SKIR - B0303 - Strandkanten/ Sentrum sør

Prisantydning kr 5 550 000

Totalpris kr 5 582 062
Leilighet
3 rom
3 soverom
77 m2

Strandkanten/ Sentrum sør

4-roms selveierleilighet med garasjeplass. Innflyttingsklar 2 kvartal 2021.

Leilighetene har en arealeffektive og
praktiske planløsninger og store vindusflater i front. Foran stue er det en uteplass mot parkanlegget. Her får du alle kvalitetene du bør forvente i en helt ny bolig, og kanskje litt til. Bilen setter du i garasjen under bygget.

Med Skir skapes en ny bydel med attraktive og unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med et stort parkområde som inviterer til rekreasjon og lek for store og små. Langs havet vil strandpromenaden strekke seg rundt hele Skir, med muligheter for nærkontakt med vannet, båtmarina og plasser hvor man rett og slett kan nyte det vakre sundet utenfor byen vår. Er man av den dristige sorten kan man ta turen ned en av trappene fra promenaden og teste badevannet.

Bilder

Se alle bildene av leiligheten

Se alle bildene av leiligheten

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om leiligheten?

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

SKIR - B0303 - Strandkanten/ Sentrum sør

TROMSØ
Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

SKIR - B0303, 9006 TROMSØ

Prisantydning

kr 5 550 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 32 062


Totalpris

kr 5 582 062


P-rom

ca. 77 m2

Bruksareal

ca. 87 m2

Antall rom

3

Antall soverom

3

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2021


Kommunenr

5401

Gårdsnr

119

Bruksnr

158

Meglers referanse

12010002


FINN-kode


Annonsen er sist endret

03.03.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 550 000

Omkostninger

kr 32 062

Totalpris

kr 5 582 062

Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Standard

Leilighetene har en arealeffektive og praktiske planløsninger og store vindusflater i front. Foran stue er det en uteplass mot parkanlegget. Her får du alle kvalitetene du bør forvente i en helt ny bolig, og kanskje litt til. Bilen setter du i garasjen under bygget.

Med Skir skapes en ny bydel med attraktive og unike bokvaliteter. Her blir alt lagt til rette for et levende og inkluderende bomiljø med et stort parkområde som inviterer til rekreasjon og lek for store og små. Langs havet vil strandpromenaden strekke seg rundt hele Skir, med muligheter for nærkontakt med vannet, båtmarina og plasser hvor man rett og slett kan nyte det vakre sundet utenfor byen vår. Er man av den dristige sorten kan man ta turen ned en av trappene fra promenaden og teste badevannet. Med kajakk- og sykkelparkering og et eget smørerom så ligger alt til rette for en aktiv livsstil.

Leiligheten leveres med alle kvalitetene du bør forvente i en helt ny bolig, og kanskje litt til.

BOEN Eik Crescendo 1-stavs hvitlasert eik blir lagt på alle gulv for en helhetlig og stilren flate.

Minimalistic Extra er stilrene og moderne fliser uten for mye struktur og mønster, at de også er lett å holde ren gjør de perfekt for inngangssonen. Og selvsagt er det varmekabler under.

Kjøkkenet er hjemmets hjerte sies det. Derfor har vi lagt ekstra omtanke i kjøkkenet på Skir. Ikke bare har vi tenkt på kjøkkenets omfang og innhold, vi har også tatt hensyn til at vi alle er forskjellig. Nova er derfor valgt som leverandør. Kjøkkenet leveres med komplett hvitevarepakke

Badet er det første rommet vi oppholder oss i om morgenen og det siste vi er i om kvelden, og stiller store krav til komfort og utforming. Badet blir levert med grå gulvfliser i 30*30 cm på gulv, med varmekabler, og hvite, blanke fliser i 30*60 cm på vegg. For å bryte opp er det 5*5 cm fliser i dusjsonen. Innredningen er hvit med to store skuffer, og over er det et speilskap med belysning og plass for det meste. I taket er det dimmbare downlights slik at belysningen kan justeres etter ønske.

Alle vegger er helsparklet og malt to strøk for et glatt og stilrent resultat, med listefri løsning mot tak.

Dette er noen av kvalitetene du kan forvente i en bolig på Skir.


Parkering

1 fast parkeringsplass i garasjeanlegg under bygget.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?