Sørhallie 17 - GEILO

Prisantydning kr 7 800 000

Totalpris kr 7 856 400  (Se utregning)
Annet/Fritid
6 rom
4 soverom
135 m2

GEILO

Prosjektert, lekker hytte - med flott beliggenhet - oppføres av Sjemmedalhytta

Prosjektert hytte med flott beliggenhet i Sørhallie - Her er det en fantastisk utsikt mot bl.a Hallingskarvet og Geilo. Enten du søker fjellet for jakt, ski, sykkel eller vandring, har du alle muligheter her. Langrennssporet går rett utenfor, alpinbakken er i umiddelbar nærhet og stier er det utømmelig med.

Sjemmedalhytta er utviklet i samarbeid med Vårdal Arkitekter og møter deg med sitt minimalistiske og ærlige uttrykk. Den populære hytten Tyri 140 er en vinkelhytte, en plasseringsvennlig hytte og som gir ekstra lunt uterom.

Hytta får en god og effektiv planløsning som inneholder stue med åpent kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, wc-rom, teknisk/vaskerom og gang med garderobe.

Innhold

Stue med åpent kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, wc-rom, teknisk/vaskerom og gang med garderobe.

Bilder

Se alle bildene av eiendommen

Se alle bildene av eiendommen

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Les komplett salgsoppgave

Salgsoppgave stående

Vil du vite mer om eiendommen?

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Sørhallie 17 - GEILO

GEILO

Eiendommen er beliggende i et meget attraktivt hytteområde. Her er det flotte turløyper med mange muligheter, og preparerte langrennsløyper som fører deg milevis innover i fjellheimen. Det er kort vei til Kikutheisen som kan tilby fasiliteter som bl.a. ski-shop, ski-utleie, kafe/restaurant og after-ski. Kikutheisen leder også til løypenettet i Geilolie. Geilo sentrum ligger ca 5,5 km unna og kan by på forretninger, restauranter/kafeer og aktiviteter som after-ski, golf, ridning, kanefart mm.

Geilo - en nasjonalparklandsby

Som en naturlig innfallsport til mektige Hallingskarvet og Nord-Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, ligger Geilo nasjonalparklandsby omlag 794 moh. Geilo er det største tettstedet i Hol kommune, og her bor omtrent halvparten av kommunens 4500 innbyggere. Geilo ble i 2008 utpekt som nasjonalparklandsby, og er et av fem tettsteder i Norge som kan smykke seg med denne tittelen.

Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestiinasjoner.

I Geilo sentrum finner du et bredt utvalg innen spisesteder, service og shopping. Alt ligger sentralt til med kort avstand til Geilos øvrige tilbud. Geilo sentrum har vært under stor utvikling den siste tiden og er nå blitt til et av landets flotteste sentrum.

Geilo og Hol kommune kan by på et langrennsparadis. Med over 550 km oppkjørte og velpreparerte langrennsløyper kan du velge mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skjermet skogsterreng. Legg gjerne turen innom et av de hyggelige serveringsstedene som det finnes flere av, noen av disse har også åpent om sommeren.

Her er også de perfekte forhold tilrettelagt for både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Totalt tilbys 21 heiser og 39 løyper fordelt på to sider av sentrum. Bakkene passer for hele familien - enten du er nybegynner eller ekspert. Geilo skiheiser har også et meget godt servicetilbud med bl.a. skikafèer, skiutleier, skiskole og skishop. Det er også mulighet for barnepass. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus.

De nye skibussene går i skytteltrafikk mellom Geiloheisen og Vestlia og sørger for en rask og enkel forflytning mellom dalsidene.

Om sommeren er også mulighetene mange i vakre naturomgivelser, her er det uendelige turmuligheter enten du vil gå en kort tur med barna eller ønsker å legge ut på en ukestur i fantastisk fjellterreng. For de som liker å ta en sykkeltur, kan man velge alt fra rolig sykkeltur på en grusvei, en lengre tur på f.eks. Rallarvegen eller downhillsykling for de som ønsker mer fart. Det er muligheter for å fiske i en av mange fjellvann, ridning og stallbesøk, eller man kan teste klatreferdighetene i Geilo høydepark.

En kort kjøretur fra Geilo finner du en av Europas beste raftingelver i Dagali. Her kan man kaste seg ut i ville stryk, eller ta en rolig tur for hele familien.

Se ellers www.geilo.no for god og utfyllende informasjon.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Sørhallie 17, 3580 GEILO

Prisantydning

kr 7 800 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 56 400


Totalpris

kr 7 856 400


P-rom

ca. 135 m2

Bruksareal

ca. 135 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 1 476 m2  eiet

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Etasje

1

Byggeår

2020


Kommunenr

3044

Gårdsnr

64

Bruksnr

857

Meglers referanse

1530200044


FINN-kode


Annonsen er sist endret

10.06.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 7 800 000

Omkostninger

kr 56 400

Totalpris

kr 7 856 400

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5% av tomteverdi (kr 2 200 000): kr 55 000,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-
Grunnboksutskrift: kr 230,-

Sum omkostninger: kr 56 400,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer.


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Innhold

Stue med åpent kjøkken, tv-stue, 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, wc-rom, teknisk/vaskerom og gang med garderobe.


Standard

Hytten blir oppført av Sjemmedalhytta AS, som gjennom to tiår har utviklet seg til å bli en av Hallingdals mest anerkjente hytteleverandører
Med funksjonalistisk renhet, følger Sjemmedalhytta en enkel arkitektonisk tanke. Den lange bygningskroppen ligger lavmælt i naturen, og fører arven fra Hallingdals gamle støler inn i en ny æra.
Inne opplever du hvordan en lun og inviterende atmosfære møter store vindusflater som lar naturen og lyset slippe inn. Og som en moderne tolkning av tidligere byggetradisjoner, er Sjemmedalhytta en tidløs tradisjonsbærer.

Det åpne og sosiale kjøkkenet vender ut mot en romslig og lys stue, og hytten har en planløsning som bærer preg av å være praktisk og brukervennlig. Materialene som er brukt er av høy kvalitet og har et tidløst preg som vil vare i generasjoner.

Innvendige overflater: på veggene blir det behandlet trepanel og fliser i dusjnisje. På gulvene blir det eikeparkett og fliser på bad, i entre/gang og teknisk/vaskerom/smørebod.

Kjøkken- og baderomsinnredning fra Artego (Tysk kvalitetskjøkken).

På kjøkken blir det integrerte hvitevarer fra Electrolux.

Se eller byggebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.


Parkering

På egen grunn


Adkomst

Fra Geilo sentrum, følg Fv. 40 mot Kongsberg. Etter ca 4,5 km. ta av første avkjøring til høyre mot Gml. Skurdalsvegen og ta så til venstre mot Sørhallene.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

Hyttene blir utstyrt med DEFA systemet for fjernstyring av varme.


Regulering

Eiendommen omfattes av detaljregulering F2 og F3 Kikut - Geilo og er regulert til fritidsbolig.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, da slik forsikring ikke tilbys til profesjonelle selgere.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.