Jektholtet 22 - Jektholtet

Prisantydning kr 6 000 000

Totalpris kr 6 151 050
Enebolig
5 rom
4 soverom
159 m2

Jektholtet

Nydelig funkisvilla i Jektholtet - Vakre omgivelser - Høy standard

Ønsker du å flytte rett inn i ditt neste hus? Da er dette perfekt for deg!

Velkommen til Jektholtet 22, en funkisvilla med fire soverom, delvis åpen løsning på stue/kjøkken og fantastiske uteplasser. Dette er en innflytningsklar bolig med gjennomgående høy standard og moderne innredning. Bygd i 2009, men betydelig oppgradert i 2013/2014, blant annet stue, kjøkken, bad, vaskerom pluss et tilbygg ovenpå.

Du ligger midt i Jektholtet med nydelige omgivelser, nærhet til skoler, barnehager, butikk, turområder og havet. Flotte friarealer tilrettelagt for sosialt fellesskap, lekeplass og flott sti langs sjøen. Det er småbåthavn i umiddelbar nærhet, hvor du kan ta kontakt med Jektholtet Båtforening om båtplass skulle være av interesse.

Innhold

Eneboligen inneholder følgende:

1. etasje - P-rom (ca. 104 kvm): Entrè, Stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom/tv-stue. S-rom (ca. 1 kvm): Bod

2. etasje - P-rom (ca. 55 kvm): Bad, gang, tre soverom, wc. S-rom (ca. 3 kvm): Bod

Garasje på 24 kvm.

Alle oppførte arealer er målt av takstmann på stedet.

Vil du vite mer om boligen?

Runar Bjørkelund

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Runar Bjørkelund
Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Jektholtet 22 - Jektholtet

HARSTAD

Eneboligen har en attraktiv beliggenhet i populære Jektholtet. Gangavstand til skole, barnehage og nærbutikk samt til havet og en fin småbåthavn. Det er ca. 7 km inn til Harstad sentrum med butikker og offentlige tjenester. Eiendommen ligger innerst i gata, har gode solforhold, meget fin utsikt og flere skjermede uteplasser. Inne i boligen får du en opplevelse av at du ikke har naboer, boligen er utformet slik at innsyn er helt fraværende, mens utsiktsforholdene er strålende mot både hav og fjell. Flotte friarealer tilrettelagt for sosialt fellesskap, lekeplass og flott sti langs sjøen. Det er småbåthavn i umiddelbar nærhet, ta kontakt med Jektholtet Båtforening om båtplass skulle være av interesse. Remabutikk, drivstoffpumper fra YX og Plantasjen i umiddelbar nærhet. Området har i tillegg en flott skole i Kila og et aktivt idrettslag med utmerkede anlegg for ski og fotball.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Jektholtet 22, 9415 HARSTAD

Prisantydning

kr 6 000 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 151 050


Totalpris

kr 6 151 050


P-rom

ca. 159 m2

Bruttoareal

ca. 179 m2

Bruksareal

ca. 160 m2

Antall rom

5

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 557 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Fast eiendom

Byggeår

2009

Energimerking

G

Kommunenr

1903

Gårdsnr

49

Bruksnr

201

Meglers referanse

3194184


FINN-kode


Annonsen er sist endret

20.08.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 6 000 000

Omkostninger

kr 151 050

Totalpris

kr 6 151 050

Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 23045,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Lett skrående naturtomt med flotte terrasser mot friarealet på nedsiden. Ingen plenarealer å plages med.


Arealinformasjon

1. etasje ca. 105 kvm - 2. etasje ca. 58 kvm


Innhold

Eneboligen inneholder følgende:

1. etasje - P-rom (ca. 104 kvm): Entrè, Stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom/tv-stue. S-rom (ca. 1 kvm): Bod

2. etasje - P-rom (ca. 55 kvm): Bad, gang, tre soverom, wc. S-rom (ca. 3 kvm): Bod

Garasje på 24 kvm.

Alle oppførte arealer er målt av takstmann på stedet.


Standard

Eneboligen er oppført i 2009 og senere tilbygget i 2013. I 2014 ble hele hovedetasjen bygd opp på nytt etter vannlekkasje. Alle vegger og gulv ble i den anledning fornyet. Samtidig ble store deler av kjøkkeninnredningen skiftet, bad og vaskerom ble totalrenovert.

Kjøkken:
Stort, moderne kjøkken fra 2014 av kvalitetsleverandøren Sigdal. Hvit slett kjøkkeninnredning med innebygget kjøl/frys, komfyrtopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk med kullfilter. Kjøkkenet fremstår som moderne og smakfullt.

Bad:
Badet er moderne og nytt i 2014. Badet har fliser på gulv og vegg. Badet inneholder toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne med dusjgarnityr og glassvegg. Det er varme i gulv og avtrekk fra balansert ventilasjon.

Vaskerom:
Vaskerommet er nytt i 2014 og har fliser på gulv og vegger. Det er montert opplegg til vaskemaskin, og varmepumpe samt sikringsskap til rør i rør system. Vaskerommet fremstår som moderne og smakfullt.


Parkering

God parkeringsplass i garasje og på gruset gårdsplass.


Adkomst

Fra våre kontorer i Harstad sentrum, følg Rv. 83 sørover. Følg denne veien helt til du kommer til skilting som skilter til Kilbotn. Ta til venstre i denne avkjøringen, etterfulgt av en ny venstre ved neste mulighet. Da har du kommet inn på Jektholtet, og for å komme til nr 22 må du ta til høyre ned neste mulighet. Boligen vil ligge til høyre og ved enden av veien.

Det vil bli skiltet ved felles visning.


Byggemåte

Boligen er ifølge takstmann Vegar Eskil Paulsen, ført opp som følger:

Fundament/grunnmur:
Eneboligen er fundamentert på Sundolitt ringmursystem og støpt plate på mark.

Drenering:
Eneboligen står på sprengte masser med god naturlig drenering.

Veggkonstruksjon:
Bindingsverkkonstruksjon med inntrukket dampsperre, isolert med 20 cm isolasjon. Utvendig liggende skrå-kledning. Innvendig kledd med bygningsplater.

Vinduer:
Vinduer med trekarmer og 3-lags glass, av typen Nordan, vinduene er fra 2009. Vinduer malt i spesialfarge og med bedre isolasjonsverdi enn standard vinduer. Det er montert lamellgardiner på vinduene i stuen i 1. etasje.

Takkonstruksjon:
Flat kompakttakkonstruksjon med takbjelker i Ranti. Helsveist Derbigum til hovedtaktekking. Taksluker med innvendig taknedløp i 1. etasje, takrenner i stål på tak i 2. etasje.

For ytterligere informasjon se takstmannens tilstandsrapport.


Energimerking
G


Oppvarming

Varmepumpe, elektriske varmekabler, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringskart ligger vedlagt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?