Enebolig
6 rom
3 soverom
130 m2

Meheia

VISNING AVLYST - selger ble gitt et bud direkte til seg og valgte å akseptere før visning. Sjarmerende og spennende eiendom på stor tomt i landlige omgivelser med flere småhus og garasje.

Eiendommen ligger landlig og fint til i en blindvei. Eneboligen er bygget på i flere omganger og har en litt annerledes planløsning, noe som gjør at boligen skiller seg ut på en god måte. Det er også flere eldre, småhus på tomten som er satt der i senere tid, dette gjør at tomten har en fin "småbruks-sjarm" over seg. Eiendommen ligger landlig til på Meheia i Kongsberg ca 15 km fra Kongsberg sentrum. Barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger på Kongsgårdmoen ca 11 km unna. Kongsbergby er i stadig utvikling og på "vestsiden" ligger Krona kunnskaps- og kulturpark. Her finner du bla. HiBu, Musikkteater, kino og bibliotek. I sentrum finner du kjøpesenteret Stortorvet, flere hyggelige restauranter. Bussforbindelse til Notodden, Drammen og Oslo ligger rett ved avkjøring fra hovedvei.

Innhold

Innholdsrik eiendom i enden av blindvei og i landlige omgivelser. Eiendommen er bygget på i flere omganger og har en litt annerledes planløsning , noe som gjør at boligen skiller seg ut på en god måte. Det er også flere eldre, småhus på tomten som er satt der i senere tid, dette gjør at tomten har en fin "småbruks-sjarm over seg".

Boligen strekker seg over 3 plan og inneholder:
1. etasje:
Vindfang, bad, vaskerom, stue, spisestue, kjøkken, gang og 2 soverom.
P-rom: 104 kvm.
Boder.
S-rom: 8 kvm.

2. etasje:
Loftstue, soverom.
P-rom: 26 kvm.

Kjeller på ca 80 kvm (ikke målbar grunnet lav takhøyde).

Garasje (1980), ca 18 kvm.
Uthus (1930), ca 17 kvm.
Sommerfjøs (byggeår ukjent), ca 19 kvm.
Anneks (byggeår ukjent), ca 6 kvm.
Hundegård med overbygg og hundehus.

Vil du vite mer om boligen?

Anita Furuholt

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Anita Furuholt

Malene Sund Hoffart

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Malene Sund Hoffart

Vil du se flere av våre eiendommer?

Meheiaveien 728 - Meheia

KONGSBERG

Eiendommen ligger landlig og fint til på Meheia i Kongsberg, ca 15 km fra sentrum. Flotte turområder sommer- som vinter, med gode muligheter for jakt og fiske i nærområdet blant annet på Sølvverkets område. Barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger på Kongsgårdmoen i Kongsberg ca. 11 km unna. Kongsbergby er i stadig utvikling og på "vestsiden" ligger Krona kunnskaps- og kulturpark. Her finner du bla. Høgskolen i Buskerud (HiBu), Kongsberg Norsksenter, Musikkteater, kino og bibliotek. I Kongsberg sentrum finner du kjøpesenteret Stortorvet, flere hyggelige restauranter og Kongsberg Knutepunkt med tog og bussforbindelser. Nettbuss og bussforbindelser til Notodden, Drammen og Oslo ligger rett ved avkjøringen fra hovedveien.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Meheiaveien 728, 3614 KONGSBERG

Prisantydning

kr 3 100 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 78 800P-rom

ca. 130 m2

Bruttoareal

ca. 234 m2

Bruksareal

ca. 138 m2

Antall rom

6

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 3 922 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eiet

Byggeår

1960

Energimerking

G

Kommunenr

0604

Gårdsnr

115

Bruksnr

45

Meglers referanse

7014190143


FINN-kode


Annonsen er sist endret

14.08.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 3 100 000

Omkostninger

kr 78 800

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 77 500,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger: 78 800,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligkjøperforsikring kr 11 100 – 13 900 (valgfritt tillegg)


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 3613,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Eiendommen (115/45) selges med nabotomt (116/14) på ca 1 655 kvm. Tomten ligger i skrånet terreng, opparbeidet med plen og noe beplantning. Ubebygd tomt ansees som en naturtomt. Tomten er inngjerdet for del av tomt hvor det er opparbeidet bolig og bygninger. Gruset vei og gårdsplass med oppstillingsplass for biler. Området er uregulert og styres av kommuneplanens arealdel for området. Området er LNFR-sone og dette medfører med stor sannsynlighet behov for dispensasjon ved eventuelle søknader. Mer info om dette kan innhentes hos Kongsberg kommune.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. etasje: 112 kvm
2. etasje: 26 kvm
Primærrom:
1. etasje: Primærrom: 104 kvm
2. etasje: Primærrom: 26 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Sekundærrom: 8 kvm


Innhold

Innholdsrik eiendom i enden av blindvei og i landlige omgivelser. Eiendommen er bygget på i flere omganger og har en litt annerledes planløsning , noe som gjør at boligen skiller seg ut på en god måte. Det er også flere eldre, småhus på tomten som er satt der i senere tid, dette gjør at tomten har en fin "småbruks-sjarm over seg".

Boligen strekker seg over 3 plan og inneholder:
1. etasje:
Vindfang, bad, vaskerom, stue, spisestue, kjøkken, gang og 2 soverom.
P-rom: 104 kvm.
Boder.
S-rom: 8 kvm.

2. etasje:
Loftstue, soverom.
P-rom: 26 kvm.

Kjeller på ca 80 kvm (ikke målbar grunnet lav takhøyde).

Garasje (1980), ca 18 kvm.
Uthus (1930), ca 17 kvm.
Sommerfjøs (byggeår ukjent), ca 19 kvm.
Anneks (byggeår ukjent), ca 6 kvm.
Hundegård med overbygg og hundehus.


Standard

Eldre, godt vedlikeholdt eiendom der hovedhuset er bygget på i flere omganger. Modernisering og påkostninger må forventes på sikt. Den eldste delen er opplyst å være fra 1930. Ett tilbygg ble satt opp i 1982 (soverom, bad og vaskerom) og ett i 2004 (stue og 2. etg.). Eier har eid/bebodd boligen siden 1992, og benyttet boligen som fritidshus/jaktbolig de siste 8 årene.

Stue/spisestue:
Boligen tar inn mye naturlig lys i form av godt med vindusoverflater. Rommene er fra før lyse og stuen er romslig, dette gjør at det er plass til flere sittegrupper og man kan leke seg litt med innredningen. Adkomst til stor, sørvendt og solrik terrasse på ca 67 kvm.

Kjøkken:
Eldre kjøkkeninnredning med heltre profilerte fronter og benkeplate av lakkert tre. Fliser mellom over- og underskap. Oppvaskkum i stål med sidekum. Frittstående komfyr og kjøleskap som medfølger.
Mellom kjøkken og hovedsoverom er det adkomst til en vestvendt terrasse på ca 22 kvm.

Bad:
Flislagt bad med varme i gulv og spotter, pusset opp for ca 12 år siden. Badet inneholder gulvmontert wc, dusjhjørne med glassdører, baderomsinnredning av heltre og profilerte furudører med speil og lys.

Vaskerom:
Vaskerom fra 1982 med varme i gulv. Vaskerommet inneholder opplegg til vaskemaskin, utslagsvask og sluk i gulv.

Innvendige overflater:
Gulv: betong i kjeller, fliser på bad og belegg på vaskerom. Behandlet og ubehandlet tregulv i resterende del av boligen.
Vegger: betong i kjeller, fliser på bad, malte plater på vaskerom. Ubehandlet panel, malt panel, ubehandlet sponplater, malt og slemmet teglforblending i resten av boligen.
Himling: trebord/treplater i kjeller, malt panel på vaskerom og bad. Malt panel i resten av boligen.

Annet:
Skyvedørsgarderobe på soverom i 1.- og 2. etasje.
Plassbygget skap på soverom i 1. etasje.
Hovedsikring av skrusikringer ellers automatsikringer. Digital fjernavlest måler.
Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2005.


Parkering

Garasje med plass til 1 bil, ellers gode parkeringsmuligheter på tomt.


Adkomst

Privat. For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

Grunn:
Grunn av fjell og morene masser. Grunnmurer virker å være ført på fjell og morene masser med betongfundament for Lecagrunnmurer/ringmurer.
Tilstandsvurdering: De fleste betongfundament var ikke synlig for vurdering. Tilstandsgrad kan derfor ikke settes. Synlige deler av betongfundament er synlig i god stand, alder tatt i betraktning.
Betonggulv i kjellerkulp. Synlig inntrengning av vann i krypkjeller mot nord. Anbefales kontrollert for å utføre eventuelle tiltak med bortledning av vann. Synlig fukt i gulv i kjellerkulp.

Grunnmur:
Leca-ringmur, betong ringmur/grunnmur, og betongblokker i krypkjeller under kjøkken og spisestue.
Tilstandsvurdering: Fukt i nedre del av ringmur/grunnmur i krypkjeller mot nord og kjellerkulp. Eldre setningsskade for deler av ringmur på vestsiden. Ifølge eier har sprekken vært stabil i flere år.
Det er lagt ned 2 drensrør på nordsiden av boligen for å ledes bort overflatevann. Drensrør ledes delvis rundt bolig og under tilbygget del (stue) og på fremsiden av boligen. Takvannet ledes på dreneringsrør. Ifølge eier er drensrør nylig spylt opp og vedlikeholdt. Det er synlig fritt vann og innsig av vann for krypkjeller mot nord. Det er gjort tiltak i kjeller ved at det er montert plast på grunn. Det kan være hensiktsmessig å følge med på utviklingen av vann inn i krypkjeller da det på sikt kan bli nødvendig med ytterlige tiltak for å lede bort vannet som siger inn i krypkjeller. Eier opplyser at det har tidvis (ved kraftig nedbør) vært vann i kjellerkulp. Det er boret hull i betonggulvet og sluk i gulvet som skal lede bort vann som kommer inn.

Yttervegger:
Bindingsverk av tre, antatt med isolasjon for eldste del. Isolert for tilbygde deler. Bærende innervegger med bindingsverk av tre, antatt uten isolasjon. Stående trekledning. Varierende alder for kledning. Antas at eldste del av kledning er fra tilbygget del i 1982. Nyeste kledning fra tilbygg i 2004. Alle utvendige overflater er beiset. Sist beiset i 2017 ifølge eier.

Vinduer og dører:
Vinduer med treramme, dobbelt glass og sprosse. Vinduer med dobbelt glass er koblet. Varierende alder for vinduer med dobbelt glass. Vinduer med treramme og isolerglass. Isolerglass er datostemplet fra 2005-2007. Vinduer med dobbelt glass er det enkelte vinduer som ikke lar seg åpne og/eller som er tunge og åpne/subber. Vurderes som normal som følge av alder.
Malt heltre inngangsdør, dobbel terrassedør med isolerglass fra 2005 og terrassedør fra gang med dobbelt glass. Inngangsdøren og terrassedør med dobbelt glass har mindre god tettefunksjon grunnet alder. Innerdører av heltre, malt og ubehandlet. Enkelte dører subber og trenger justering.

Tak:
Saltakskonstrukjson i tre av typen taksperrer for opprinnelig del og tilbydde deler. Undertak av trebord/rupanel. Doble vindskier og islekt med beslag. Lufting av takkonstruksjon og kaldtloft via spalter ved takutstikk (gesims). Loft over opprinnelig del er besiktiget uten å finne tegn til skader eller lignende. Synlig museganger og spor etter mus på loft.
Taket er tekket med betongstein. Tekkingen er ca. 20 år gammel ifølge eier. Det er stedvis knuste takstein på taket. Spesielt ved gradrenner. Knust takstein i gradrenner vurderes som normal og anbefales kontrollert og vedlikeholdt 1 gang i året. Stedvis mose på betongstein grunnet nedfall fra trær ol.

Beslag:
Bunn og toppbeslag for begge piper.
Stigetrinn til begge piper.
Luftehatt.
Snøfangerbøyler plassert på deler av taket ved befart område.
Gradrennebeslag, islektbeslag, gesimsbeslag, takrenner og nedløp i plastbelagt stål.
Stedvis blybeslag ved overganger mellom blikk og betongstein. Blybeslag bak luftehatt.
Beslag under og over vinduer.
Beslag stedvis i overgang mellom grunnmur og kledning.

Etasjeskille:
Etasjeskiller av trebjelkelag med isolasjon. Det bemerkes skjevheter i 1.etasje. Skjevheter vurderes som normale setninger over tid. Stedvis små indikasjoner på knirk.

Dette ifølge tilstandsrapport utført av takstmann Kjetil Bjørnerud, for mer informasjon og tilstandsgrader se vedlagt rapport i salgsoppgave.


Energimerking
G

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd en oppvarmingkarakter oransje og energikarakter G (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.


Oppvarming

Elektrisk/ved.


Regulering

Kommuneplan:
Planidentifikasjon: KPLAN13
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Planstatus: Endelig vedtatt arealplan
Ikraftredelsesdato: 12.11.2014
Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2013-2025

Arealformål:
Oversiktsplanareal: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.
Arealbrukstatus: Nåværende
Planidentifikasjon: KPLAN13


Andre relevante opplysninger

Egenerklæringen er ikke utfylt da eiere ikke har brukt boligen de siste 8 år, og derfor ikke har førstehåndsinformasjon om eiendommen.

Eiendommen 115/45 selges med nabotomt 116/14. Ifølge eier har det blitt gitt dispensasjon for å kunne oppføre en dobbelgarasje på matrikkelen, men eier kom aldri så langt at de sendte inn søknad om å få bygge garasje før de flyttet ut. Dette må søkes kommunen og det gis ingen garantier for at slike tillatelser vil bli gitt.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i HDI Global Spesialty SE. Boligselgerforsikring er begrenset til å gjelde kun våningshus. Øvrige bygninger eller eiendommen for øvrig omfattes ikke av forsikringen. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som ligger vedlagt til salgsoppgaven. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Forsikringen dekker ikke krav knyttet til rengjøring/rydding av eiendommen, eller tilbehør som skal medfølge. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skjeggkre. Krav/erstatning under kr. 5.000,- dekkes ikke av forsikringen. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.