Viktig på visning

Boligkjøp er en big deal. Ta den tiden du trenger, gransk boligen og tøm deg for alle spørsmål du har. Megleren er der for å gi deg svar.

Du har også plikt på visning
Ja, selgeren har opplysningsplikt, men glem ikke at du samtidig har plikt til å undersøke. Du har ikke rett til å klage på feil og mangler du burde ha oppdaget ved å undersøke eiendommen ordentlig. Unntaket er om selger handler grovt uaktsomt, uærlig eller i strid med god tro. 

Ta med fagfolk om du kan
Har du mulighet til å ha med fagfolk, gjør det. Blir du interessert på første visning, kan du be om en ny runde slik at du kan ta med deg noen. En handy bekjent kan ofte gjøre nytten. 

Og du, husk å ta med deg en sjekkliste på visning

 


Hva får du med på kjøpet?

Lamper, hvitevarer, speil og busker – når du kjøper bolig, hva er egentlig inkludert?

Sjekk listen

Start med en verdivurdering

At vi har gjort det før, kommer deg til gode. Finn ut hva du har å rutte med – før du går på visning

Bestill verdivurdering

Kjøpe bolig?

Da sitter du sikkert på noen spørsmål, spesielt hvis det er første gang. Her får du svar – helt gratis.
Kontakt oss

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer, postnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig meglerkontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk