Solgt

Sportsveien 19F - Skrimsletta

Prisantydning kr 2 500 000

Leilighet
3 rom
2 soverom
65 m2

Skrimsletta

**BUD INNKOMMET** Nyere (2017) og tiltalende leilighet i 1. etasje med parkering i garasjekjeller

Forholdsvis ny leilighet med enkel adkomst beliggende i nytt boligområde på Skrimsletta. Leiligheten er tiltalende og moderne, og fremstår som med en praktisk planløsning.

Leiligheten ligger i 1 etasje og inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken (åpen løsning), 2 soverom, bad, entre, gang og
teknisk rom. Egen inngang.
1 biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller og romslig bod i fellesbygg.

Velkommen til visning.

Innhold

Leiligheten ligger i 1 etasje og inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken (åpen løsning), 2 soverom, bad, entre, gang og
teknisk rom. Egen inngang.

1 biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller og romslig bod i fellesbygg.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Lars Bredeveien

Vil du vite mer om leiligheten?

Lars Bredeveien

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Sportsveien 19F - Skrimsletta

KONGSBERG

Leiligheten ligger i et nytt og populært boligområde på Skrimsletta. Kort vei til Arsenalet
industriområde, skole, barnehage, skog og friområder. Bussforbindelse til byen.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Sportsveien 19F, 3615 KONGSBERG

Prisantydning

kr 2 500 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 63 800


Felleskostnader

kr 1 500 pr. mnd.

Fellesformue

kr 11 450


P-rom

ca. 65 m2

Bruksareal

ca. 71 m2

Antall rom

3

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 24 436 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2017

Energimerking

D

Kommunenr

3006

Gårdsnr

113

Bruksnr

51

Seksjonsnr

85

Borettslag- orgnr

918869417

Meglers referanse

7014190344


FINN-kode


Annonsen er sist endret

20.01.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 500 000

Omkostninger

kr 63 800

Fellesformue

kr 11 450

Låneverdi

kr 2 200 000

Felleskost./mnd

kr 1 500


Felleskostnader inkluderer

kabel-TV og internett, indre og ytre vedlikehold av fellesarealer, lys/oppvarming av fellesarealer, kostnader ved forretningsførsel, revisjon og styrehonorarer, serviceavtaler og eiendomsforsikring.


Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 62 500,- inkl. fellesgjeld
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning av pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 63 800,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boligkjøperforsikring kr 7 100 – 9 900 (valgfritt tillegg)


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 6457,00,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Skrånende opparbeidet tomt.


Arealbeskrivelse

Leilighet
Bruksareal:
1. etasje: 71 kvm
Primærrom:
1. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, entré, gang: 65 kvm
Sekundærrom:
1. etasje: Teknisk rom/bod: 6 kvm


Innhold

Leiligheten ligger i 1 etasje og inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken (åpen løsning), 2 soverom, bad, entre, gang og
teknisk rom. Egen inngang.

1 biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller og romslig bod i fellesbygg.


Standard

Leiligheten er forholdsvis ny og fremstår med god standard på innredning og utstyr. Boligen er oppført i 2017.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvitmalte profilerte fronter.
Laminerte benkeplater, nedfelt oppvaskkum og skyllekum.
Ventilator.
Opplegg for oppvaskmaskin

Bad:
Badet inneholder vegghengt klosett, dusjhjørne med glassdør, opplegg for vaskemaskin og servant med underskap
(servantskap med skuff). Innfelt speil over servanten.
Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Fliser på veggene.
Mekanisk avtrekk.
Innfelte lys i himlingen.

Innlagt fiberkabel til leiligheten.

Gulv: Parkett, laminat i gangen.
Vegg: Malte plater på veggene.
Himling: Malte takplater.


Parkering

Parkering i felles garasjekjeller.
Opplegg til el-billader som medfølger.


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

Betongsåler på antatt grus/steinmasse. Støpt isolert plate på mark. Yttervegger i bindingsverk, antas isolert med mineralull i henhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Utvendig kledd
med liggende panel. Saltak tekket med takstein. Plastbelagte stål takrenner. Trevinduer med 3 lags energiglass. Utenpåliggende sprosser. Malt ytterdør med glassfelt.
Balkongdør i stua.

Opplysningene er hentet fra vedlagt Verdi- og lånetakst utført av Håvard Jensen datert 12.12.2019


Energimerking
D

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd D (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.


Oppvarming

Oppvarming med panelovner, elektrisk gulvvarme på badet og i gangen.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig m.m. Reg. plan Industrifelt Skrimsletta ID 061 og Skrimsletta boliger ID 454.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring meglet frem av Söderberg & Partners. Dersom handelen gjelder småbruk er boligselgerforsikring begrenset til å gjelde kun bolig/ kårbolig/ våningshus med tilhørende garasje. Øvrige bygninger eller eiendommen for øvrig omfattes ikke av forsikringen. Forsikringen gjelder fra budaksept, maksimalt 12 mnd før overtagelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen.

Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.soderbergpartners.no. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Forsikringen dekker ikke krav knyttet til rengjøring/rydding av eiendommen, eller tilbehør som skal medfølge. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skjeggkre. Krav/erstatning under kr. 5.000,- dekkes ikke av forsikringen. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?