Bjerke Alléen Trinn 2

Velkommen til ditt nye hjem i Bjerke Alleen i Maura!. Bilde nummer 1 av 3
Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse. . Bilde nummer 2 av 3
Leilighetene vil få en gjennomgående og moderne standard. . Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 525 000 - 5 200 000

Totalpris

kr 3 538 762 - 5 214 465

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Nannestadvegen 522-528, 2032 Maura

FREMDELES FLERE FINE LEILIGHETER IGJEN I SALGSTRINN 2 PÅ BJERKE ALLEEN |Prosjektet byr på moderne leiligheter fra 40-80 kvm med både balkong, heis, parkeringsplass | BYGGINGEN ER IGANGSATT |Leilighetene får gangavstand til "alt" Maura sentrum har å by på!

VELKOMMEN TIL DET GODE LIV I NATURSKJØNNEOMGIVELSER Bjerke Alleen, salgstrinn 2 består av 27 moderne selveierleiligheter i flere ulike størrelser. Leilighet B106, B206, B306 og B405 er designet slik at du kan kostnadsfritt velge den planløsningen som passer deg, og dine behov best. Vi er godt i gang med salget av dette trinnet, og utbygger har vedtatt byggestart! Hva er egentlig nøkkelen til et godt liv? Noen hevder den gjemmer seg i det lille ekstra, roen som lar deg kjenne etter hvor bra du faktisk har det mens du nyter utsikten fra din romslige balkong. Og denne venter i Bjerke Alléen – her ligger alt til rette for at du kan nyte det gode liv og bruke tiden din på akkurat det du har aller mest lyst til! Området ved Bjerke Alléen byr på det gode liv i naturskjønne omgivelser med et rikt utvalg av tur- og treningsmuligheter sommer som vinter. I tillegg byr Maura også på nærheten til Norges hovedflyplass, bare 15 minutter unna i bil. Her finnes det bl.a. gode togmuligheter som kan ta deg enkelt rundt om i Norge.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?