Bilde
Bilde
Bilde
Bilder

Cecilie Løvøs veg 2

Trondheim

Pris fra kr 7 400 000 til 7 400 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Ny bolig
Enebolig
3 soverom
131 - 131 m2

Moholt - 1 solgt, kun 1 igjen! Bygging igangsatt. 2 nye og eksklusive eneboliger i rekke. Takterrasse og terrasse i 2 etasje. Carport. Gode solforhold. 3 soverom.

Vi har i samarbeid med Trøndelag Bolig AS gleden av å presentere 2 stk. fenomenale enebolig i rekke sentralt på Moholt. I Cecilie Løvøs veg 2 kommer nå 2.stk. flotte prosjekterte familieboliger på 134 kvm BRA for salg. Boligene ligger i et meget attraktivt boligstrøk sentralt på Moholt med kort veg til de fleste fasiliteter. Gangavstand til sentrum. Av kvaliteter vil vi nevne:

- 3 romslige soverom, med mulighet for et 4. soverom.
- 2 solrike uteplasser.
- Carport
- Romslig kjøkken fra kvalitetsleverandøren JKE Design med integrerte hvitevarer.
- God nybolig standard.
- Veletablert boligfelt.

Beliggenhet

Moderne boliger med alle muligheter i nabolaget. De kjedede eneboligene i Cecilie Løvøs veg 2 vil bli moderne boligbygg med en god nybolig standard. Prosjektet skjermer seg mot traffikerte veier, men har samtidig alt du trenger i hverdagen i nabolaget.

Herfra er det kort vei med gangavstand til Valentinlystsenteret, som byr på et meget godt utvalg av utsalgssteder, samt flere dagligvarebutikker med søndagsåpen Kiwi, kun 10 min gange fra boligen. Gang- og sykkelavstand er det også til de fleste av byens store arbeidssteder, bl.a. SINTEF, NTNU Gløshaugen/Dragvoll, ST. Olavs Hospital, NRK, TINE og Telenorbygget. Det er et ypperlig busstilbud til alle deler av byen fra området, og det er holdeplass rett over gaten fra eiendommen.

For den tur og treningsinteresserte kan vi anbefale Estenstadmarka med utmerket helårs turterreng. 3T Moholt er også i gangavstand til boligene. Området byr forøvrig også på et meget godt utvalg av flere restauranter, bl.a. Tregården restaurant, Tyholttårnet og Kvilhaugen med fantastisk utsikt over byen.

Innhold:

Innhold bolig 2 og 3:

1. etasje:
Entre, gang, garderoberom, bad og 3 stk. soverom. Hovedsoverom leveres med walk in closet.

2. etasje:
Gjennomgående stue og kjøkken løsning på hele 43 kvm, bod og wc med forrom. Fra stue har man tilgang til en romslig terrasse på 25 kvm.

3. etasje:
Romslig takstue på 32 kvm. Utgang til takterrasse på hele 16 kvm.

Utomhus:
Carport med tilhørende sportsbod.

Standard:

Boligene vil holde en god standard og leveres med moderne materialvalg, samt fargevalg som vil friste de fleste til å kjøpe nytt istedet for brukt.

Når man kommer inn i boligen møtes man av en lys flislagt entrè med videre adkomst til resten av boligen. I første etasje har man 3 soverom, bad/vaskerom. Alle gulvoverflater vil bestå av eikeparkett ( 3-stavs) på soverom, stue og kjøkken. Bad/vask vil leveres med fliser på gulv og vegger, dushjørne, samt innredning med underskap og speil med belysning. Det vil også være opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Beveger man seg opp til 2. etasje vil møtes man av en svært romslig stue/kjøkken løsning på nesten 45 kvm hvor man også har dør ut til en solrik og romslig terrasse. Videre har man en praktisk plassert bod, forrom og ekstra toalett. Kjøkkenet vil leveres av JKE, type Pisa, og vil bli levert i hvit høyglans, med hvitevarer levert av Zanussi. Kjøkkenet vil by på funksjonelle løsninger og god skap / benkeplass, her har man mulighet til å kose seg mens maten tilberedes. Mellom kjøkken og stue har man rikelig med plass til et romslig spisebord.

I 3. etasje har man en romslig loftstue på hele 32 kvm. Fra lofstue har man utgang til en takterrasse som måler ca 17 kvm. Her kan man nyte solen fra tidlig morgen til sent på kveld.

Se leveransebeskrivelse og romskjema i prospektet for flere detaljer.

Fyring/Oppvarming:

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Prisdetaljer

Fakta

Areal 131 m2 - 131 m2
Antall enheter 2
Kommunenr 1601
Gårdsnr 53
Bruksnr 20
Meglers referanse 34160171
FINN-kode 87916003
EM1-kode 904998
Sist endret 02.11.2017
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Totalpris frakr 7 400 000
Totalpris tilkr 7 400 000
Areal 131 m2 - 131 m2
BoligtypeEnebolig
EierformEier (Selveier)
Antall enheter2
Postnummer 7050 Trondheim
Energimerking
C

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bestill salgsoppgave for Cecilie Løvøs veg 2, Trondheim

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon


Lurer du på noe om Cecilie Løvøs veg 2?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?


Vil du se flere av våre eiendommer?