Bilde
Bilde
Bilde

Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien

Bergen

Pris fra kr3 450 000 til 5 350 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Ny bolig
Leilighet
1 - 2 soverom
43 - 79 m2

Damsgård: Ledige leiligheter fra 48-83 kvm ferdig 1.kvartal 2019. Kontakt oss for visning!

Se prosjektets hjemmeside www.1912.no. Her finner du blant annet boligvelger, hvor du enkelt får oversikt over ledige leiligheter.

Prosjektet er kommet så langt at det er mulig med visning. Ta kontakt for avtale.

1912 er det tilrettelagt for en lettvint hverdag. Her finner man alle typer leiligheter, fra små to-roms til store flotte penthouse. Det er i tillegg 9 rekkehus som er perfekt for barnefamilier. Det er fortsatt to ledige Rekkehus/Townhouse igjen.

PARSELLHAGER, TAKTERRASSER, GRØNNE FRODIGE UTEROM FOR DEG & MEG.
Selv om du bor i byen trenger du ikke gi slipp på hageflekken. På takene finner du både private og felles hagerom og terrasser. På begge de felles takterrassene vil det være parsellhager - perfekt for deg med grønne fingre. Her kan også ungene pusle rundt i grønnsakshagen, mens du bare nyter tilværelsen. Utsikten kan man ikke klage på. Nydelig utsikt mot sjøen samt både Fløien og Ulriken.

BUTIKK I FØRSTE ETASJE.
På gateplan er det stor matvarebutikk. Hverdags- og helgehandelen blir ikke enklere. Og har du glemt noe er det ingen sak å ta heisen ned igjen.
Her trenger man ikke være avhengig av bil i hverdagen, det er like lett å ta fatt på sykkelen eller å spasere. Sykkelen oppbevarer du trygt i
prosjektets sykkelparkering. Både garasjeplass og båtplass er mulig å kjøpe om du ønsker.

ENKEL HVERDAG MIDT I BYEN
I 1912 er det lagt til rette for en lettvint hverdag - også for familier med barn. Vi har allerede nevnt at du kan ta heisen ned i butikken, men du kan også ta den til barnehagen eller takterrassen om du vil. Tenk så praktisk! Lever småen før du gjør deg klar til jobb. Eller nyt en lengre frokost sammen. Dette får du tid til nå! Og om ikke det var nok: Bor du i 1912 har du fortrinnsrett i barnehagen. Barnehagen finner du i 3. etasje med en flott og spennende uteplass.

FLERE FORDELER:
Felles takterrasse
Parsellhager
Sosiale og skjermede områder
Områder for lek


TOWNHOUSE MED UTLEIE
De fire townhousene i den bakre rekken går over hele tre etasjer, med tilgang til egen privat takterrasse direkte fra boligen. I tillegg er det mulig å leie ut en del av nederste etasje. Perfekt om dere ikke trenger all plassen selv og ønsker å få dekket litt av den månedlige nedbetalingen på boliglånet. Eller hvorfor ikke benytte denne delen til egen ungdomshybel til tenåringen i huset? Det er totalt fire soverom i boligen medregnet utleiedel.

9 STK. TOWNHOUSE
Fra 94 til 125 m2 BRA
4-5-roms
2-3 etasjer
Bod samt sportsbod
Spylekran leveres til takterrasser.
Perfekt om du vil lage din egen kjøkkenhage
Mellom townhousene er et skjermet tumleområde for barn og voksne. Et naturlig møtepunkt for både naboer og barnas lekekamerater.

SMARTE 2-ROMS.
I 2-roms leilighetene finner du smarte planløsninger med godt utnyttet areal. Store, gode oppholdsrom. God lagringsplass med to garderobeskap og bod i tillegg til sportsbod. Flere av boligene har praktiske soverom med tilgang til soverommet fra begge sider. Er du på jakt etter noe litt utenom det vanlige bør du se på 2-roms leilighetene i teglsteinsbygget. Her har vi brukt arealet mellom den gamle fasaden og de nye byggene til å skape spennende situasjoner. Her finnes bl.a. flotte romerske buer, innrammede terrasser og store private patioer. Du finner 2-roms leiligheter i 2.-7. etasje.

22 STK. 2-ROMS LEILIGHETER
Fra 36 til 59 m2 BRA
Sportsbod
Ekstra bod sammen med sportsbod eller i selve boligen

3-ROMS MED STOR VARIASJON. ENKELT Å FINNE EN BOLIG SOM PASSER.
Her er hele 69 stk. 3-roms byleiligheter å velge mellom - med mange unike løsninger. Hva er viktig for deg? Unik buegangsterrasse, stor vinterhage tilknyttet balkongen, utsikt over Fløttmannsplassen eller Ulriken, soveromsavdeling adskilt fra oppholdsrommet, et ekstra bad eller mulighet for et ekstra soverom?

69 STK. 3-ROMS LEILIGHETER
Fra 56 til 85 m2 BRA
Flere med muligheter for ekstra soverom
Sportsbod
Bod sammen med sportsbod eller i selve boligen
3-roms leilighetene finnes i de fleste etasjer

Beliggenhet

Å BO I DAMSGÅRDSSUNDET
Lett å bli litt bortskjemt når alt ligger innenfor gangavstand.
Hvorfor sette seg i bil når man kan ta heisen ned i butikken, eller spasere bort til Bergensfesten i by'n?
Hele Damsgårdssundet er under opprusting - og det er mye spennende her allerede: Restauranter, kafeer, allmenninger, kaipromenade, småbåthavn, kajakkhavn og de mange arbeidsplassene. Sundet renskes også opp.
Er du klar for et friskt morgenbad?

SENTRUM I GANGAVSTAND.
Med den nye gangbroen, Småpudden rett utenfor døren, har du hele sentrum en kort spasertur unna. Festivaler, konserter, gode matopplevelser og generelt unike hverdager blir lett tilgjengelig fra 1912. Her er det rom for å nyte livet, og lett å være med på det som skjer. I hele byen.

LOPPER I BLODET ELLER HVILEPULS?
Løpetur i parken. Opp Løvstakken på tid. Oppdagelsestur med barna på VilVite. Arrangementer av Barn i Byen.Kaffe latté på hjørne. Sushi tre minutter unna.
Vifte med tærne i sjøkanten. Rusletur på kaipromenaden. Her kan du velge og vrake. Hver dag.

Innhold:

Sameiet vil bestå av 111 boligseksjoner og ca 3 næringsseksjoner. Antall seksjoner vil bli endelig avklart i forbindelse med seksjonering.
Her kommer det:
9 Townhouse fra 94-125 kvm BRA
25 To-roms leiligheter fra 36-59 kvm BRA
69 Tre-roms leiligheter fra 56-85 kvm BRA
8 stk Penthouse-leiligheter fra 69-120 kvm BRA

Næringsseksjonene vil romme barnehage for ca 80 barn, butikk og parkeringsanlegg for barnehage og butikk. Beboere i 1912 samt beboere i BOB sine prosjekt i Damsgårdssundet vil ha fortrinnsrett i barnehagen.

Standard:

BO HELT NYTT I BYEN!
Lyst og behagelig interiør. Eikeparkett på gulv i alle oppholdsrom. Helfliset bad. Tidløst kjøkken fra HTH. Innfelte spotter på bad og i entre. Listfritt mot tak og vinduer. Boligene bygges etter TEK 10, noe som sikrer høy teknisk standard. Det blir bl.a. levert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, vannbåren varme i badegulv og radiator i stue/kjøkken. Dette gir deg en bolig med friskt og godt inneklima. Varmtvann leveres som fjernvarme fra BKK og sikrer deg varmtvann hele døgnet, også etter ungene har badet. Hver bolig utstyres med energimåler slik at du kun betaler for ditt forbruk.

FLERE FORDELER:
Heis
Mulighet for garasjeplass i et av parkeringsanleggene
Mulighet for båtplass
Private uteplasser til alle
Egen sportsbod
Innvendig bod eller ekstra bod sammen med sportsbod
1-2 antenneuttak
Porttelefon med kamera og callinganlegg for alle leiligheter

KJØKKEN.
Alle boligene får kjøkken levert fra kvalitetsleverandøren HTH. Som standard blir det hvite, glatte fronter - type Dekor glatt hvit. Flott, tidløs innredning som faller i smak hos mange. Er du tidlig ute kan du velge mellom typene Oslo, Copenhagen eller Stockholm - uten pristillegg.

INTEGRERTE HVITEVARER FRA SIEMENS ER INKLUDERT:
Induksjonskoketopp
Stekeovn
Helintegrert oppvaskmaskin

BAD.
Her blir også delikate bad. Helfliset med vannbåren varme i gulv. Vegghengt toalett og spotter i tak.

TILVALG OG ENDRINGER
Før fristen for å gjøre endringer gikk ut valgte utbygger å oppgradere alle usolgte leiligheter/rekkehus. Ta kontakt med megler for å få kjøkkentegninger for den leiligheten eller det rekkehuset du er interessert i.

Endringer utover standard som gjelder alle ledige leiligheter:

Parkett: 13mm 3-stavs Cresendo Eik hvit lakk
Gulvlister: Hvite
Veggfarge: Klassisk hvit
Kjøkken: Konferer megler for tegning av oppgradert kjøkkeninnredning
Glassdør: Leilighet 1602, 1704, 1707, og 2406 har fått glassdør inn til stue.

Bad: Dusjhjørne, Ifø speil med LED lys, hvite fliser på vegg (20x40), sorte eller grå fliser på gulv
(10x10 cm og 5x5 cm i dusjsonen)

Leilighet 1602, 1604, 1703, 1707, 2407, 2502, 2704 får sorte fliser på gulv og hvite blanke
på vegg. De andre leilighetene får grå gulvfliser og hvite matte veggfliser.

Endinger utover standard for Townhouse 4002 og 4004:
Parkett: 13mm 3-stavs Cresendo Eik hvit lakk
Gulvlister: Hvite
Veggfarge: Klassisk hvit
Kjøkken: Konferer megler for tegning av oppgradert kjøkkeninnredning
Trapp: Oppgradert med glass rekkverk og lys parkett i trappetrinn
Bad: Dusjhjørne og oppgradert Ifø servantskap med speil på hovedbad, fliser på alle 3 bad

PS! Vi gjør oppmerksom på at selger ønsker at de to siste Townhouse (4002 og 4004) skal selges til familie
med små barn.


Fyring/Oppvarming:

Varmtvann er basert på fjernvarme fra BKK. Hver leilighet utstyres med energimåler som måler individuelt forbruk. Varmeanlegg består av radiator i stue/kjøkken og vannbåren varme i badegulv. Det vil bli inngått avtale med BKK Energitjenester AS om fjernavlesing av forbruk i den enkelte leilighet, med separat fakturering. Årlig kostnad for denne tjenesten er p.t. kr 990 pr leilighet pr år.

Adkomst:

Fra Michael Krohnsgate kjører man enten ned Lotheveien eller ned Damsgårdsveien. 1912 er den gamle fabrikken like ved den nye gang,- og sykkelbroen "Småpudden".

Parkering:

Det er flere parkeringsanlegg i Damsgårdsveien. Kjøpere av leilighet i 1912 vil bli tilbudt å kjøpe parkeringsplass i Krohnviken Parkering (se vedlagt kjøpetilbud). Èn andel tilsvarer en parkeringsplass og koster kr. 325.000,- + omkostninger (ca 9000,-) El-uttak for El-bil kan kjøpes som tilvalg. Krohnviken Parkering er et moderne parkeringsanlegg av typen Multiparking type Trendvario 4300.

Det vil bli parkeringsanlegg for næringslokaler samt gjesteparkering (betalparkering) i sokkeletasjen i prosjektet 1912. Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende regler.

Overtakelse:

Antatt ferdigstillelse for prosjektet vil være 1. kvartal 2019.

Byggemåte:

FUNDAMENTERING
Bygning fundamenteres til fjell med peler eller direkte på fjell. Bygningens bærekonstruksjon etableres som plasstøpt betong og betongelementer med søyler
av stål. Byggets yttervegger utføres i bindingsverk isolert med mineralull. Værhud leveres som platekledning i vedlikeholdsvennlige materiale. Innside yttervegger
er kledd med gipsplater. Yttertak tekkes med papp/folie. På takene vil det enkelte steder forekomme oppbygginger og innkassinger av tekniske installasjoner. Størrelse og omfang er foreløpig ikke avklart.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet:

1912 bygges på eiendommen med matrikkelnummer gnr: 158 bnr 850. Sameiets tomt er 5109 kvm.
Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Prisdetaljer

Prisantydning fra kr 3 450 000
Prisantydning til kr 5 350 000

Fakta

Areal 43 m2 - 79 m2
Antall enheter 115
Kommunenr 1201
Gårdsnr 158
Bruksnr 850
Meglers referanse 91160097
FINN-kode 76167417
EM1-kode 851393
Sist endret 12.12.2018
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydning frakr 3 450 000
Prisantydning tilkr 5 350 000
Totalpris frakr 3 450 000
Totalpris tilkr 5 350 000
Areal 43 m2 - 79 m2
BoligtypeLeilighet
EierformEier (Selveier)
Antall enheter115
Postnummer 5058 Bergen

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien, Bergen

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk 


Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Prosjektet 1912 i Damsgårdsveien?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Salgsdokumenter

Henter salgsoppgave og dokumenter...

Vil du se flere av våre eiendommer?