Slik markedsfører vi boligen din

For å oppnå en god pris, er det om å gjøre å trekke flest mulig interesserte på visning. Vi vet hvor vi finner de potensielle kjøperne – og hvordan vi når ut til dem.

Annonser, Facebook, Google, Finn.no – mulighetene er mange for deg som skal selge bolig. Vil du ha minst mulig utgifter, eller går du for en sammensatt pakke som gir både tydeligere markedsføring og bedre synlighet? Uansett budsjett, finner vi en løsning.  Spør oss gjerne om råd før du bestemmer deg. 

Hvordan når vi flest mulig potensielle kjøpere?
Avhengig av boligtype, område og budsjettet du har, plukker og anbefaler vi de kanalene der treffsikkerhet og effekten vil være størst. Vi jobber dessuten aktivt med søk i databasen vår, hvor vi har registrert folk som tidligere har vært interessert i boliger i samme område. 

Fotograf som får frem det beste 
Boligfoto er et eget fag, og derfor setter vi kun spesialister på oppdraget. Gjennom linsa fanger de både detaljer, kvaliteter og sjarm. De spotter raskt de mest flatterende vinklene, og tar bilder som viser boligen frem fra sin aller mest innbydende side. Har du en imponerende utsikt eller et hageområde utenom det vanlige? Da bør du vurdere videopresentasjon av boligen, med drone eller mastfoto. Snakk med megleren din om hva som vil fungere best for din bolig.

Proffe salgsoppgaver
Våre prospekt skal inneholde mer enn lekre bilder og byggetekniske fakta. De skal også by på fine og realistiske beskrivelser av boligen, som gir leseren et godt innblikk i hvordan det er å bo der. Du som selger får selvfølgelig gå igjennom og godkjenne innholdet før startskuddet for salgsarbeidet går. 

Klar for å komme i gang med salget? 

Finn en lokal megler