, delvis innglasset, med vakker utsikt til Fidjekilen. Asfaltert og betong i innkjørsel.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. etasje: 143 kvm
2. etasje: 70 kvm
Primærrom:
1. etasje: Primærrom: 87 kvm
2. etasje: Primærrom: 70 kvm


Innhold

1. etg. P.ROM:
Romslig gang med skyvedørsgarderobe, stue med åpen himling, spisestue (mulig soverom) kjøkken med utgang til flott innglasset uteplass, gjestetoalett, vaskerom, kjølerom og
S.ROM:
Bod.
2.etg. P.ROM:
Gang, foreldresoverom med eget bad med badekar og dusj, garderoberom, 2 soverom, og gjestebad med dusj og wc.
Utgang fra hovedsoverom til flott veranda med utsikt.

Dobbel garasje, ca 38,2 kvm.


Standard

Smakfullt innredet bolig med gjennomgående godt materialvalg.

Romslig gang med fliser på gulv og malt gips på vegger. Stor skyvedørsgarderobe fra HTH.
Gjestetoalett har fliser på gulv og malt gips på vegger. Servant med skuffeseksjon.
Stue har pene laminatgulv og malt gips på vegger. Store vindusflater som gir mye lys og åpen himling som gir en god romfølelse.
HTH Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Ventilator.
Vaskerom har flis på gulv og malt gips på vegger. Det er utgang fra vaskerom til tomten.
Soverom har laminatgulv og malt gips på vegger. Det er utgang til overbygget, lun veranda med flott utsikt.
Åpen gang med laminatgulv og malt gips på vegger.
Downlightsbelysning i de fleste rom. I 1. etg. er det god takhøyde.
Hovedbad har fliser på gulv og vegger. Badekar og dusjnisje. Servant med skap og skuffeseksjoner.
Bad med fliser på gulv og vegger. Dusjnisje og toalett. Servant med skuffeseksjon.
Garderoberom med laminat på gulv malt gips på vegger.
Vannbåren varme i alle rom.

Konklusjon fra takstmann hentet fra tilstandsrapport:
Enebolig ferdigstilt 2017, dagens eier har bodd der siden nytt. Etablert del av nyere område, mange gode kvaliteter. Innholdsrik
bolig.
Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av
normal alderslitasje på bygningsdeler.
Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra
vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.
Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses.


Parkering

Dobbel garasje i tilknytning til bolig med gjennomgang til hagen.


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

For opplysninger om byggemåte, se vedlagte tilstandsrapport.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Plan under arbeid i nærområdet: Ødegård/Dvergsnes v/saksbeh. Syversen 95997992 - Planen har nylig vært på 2.gangs høring. Det planlegges to boliger i nordre del av planen, nord øst for Dvergsnesstien 34. Link til saken: http://opengov.cloudapp.net/Cases/KRS/Case/Details/353382?docNumber=200601910-301 evt søk på saksnummer 200601910 på kommunens sider: www.kristiansand.kommune.no/politikk-og-administrasjon/offentlig-journal/Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.

Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?