Inaktiv

Dvergsnesheia 31 - Dvergsnes

Prisantydning kr 5 990 000

Totalpris kr 6 140 920  (Se utregning)
Enebolig
6 rom
4 soverom
183 m2

Dvergsnes

Lekker enebolig med nydelig sjøutsikt i nyere boligområde. Flotte, solrike uteplasser. Stor takterrasse. Moderne idyll.

Lekker bolig med nydelig utsikt og takterrasse . Boligen holder gjennomgående god standard med smakfulle materialvalg, innvendig og utvendig. Urbant, enkelt og vedlikeholdsvennlig.
Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet. Her på Dvergsnes har du nærhet til bl.a havet, båtliv, gode badeplasser og gode solforhold. Området er nybyggerfelt og barnevennlig med lekeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærheten.

Boligen inneholder:
Underetasje: Gang, bod, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og kjellerstue.
- Mulighet for å lage til en praktikantdel. Alt ligger klart i veggen i kjellerstua til å sette inn kjøkken.
1.etasje: Hall med trapp, bad, stue og kjøkken.
2.etasje: Loftstue.

Velkommen på visning!

Innhold

Underetasje: P-rom:
Gang, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og kjellerstue.
S-rom: Bod.

1.etasje: P-rom:
Hall med trapp, bad, stue og kjøkken.
S-rom: Garasjerom.

2.etasje: P-rom: Stue.

Bilder

Se alle bildene av boligen

Se alle bildene av boligen

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Les komplett salgsoppgave

Dvergsnesheia 31

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Gaute Kverneland Baardsen

Vil du vite mer om boligen?

Gaute Kverneland Baardsen

EiendomsMegler MNEF

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Dvergsnesheia 31 - Dvergsnes

KRISTIANSAND S

Beliggenhet er en av de viktigste årsakene til at en eiendom er populær, og dette er helt klart en svært attraktiv beliggenhet. Her på Dvergsnes har du nærhet til bl.a havet, båtliv, gode badeplasser og gode solforhold. Området er nybyggerfelt og svært barnevennlig med lekeplass, barnehage, barneskole og ungdomsskole i nærheten. Lysløyper, golfbane, Randesund lysstøperi og Tømmerstø brygge er også blant fasiliteter i nærområdet. En liten gåtur unna finner du dagligvarebutikken Coop Mega. Det er kun ca 15 minutters biltur til både Kristiansand sentrum med restauranter, bystranda etc, og det samme gjelder Sørlandsparken som kan by på blant annet shopping, Dyreparken og IKEA. Dette er bare noen av årsakene til at mange ønsker å bo i denne bydelen, og du kommer til å trives her du også.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Dvergsnesheia 31, 4639 KRISTIANSAND S

Prisantydning

kr 5 990 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 150 920


Totalpris

kr 6 140 920


P-rom

ca. 183 m2

Bruksareal

ca. 226 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 343 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eiet

Byggeår

2015


Kommunenr

4204

Gårdsnr

96

Bruksnr

889

Meglers referanse

2607190248


FINN-kode


Annonsen er sist endret

17.03.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 990 000

Omkostninger

kr 150 920

Totalpris

kr 6 140 920

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 149 750,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-

Sum omkostninger: kr 150 920,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer.

Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg)


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 22870,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Eiet tomt på 343 m². Tomten er solrik og pent opparbeidet med granittstein i gårdsplass og kunstgress i hagen.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. underetasje: 105 kvm
1. etasje: 101 kvm
2. etasje: 20 kvm
Primærrom:
1. underetasje: 94 kvm Primærrom
1. etasje: 69 kvm Primærrom
2. etasje: 20 kvm Primærrom
Sekundærrom:
1. underetasje: 11 kvm Sekundærrom
1. etasje: 32 kvm Sekundærrom


Innhold

Underetasje: P-rom:
Gang, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og kjellerstue.
S-rom: Bod.

1.etasje: P-rom:
Hall med trapp, bad, stue og kjøkken.
S-rom: Garasjerom.

2.etasje: P-rom: Stue.


Standard

Smakfullt innredet bolig med gjennomgående godt materialvalg, innvendig og utvendig.
Underetasje:
Gang: Laminat på gulv og malte vegger. Soverom: Laminat på gulv og malte vegger. Bad 1: Fliselagt med vegghengt wc, dusjnisje og dobbelt servant. Bad 2: fliselagt med vegghengt wc, dusj, servant og opplegg til vaskemaskin. Kjellerstue: Laminat og malte vegger. Opplegg for kjøkken i følge eier.

1.etasje:
Hall: Fliselagt gulv og malte vegger. Hvit trapp med hvitpigmenterte eiketrinn. Bad: Flisalagt, vegghengt wc , dusj og servant. Stue: Laminat på gulv og malte vegger. Utgang til terrasse. Kjøkken: Laminat på gulv og malte vegger. Kvikk kjøkken med steinplate i granitt. Integrerte hvitevarer.

2.etasje:
Loftstue med flislagt gulv og malte vegger. Utgang til terrasse på ca 47 kvm med fliseheller og glass på rekkverk.

Downlights i alle rom.
Vannbåren varme i hele huset.

Konklusjon fra takstmann hentet fra tilstandsrapporten:
Enebolig bygget 2015 og dagens eier har bodd der siden nytt. Etablert del av området, kort avstand til skole, butikk, turområder
og mange andre gode kvaliteter.
Boligen fremstår hovedsaklig i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med
unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Det er påpekt enkelte mindre merknader som fremkommer i rapporten.
Levetid er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra
vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.
Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses.


Parkering

Parkering i garasje.


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

For opplysninger om byggemåte, se vedlagte takstdokument.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Vannbåren varme.
Balansert ventilasjon.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det gjøres oppmerksomt på at området fremdeles er under utbygging og dermed viktig å sette seg inn i reguleringsplanen.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.

Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?