Solgt

Jektvegen 6 - Hamna sør

Prisantydning kr 5 490 000

Enebolig
6 rom
5 soverom
113 m2

Hamna sør

Meget attraktiv enebolig beliggende i barnevennlig boligområde.

Velkommen til Jektvegen 6!

En sjelden mulighet i attraktive Hamna sør. Praktisk og moderne enebolig med bla. 5 soverom og 2 bad, samt parkering i garasje. Boligen er godt vedlikeholdt og kontinuerlig oppgradert de senere år både innvendig og utvendig.

Eneboligen har beliggenhet i et rolig og veletablert boligområde. Kort vei til det meste i form av skoler, barnehage, nærbutikk og turløyper. Boligområdet i Hamna er kjent for å være meget barnevennlig.

Her er det umiddelbar avstand til turterreng og lysløype. Hamnahallen og lekeplasser i nærheten. Gode bussforbindelser og nært til holdeplass. Nært barneskole, barnehage og dagligvarebutikk. Ca. 4 km til Langnes handelspark og ca. 8 km til sentrum.

Velkommen på visning!

Innhold

1.etg (P-ROM 77 kvm)
Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, entre, vindfang.

(S-ROM 7 kvm)
Bod ved inngangsparti

Loft (P-ROM 36 kvm)
4 soverom og bad.

(S-ROM)
Knekott

Kommentarer til planløsningen:
Utgang fra stue til markterrasse på 22 kvm
Utgang fra soverom loft til altan på 7 kvm

Arealene er oppmålt av takstmann og gjelder for tidspunktet oppmålingen fant sted. En eventuell bruksendring av rommene kan være avgjørende for om rommet er primær- eller
sekundærdel.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Daniel Eriksen Martinsen

Vil du vite mer om boligen?

Daniel Eriksen Martinsen

Avdelingsleder/Eiendomsmegler

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Jektvegen 6 - Hamna sør

Tromsø

Boligen ligger i et veletablert og rolig boligområde som er godt tilrettelagt for barnefamilier, kort avstand til barneskole,
barnehage, lekeplasser, nærbutikk mv. Nærhet til Langnes handelspark med flere fasiliteter. Sol- og
lysforholdene i området er meget gode.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Jektvegen 6, 9017 Tromsø

Prisantydning

kr 5 490 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 138 300P-rom

ca. 113 m2

Bruttoareal

ca. 156 m2

Bruksareal

ca. 120 m2

Antall rom

6

Antall soverom

5

Tomteareal

ca. 309 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1991

Energimerking

E

Kommunenr

1902

Gårdsnr

115

Bruksnr

745

Meglers referanse

18190053


FINN-kode


Annonsen er sist endret

22.11.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 490 000

Omkostninger

kr 138 300

Omkostninger

kr 5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 525,- (Tinglysing skjøte)
kr 525,- (Tinglysing pantedokument)
kr 137 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 138 300,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 628 300,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 11 100,- (Help Boligkjøperforsikring)
--------------------------------------------------------
kr 5 639 400,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Innhold

1.etg (P-ROM 77 kvm)
Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom, entre, vindfang.

(S-ROM 7 kvm)
Bod ved inngangsparti

Loft (P-ROM 36 kvm)
4 soverom og bad.

(S-ROM)
Knekott

Kommentarer til planløsningen:
Utgang fra stue til markterrasse på 22 kvm
Utgang fra soverom loft til altan på 7 kvm

Arealene er oppmålt av takstmann og gjelder for tidspunktet oppmålingen fant sted. En eventuell bruksendring av rommene kan være avgjørende for om rommet er primær- eller
sekundærdel.


Standard

Innvendige overflater:
Vegger: Malte plater, trefiberpanel, tapetmiljøstrie.
Gulv: Laminat, fliser, vinyl.
Tak: Folierte himlingsplater, trefiberplater.

Kjøkken:
Innredning fra 2008. Fliser på vegg over benk. Arbeidsbelysning montert under overskap.
Integrert stekovn i arbeidshøyde (2008). Keramisk koketopp (2008). Kjøleskap fra 2019. Oppvaskmaskin fra 2018.

Bad og vaskerom:
Bad oppgradert 2008 med fliser på gulv, våtromspanel på vegger. Varmekabler
Innredning med kirsebærfarget finer. Speilskap + belysning. Heldekkende servantplate.
Dusjkabinett. WC. Takventil tilkoblet mekanisk avtrekk. Ingen synlige sprekker i fliser eller fuger ble registrert, noe som normalt indikerer på en tilfredsstillende konstruksjon.
Søk med fuktindikator rundt rørgjennomføringer, viste ingen indikasjoner på fukt.

Vaskerom etablert i bod i senere tid. Rommet har ikke godkjent våtromstandard. Vinyl på gulv, malte veggplater. Rommet mangler sluk, men vannstopp er montert. Opplegg for vaskemaskin. Arbeidsbenk. Varmtvannsbereder på 200 ltr.


Parkering

I garasje samt oppstillingsplass på egen tomt


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Energimerking
EØvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?