Solgt

Frostaveien 4B - Buran

Prisantydning kr 1 690 000

Leilighet
0 soverom
25 m2

Buran

Pen og sentrumsnær selveier -Lave felleskostnader -Flott bakgård -Nært Solsiden, NTNU & mange fasiliteter

Velkommen til Frostaveien 4B! Dette er en pen og sentrumsnær selveierleilighet i et svært veldrevet sameie med lave felleskostnader og flotte fellesarealer. Her bor du sentralt til med gangavstand til mange fasiliteter.

<b>Kvaliteter: </b>
- Veldrevet sameie med lave felleskostnader
- Arealeffektiv planløsning
- Nymalt i 2020
- Nytt dusjkabinett 2020
- Pent opparbeidet og skjermet bakgård
- TV/Bredbånd inkludert
- Spennende bydel i stor vekst og med mye satsing fra Trondheim kommune
- Nært studiesteder, butikker, uteliv, treningssenter m.m
- 5-10 min gange til Solsiden med dets yrende uteliv og shopping fasiliteter
- God offentlig kommunikasjon. (Flybuss, buss og togstasjon ligger like ved).


<b>EM1 Midt-Norge AS følger helsemyndighetenes anbefalinger for tiltak mot virusspredning. Vi ønsker ikke å gjennomføre fellesvisninger, men vil legge til rette for eventuelle privatvisninger. Visningstidspunktet må derfor avtale direkte med megler. </b>

Innhold

3. etasje.
Primærrom: Entré, bad, stue og kjøkken.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller.

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Islam Gerikhanov

Vil du vite mer om leiligheten?

Islam Gerikhanov

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Frostaveien 4B - Buran

TRONDHEIM

Boligen har en sentral beliggenhet på Buran med Lademoen park i umiddelbar nærhet, som ble vesentlig oppgradert i 2008 med flotte grøntarealer. Det er gangavstand til Solsiden (ca. 5 min) og Trondheim sentrum med alle sine fasiliteter. Ca. 10-15 min spasertur til Sirkus Shopping med et bredt utvalg servicefunksjoner. Det er søndagsåpen dagligvarebutikk og døgnåpen bensinstasjon like ved Frostaveien, i tillegg til ny Joker på Lilleby med søndagsåpent.

Ikke langt fra boligen finner du Ladestien/Korsvika, et av byens mest populære rekreasjonsområder. Her er det tilrettelagte grusveier for aktivitet og flere badeplasser.

God offentlig kommunikasjon og holdeplass for flybussen like i nærheten. Kort vei til flere av byens Studiesteder som; NTNU Gløshaugen og HiST (ca 2,5 km) og Handelshøyskolen BI (ca. 2 km).

Som en del av Miljøpakken i Trondheim, ble det i slutten av juni i 2017 startet et seks måneder langt prøveprosjekt med miljøgate i deler av Innherredsveien. Prosjektet bidrar til mindre trafikk og at flere sykler og går i området. Miljøgaten er nå vedtatt, for nærmere informasjon se her: https://miljopakken.no/prosjekter/innherredsveien

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Frostaveien 4B, 7068 TRONDHEIM

Prisantydning

kr 1 690 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 47 720


Totalpris ink. andel fellesgjeld

kr 1 862 526

Andel fellesgjeld

kr 172 526

Felleskostnader

kr 1 912 pr. mnd.

Fellesformue

kr 2 251


P-rom

ca. 25 m2

Bruttoareal

ca. 26 m2

Bruksareal

ca. 25 m2

Antall soverom

0

Tomteareal

ca. 431 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1903

Energimerking

F

Kommunenr

5001

Gårdsnr

411

Bruksnr

254

Seksjonsnr

17

Meglers referanse

32200279


FINN-kode


Annonsen er sist endret

05.08.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 1 690 000

Andel fellesgjeld

kr 172 526

Omkostninger

kr 47 720

Totalpris ink. andel fellesgjeld

kr 1 862 526

Fellesformue

kr 2 251

Felleskost./mnd

kr 1 912


Felleskostnader inkluderer

betjening av ev. andel fellesgjeld og diverse vedlikehold/drift ihht. regnskap. Sameiet står fritt frem til å forhandle andre avtaler vedrørende drift av sameiet til enhver tid. Felleskostnadene fordeles på følgende poster: - Felleskostnad driftsdel 588 - Felleskostnad driftsdel 249 - Felleskostnad avdrag 178 - Felleskostnad renter 579 - Kabel-TV/Internett 318 Det vil komme til ett miljøgebyr pr. papirfaktura. Miljøgebyr unngås ved å inngå avtale om AvtaleGiro eller eFaktura.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 5948,00,-


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Innhold

3. etasje.
Primærrom: Entré, bad, stue og kjøkken.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller.


Standard

Standard

3. etasje.
Entré:
Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt flate i himling.

Bad:
Flis på gulv, flis på vegger, malt flate i himling.
Innredning: Dusjkabinett. Gulvmontert WC.
Baderomsinnredning: Servant med speil.

Stue:
Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt flate i himling.
Innredning: Plassbygd sengehems.

Kjøkken:
Laminat på gulv, malte flater på vegger, malt flate i himling.
Innredning: Kjøkkeninnredning med plane fronter, folierte skrog og laminert benkeplate. Kran og avløp for vaskemaskin. Integrert platetopp og stekeovn.


Parkering

Soneparkering i gate.


Adkomst

Fra sentrum: følg Bakke bru over på Innherredsveien. Ta til høyre i lyskrysset ved Rosendal, og deretter første til høyre inn Frostaveien. Frostaveien 4 B ligger på venstre side av veien.


Byggemåte

Bygningen, som er en bygård oppført i 1903, er på 3 etasjer + kjeller og loftsetasje. Grunnmuren er oppført i mur/tegl.
Etasjeskillere av tre. Utvendige fasader er består av murpuss.
Takkonstruksjonen har saltaksform.
Vinduer med 2-lags isolerglass.

Dette iht. takstmannens rapport.


Energimerking
F


Oppvarming

Elektrisitet.


Regulering

Eiendommen ligger i et område avsatt til nåværende tettbebyggelse og bybebyggelse samt annen restriksjon iht. kommuneplanens arealdel 2012-2024 (21.03.2013). Eiendommen er regulert av plan-id r0335 og r0335c.

Det er igangsatt planleggingarbeid som berører eiendommen. Dette gjelder planid r20190002 med plannavn Innheredsveien, fornying, planprogram. Planområdet strekker seg fra Bakke Bru til Stadsing Dahls gate og hensikten er å skaffe formelt grunnlag for å fornye kollektivtrasèen i tråd med 0-vektsmålet og føringer som er gitt i Bymiljøavtalen.

Leiligheten har antikvarisk verdiklasse C.


Andre relevante opplysninger

Badet og kjøkkenet antas å være oppusset ca. 2010. Noen avvik ble bemerket på begge rom. For mer utfyllende
opplysninger og anbefalinger, henvises det til rapportens enkelte punkter.

Takstmannens kommentar til areal:
Boligens planløsning er kontrollert opp byggesaksmappe og tegninger vedlagt Infoland meglerpakke, ingen vesentlige avvik
fra vedlagte tegninger ble registrert.


Lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 98207831255, OBOS Banken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 10.06.2020: 3.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 345
Saldo per 10.06.2020: 4 665 405
Andel av saldo: 172 527
Første termin: 28.02.2019Neste avdrag: 30.10.2020 ( siste termin 28.02.2049 )
Annuitetslån over 30 år, flytende renteØvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?