Brauta 26

Prisantydning kr 5 250 000

Totalpris kr 5 382 420
Enebolig
4 rom
3 soverom
110 m2

DELIKAT OG INNFLYTNINGSKLAR FAMILIEBOLIG MED 2 SOLRIKE BALKONGER - Fjernvarme - Carport - Bad/Kjøkken fra HTH

Velkommen til Brauta 26!

Boligen har gjennomtenkte, luftige og en svært praktisk planløsning. Høy himling og store vindusflater gir en svært god romfølelse.
Boligen er nyoppført med tilhørende god standard og miljøvennlig
oppvarming. Det er 4 års reklamasjonsrett igjen på boligen.

Boligen har flere kvaliteter, som blant annet:
• Kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens
• Baderomsinnredninger fra HTH, hvit høyglans med skuffer og nedfelt vask og speil med innfelt lys
• Vegghengt toalett og dusjhjørne i herdet glass
• Flislagt bad med vannbåren gulvvarme
• Flislagt entré med vannbåren gulvvarme
• Parkett i alle rom
• Fabrikkmalte vinduer, dører og listverk i hvitt
• Fjernvarme
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
• Elektronisk vannstoppesystem
• Parkering i carport
• Ligger sentralt på Tiller med kort vei til tursti, skoler, bhg, butikker og City Syd med gode offentlig kommunikasjon
• Boligen ligger i en blindvei, ingen gjennomgangstrafikk.

Vil du vite mer om boligen?

Les mer om Marie Berg

Vil du vite mer om boligen?

Marie Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Brauta 26

TILLER

Tiller er en bydel sørøst i Trondheim. Med sin nærhet til Trondheim sentrum, et rikt tilbud av servicefunksjoner, kultur- og aktivitetstilbud, skole og barnehager har Tiller blitt et meget populært boligområde for personer i alle aldre. Bebyggelsen på Tiller består av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, samt leiligheter. Tiller fremstår som et rolig- og barnevennlig område der de fleste gatene har internveier som gir trygge oppvekstsvilkår for barn og unge.

De seneste årene har boligmarkedet på Tiller vært meget bra. Nyutvikling og prisvekst har gjort at flere har fått opp øynene for området. I tillegg bidrar det til en positiv utvikling av bydelen Tiller med flere nye butikker, rekreasjonsområder og lekeplasser.

Kollektivtilbud:
Gode kollektivtilbud fra Tiller med hyppige avganger til Trondheim sentrum. Buss nr. 46 kan tas fra de fleste boligområder på Tiller og bruker ca. 12 minutter fra City Syd til sentrum og ca. 9 minutter til Elgeseter gate og NTNU Gløshaugen. Buss nr. 9 går fra Heimdal til Dragvoll via City Syd E6. I tillegg kjører buss nr. 38 fra Melhus til Stjørdal via holdeplassen City Syd E6. Fra august 2019 får Trondheim et nytt rutetilbud (MetroBuss), som vil gjøre det enda lettere å reise mellom bydeler.

Kultur- og aktivitetstilbud:
For de aktive byr Tiller IL på organiserte idretter som fotball, håndball, ishockey, skyting, ski, m.m. Tiller IL har rundt 1.000 medlemmer fordelt i de forskjellige avdelingene. Flere treningssenter som bl.a. 3T Rosten, Impulse og Fresh Fitness i umiddelbar nærhet. For de som er glad i dans har Enjoyballroom dansestudio for ulike aldersgrupper.

TOBB Arena og City Syd-banen, samt Rostenhallen gir gode muligheter for ballsport og lek. Nye Tillerparken er et populært rekreasjons- og lekeområde for både store og små. I tillegg har de fleste boligområder felles lekeplasser for de minste.

Tillermarka byr på flotte turområder som fint kan benyttes til gå- og joggetur på sommerstid og ski på vinterstid.

Skoler og barnehager:
Av skoletilbud på Tiller finnes Tonstad barne- og ungdomsskole, Rosten barne- og ungdomsskole, samt Hårstad barneskole. For videregående opplæring ligger Tiller videregående skole og KVT på Østre Rosten, like ved City Syd. Det finnes det flere barnehager i området, blant annet Porsmyra, Moltmyra, Romemyra, Tonstad, Rognbudalen, Hårstad og Gnist barnehage.

Servicefunksjoner:
Tiller byr på et rikt tilbud av butikker og kjøpesenter. Hos kjøpesentrene City Syd, StorM og TillerTorget finner man alt man trenger i det daglige, og litt mer. I nærområdet finnes det kjente varehus som bl.a. Elkjøp, Staples, XXL, Jula og Biltema. Av dagligvarebutikker finnes det Coop Obs på City Syd, Rema 1000, Bunnpris, Meny og Kiwi. I tillegg finnes det servicetjenester som bilverksted, bilforhandlere, legesenter, tannlege og mye mer.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Brauta 26, 7091 TILLER

Prisantydning

kr 5 250 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 132 420


Totalpris

kr 5 382 420

Felleskostnader

kr 3 066 pr. mnd.


P-rom

ca. 110 m2

Bruksareal

ca. 114 m2

Antall rom

4

Antall soverom

3

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Byggeår

2019


Kommunenr

5001

Gårdsnr

323

Bruksnr

2442

Seksjonsnr

1

Meglers referanse

30200178


FINN-kode


Annonsen er sist endret

23.09.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 5 250 000

Omkostninger

kr 132 420

Totalpris

kr 5 382 420

Felleskost./mnd

kr 3 066


Felleskostnader inkluderer

A-konto fjernvarme 912,- Kontingent 150,- Felleskostnader brøk 1.604,- TV/bredbånd 400,-


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 18932,00,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Tomt

Opparbeidet hage med plen og prydbusker.


Parkering

I carport samt oppstillingsplass på egentomt


Adkomst

Med utgangspunktet i Ivar Reitens veg rundt kjøringen.

Ivar Reitens veg, 7091 Tiller, Fortsett inn på John Aaes veg, Fortsett inn på Tiller-Ringen, Sving høyre inn på Brauta.


Det vil bli skiltet i regi av EiendomsMegler1 ved annonsert fellesvisning.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Elektrisitet og fjernvarme


Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til blant annet bolig. Plan-ID. r20110092. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper gjøres oppmerksom på den særskilte risiko ved ev mangelskrav, ettersom selger ikke har tegnet boligselgerforsikring.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?