Inaktiv

Panoramavegen - Brandbu

Prisantydning kr 470 000

Tomter

Brandbu

Store flotte tomter med unik beliggenhet, Bleiken. Nydelig utsikt mot Randsfjorden. 9 solgt

Innhold

Nyt solen, freden og utsikten over Randsfjorden i naturskjønne omgivelser på Bleiken.

Priser fra 470.000,- - 700.000,-

Store tomter i størrelse fra 1,3 mål til 3,5 mål.

Bilder

Se alle bildene av tomten

Se alle bildene av tomten

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om tomten?

Les mer om Helle Winger

Vil du vite mer om tomten?

Helle Winger

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Panoramavegen - Brandbu

Brandbu

Tomteområdet ligger på Bleiken, kun 7 minutters kjøring fra Brandbu sentrum. Det er ca 200 meter til Bleiken stasjon.
Alle tomtene har flott utsikt mot Randsfjorden og topp solforhold.
Det er rike muligheter for friluftsliv i umiddelbar nærhet sommer som vinter. Brandbukampen ligger kun 1,5 km unna området og det går merkede skiløyper rett forbi feltet. Det er dessuten oppkjørt lysløype i tilknytning til idrettslagets skihytte på Bleiken.
Se forøvrig www.bleiken.net

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Panoramavegen, 2760 Brandbu

Prisantydning


Boligtype

Tomter


Kommunenr

0534

Gårdsnr

44

Bruksnr

1

Meglers referanse

1117002


FINN-kode


Annonsen er sist endret

27.05.2019Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 470 000

Informasjon om tomten Toggle informasjon om tomten

Innhold

Nyt solen, freden og utsikten over Randsfjorden i naturskjønne omgivelser på Bleiken.

Priser fra 470.000,- - 700.000,-

Store tomter i størrelse fra 1,3 mål til 3,5 mål.


Standard

Se egen hjemmeside: www.Bleiken.net


Adkomst

Fra Brandbu følger man Eggelinna fra nordenden av sentrum opp til Bleiken Stasjon, ca. 5 km. Hold til høyre over jernbanelinjen og kjør svakt til høyre. Følg vegen ca. 200 meter og ta av til venstre. Tomtefeltet er nå rett i front.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Andre relevante opplysninger

Se vedlagte panteattest, datert 23.04.07
Se vedlagte eiendomsopplysninger fra kommunen, datert 25.04.07Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?