Solgt

Hans Brattebergs vei 100 - Toppløkka

Prisantydning kr 2 690 000

Leilighet
3 rom
2 soverom
72 m2

Toppløkka

Nyere og lekker 3-roms leilighet på bakkeplan, med carport og god standard. Trappefri adkomst. Populær beliggenhet.

Velkommen til Toppløkka på Gamlegrendåsen Nord. Leiligheten er en del av et nyere og populært byggefelt i Kongsberg.

Leiligheten var nyoppført i 2012 og fremstår som svært attraktiv, med lyse og innbydende overflater, gjennomgående høy standard, egen carport-parkering, egen sportsbod og med en romslig og praktisk planløsning.

Boligen har trappefri adkomst på bakkeplan, og byr på 2 soverom, gang, bad/vaskerom, innvendig bodrom/teknisk rom, samt åpen løsning for stue, spisestue og kjøkken. Alle rom fremstår som delikate og hyggelige, med mye naturlig lys gjennom store vindusflater. Gjennomgående planløsning med uteplass både foran og bak. Fint lite grøntområde foran hovedterrassen. En leilighet som bør sees.

Velkommen til en hyggelig visning med megler.

Innhold

Boligen byr på 2 soverom, gang, bad/vaskerom, innvendig bodrom/teknisk rom, samt åpen løsning for stue, spisestue og kjøkken.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Marius Haraldstad

Vil du vite mer om leiligheten?

Marius Haraldstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Hans Brattebergs vei 100 - Toppløkka

KONGSBERG

Gamlegrendåsen Nord. Et svært populært boligområde med nærhet til det meste. Kort vei til sentrum, barnehager, skoler, kollektivforbindelser mv.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Hans Brattebergs vei 100, 3610 KONGSBERG

Prisantydning

kr 2 690 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 68 670


Felleskostnader

kr 1 347 pr. mnd.


P-rom

ca. 72 m2

Bruttoareal

ca. 82 m2

Bruksareal

ca. 76 m2

Antall rom

3

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 13 185 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2012

Energimerking

C

Kommunenr

3006

Gårdsnr

8560

Bruksnr

260

Seksjonsnr

2

Borettslag- orgnr

998813298

Meglers referanse

7014200008


FINN-kode


Annonsen er sist endret

03.04.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 690 000

Omkostninger

kr 68 670

Felleskost./mnd

kr 1 347


Felleskostnader inkluderer

Av busjttet for 2019 fremkommer det følgende: Felleskostnader skal gå til å dekke bl.a. gartner, snørydding, feiing, soping, bytte av ventilasjonsfilter, Viken Fiber TV + internett, felles forsikring av bygningsmasser, revisjon, forvaltning boligsameiet, styrehonorar mv.


Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: 2.5%: kr 67 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 68 670,-
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Boligkjøperforsikring kr 7 400 – 10 200 (valgfritt tillegg)


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 7262,00,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Tomt

Felles eiet tomt. Pent opparbeidet uteområde foran leiligheten med gressplen, beplantning, tuja-hekk mv. Det er også en mark-platting ved inngangspartiet, som er delvis overbygd.


Innhold

Boligen byr på 2 soverom, gang, bad/vaskerom, innvendig bodrom/teknisk rom, samt åpen løsning for stue, spisestue og kjøkken.


Standard

Leiligheten holder gjennomgående god standard, og har alt på bakkeplan. Enkel adkomst, uten trapper. En bolig som kan passe for mange.

Kjøkken:
Leiligheten har et flott og praktisk kjøkken, med bl.a. egen kjøkkenøy, integrerte hvitevarer og rikelig med oppbevaringsmuligheter i skaper og skuffer. Åpen løsning mot stue og spisestue. Takhøye overskaper med innebygd belysning i vitrineskapene. Videre har kjøkkenet integrert kombiskap, komfyr, pålatetopp, oppvaskmaskin, og mikrobølgeovn.

Stue/spisestue:
Boligen har en hyggelig spisestueavdeling mot vinduene i syd. Lyst og romslig, med god plass til mange gjester. Stuen har en hyggelig og moderne peisovn med glassplate foran, samt rom for sofagruppe og TV-møblement. Lyse og innbydende overflater.

Bad/vaskerom:
Badet er fliselagt med varmekabler og byr på dusjkabinett, vegghent WC, og servant med overbelyst speil, underskap og sideskap. Eget opplegg for vaskesøyle.

Soverom:
Boligen har 2 soverom. Hovedsoverommet har egen skyvedørsgarderobe med speildører og god plass til dobbeltseng. Det følger også med oppheng til TV på dette soverommet. Soverom 2 har plass til enkeltseng og en kontorpult. Det er solskjerming montert på alle vinduer i leiligheten.

Utomhus:
Leiligheten har to uteplasser, en ved inngangspartiet og en egen terrasse mot syd med tilhørende hage utenfor. Denne terrassen er overbygd og har egen port ut til hagen foran. I nyere tid har uteplassen her blitt oppgradert med ny tujabeplantning, bark og steinmur. Leiligheten har også en halvpart av en carport med eksklusiv biloppstillingsplass som følger leiligheten. Godt med gjesteparkeringer også på asfaltert felles biloppstillingsplass.

Innvedige overflater:
Innvendige overflater gulv: Fliser i gang. bad og teknisk rom. Parkett i øvrige rom.
Innvendige overflater vegger: Malt MDF panel.
Innvendige overflater himling: Malte plater/gips.


Parkering

Med leiligheten følger en egen carportplass. Sameiet har også godt med gjesteparkeringer.


Adkomst

Via offentlig vei. For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

Takstmannen opplyser følgende:

Seksjonert selveierleilighet pent beliggende på Gamlegrendåsen nord. Fundamentert på antatte steinmasser med betongsåler. Vegger med bindingsverk i tre som er kledd utvendig med trepanel. Etasjeskiller med hulldekke i betong. Pulttakkonstruksjon med sperrer i tre. Taket er tekket med papp (listetekking). Til leiligheten tilhører og en halvpart av carport med plass til en bil samt sportsbod på ca 5 m2 i tilknytning til carport. Det opplyses at leiligheten har totalt 2 parkeringsplasser.


Energimerking
C

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd oransje C. (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.


Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gang og bad. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.


Regulering

Kommuneplaner:
Id KPLAN13 (http://tema.webatlas.no/kongsberg/Planinnsyn?planid=KPLAN13)
Navn Kommuneplanens arealdel 2013 - 2025
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 12.11.2014
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3006/KPLAN13/Dokumenter/Bestemmelser%20til%20kommuneplanens%20arealdel%20vedtatt%20.pdf
Delarealer Delareal 16 258 m
BestemmelseOmrådenavn Sone B
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser
Delareal 16 257 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner:
Id 336 (http://tema.webatlas.no/kongsberg/Planinnsyn?planid=336)
Navn Gamlegrendåsen nord
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 09.09.2009
Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3006/336/Dokumenter/336R%20Bestemmelser%20versjon%20160315.pdf
Delarealer Delareal 16 254 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn KS-A8Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men fylt ut egenerklæringsskjema som kjøper må sørge for å sette seg inn i før budgivning.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?