Hovsetsvingane 81

Prisantydning kr 5 390 000

Totalpris kr 5 525 920
Enebolig
6 rom
4 soverom
146 m2

BUD MOTTATT | Lekker enebolig fra 2019 | 4 Soverom | 2 Bad | Nydelig utsikt | Garasje

EiendomsMegler1 v/Brynjar Bergesen har gleden av å presentere Hovsetsvingane 81.

En moderne enebolig fra 2019 med nydelig beliggenhet i Hovsetsvingane. Boligen inneholder bl.a. 4 soverom, 2 bad, 2 stuer og et lekkert kjøkken. Huset er over to plan og har terrasse både i 2. etasje og på bakkeplan. Det tilhører også en stor garasje på rundt 40 kvm.

Boligen ligger i Hovsetsvingane og har nydelig utsikt. Her er det kort vei til de fleste fasiliteter.

Er du på utkikk etter en nesten ny enebolig med flott beliggenhet? Velkommen på visning av denne flotte eiendommen!

Innhold

Huset er innredet med følgende primærrom:

Hovedetasje: Gang, Soverom, Bad, Kjøkken, Stue.

Underetasje: Stue, 3 Soverom, Bad, Vaskerom.

Huset er innredet med følgende sekundærrom:

Underetasje: 2 Boder.

Utvendig: Garasje.

Bilder

Se alle bildene av boligen

Se alle bildene av boligen

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Les komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Brynjar Skår Bergesen

Vil du vite mer om boligen?

Brynjar Skår Bergesen

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Hovsetsvingane 81

ULSTEINVIK

Boligen ligger i Hovsetsvingane og har nydelig utsikt. Her er det kort vei til de fleste fasiliteter.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Hovsetsvingane 81, 6065 ULSTEINVIK

Prisantydning

kr 5 390 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 135 920


Totalpris

kr 5 525 920


P-rom

ca. 146 m2

Bruttoareal

ca. 197 m2

Bruksareal

ca. 173 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 579 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Fast eiendom

Byggeår

2019


Kommunenr

1516

Gårdsnr

9

Bruksnr

513

Meglers referanse

16200159


FINN-kode


Annonsen er sist endret

09.07.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 390 000

Omkostninger

kr 135 920

Totalpris

kr 5 525 920

Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 12051,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Tomt opparbeidet med plattinger og murer. Asfaltert oppkjørsel.


Innhold

Huset er innredet med følgende primærrom:

Hovedetasje: Gang, Soverom, Bad, Kjøkken, Stue.

Underetasje: Stue, 3 Soverom, Bad, Vaskerom.

Huset er innredet med følgende sekundærrom:

Underetasje: 2 Boder.

Utvendig: Garasje.


Standard

Hovedetasje:

Gang: Flisbelagt gulv med varmekabler. Gipsvegger og tak. Listefritt.

Soverom: Gipsvegger og tak. Listefritt. Laminatgulv.

Bad: Flisbelagt gulv med varmekabler. Våtromsplater på veggene og gips i tak. Innredning fra Linnbad, vegghengt WC og dusjhjørne. Det er lagt opp til vaskemaskin inne i vegg.

Kjøkken: Gipsvegger og tak. Listefritt. Laminatgulv. Skeidekjøkken. Hvitevarer fra Siemens. Hvit innreding med benkeplate fra Kvik. Ventilator fra Røroshette. Integrert mikrobølgeovn, komfyr, platetopp (induksjon) og oppvaskmaskin. Sentralstøvsuger.

Stue: Gipsvegger og tak. Listefritt. Laminatgulv. Varmepumpe. Solskjerming fra Fasadeprodukter.

Trapp fra Eik-trapp.

Underetasje:

Stue: Gipsvegger og tak. Listefritt. Laminatgulv. Varme i gulv.

Soverom 1, 2 og 3: Gipsvegger og tak. Listefritt. Laminatgulv.

Bad: Flisbelagt gulv med varmekabler. Våtromsplater på veggene og gips i tak. Innredning fra Linnbad, vegghengt WC og dusjhjørne. Opplegg for badekar.

Vaskerom: Flisbelagt gulv med varmekabler. Våtromsplater på veggene og gips i tak. VVT, opplegg for vaskemaskin. Flexit ventilasjonsanlegg med avtale om filterbytte.

Bod 1: Flisbelagt gulv. Våtromsplater på veggene og gips i tak. Fiber og sikringsskap.

Bod 2: Flisbelagt gulv med varmekabler. Våtromsplater på veggene og gips i tak. Sentral for sentralstøvsuger.


Parkering

I garasje samt oppstillingsplass på egen tomt


Adkomst

Se kart. Ved fellesvisning vil det bli skiltet fra EiendomsMegler1.


Byggemåte

Boligen er oppført i 2019. Det er bindingsverk i tre. 3-lags vinduer. Aluminiums takrenner. Liggende bordkledning. Taket er tekket med asfaltpapp.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Varmepumpe i stue. Det er varmekabler i gulv i gangen, begge badene, vaskerom og stue i underetasjen.


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - Frittliggende småhusbebyggelse. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?