Bilde
Bilde
Bilde

Bergen

Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien

Bergen

Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon
Ny bolig
Leilighet
Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon

Damsgård: Ledige leiligheter fra 48-83 kvm ferdig i mars 2019. Kontakt oss for visning!

Mer informasjon om eiendommen

Nøkkelopplysninger

Adresse Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien, 5058 Bergen
Boligtype Leilighet
Eierform Eier (Selveier)
Byggeår
Kommunenr 1201
Gårdsnr 158
Bruksnr 850
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Eiendomsinformasjon

Energimerking
Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.
Andre relevante opplysninger
Vi tar forbehold om øking/endring av offentlige avgifter og gebyrer.
Eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner". Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.

Selger forbeholder seg retten til å leie ut, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte leiligheter.

Kjøper gjøres oppmerksom på at alle skisser, frihånds- og oversiktstegninger i perspektiv, annonser, bilder og planer er foreløpige og utformet for å illustrere prosjektet. Dette materialet vil derfor inneholde detaljer - eksempelvis beplantning, innredning, møbler, tekst og andre ting - som ikke nødvendigvis vil inngå i den ferdige leveransen, og er ikke å anse som en del av avtalevilkårene for kjøpet. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side.

Inntegnet utstyr/inventar som er stiplet medfølger ikke. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter.
Kjøper oppfordres særskilt til å vurdere solforhold, utsikt og beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger, og tegninger som er presentert i prosjektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Dobbeltsenger er vist med bredde 160 cm.
Vindusplassering i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl. a. den arkitektoniske utformingen av byggene.
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen i brosjyre fra utbygger skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav: De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.

Meglers referanse 2101.19373
FINN-kode 76167417
Sist endret 22.03.2019

Beliggenhet

Å BO I DAMSGÅRDSSUNDET
Lett å bli litt bortskjemt når alt ligger innenfor gangavstand.
Hvorfor sette seg i bil når man kan ta heisen ned i butikken, eller spasere bort til Bergensfesten i byn?
Hele Damsgårdssundet er under opprusting og det er mye spennende her allerede: Restauranter, kafeer, allmenninger, kaipromenade, småbåthavn, kajakkhavn og de mange arbeidsplassene. Sundet renskes også opp. Er du klar for et friskt morgenbad?

SENTRUM I GANGAVSTAND.
Med den nye gangbroen, Småpudden rett utenfor døren, har du hele sentrum en kort spasertur unna. Festivaler, konserter, gode matopplevelser og generelt unike hverdager blir lett tilgjengelig fra 1912. Her er det rom for å nyte livet, og lett å være med på det som skjer. I hele byen.

LOPPER I BLODET ELLER HVILEPULS?
Løpetur i parken. Opp Løvstakken på tid. Oppdagelsestur med barna på VilVite. Arrangementer av Barn i Byen. Kaffe latté på hjørne. Sushi tre minutter unna.
Vifte med tærne i sjøkanten. Rusletur på kaipromenaden. Her kan du velge og vrake. Hver dag.

Pris og økonomi

Kjøpsbetingelser
Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien, Bergen

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 
Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?