Gå til innholdet

Fjellandsbyen

Bo der det skjer! Fritidsleiligheter midt i smørøyet rett ved sykkelløyper og skibakker i Hemsedal Skisenter.
(Illustrasjon fra leilighet 408. Planløsning og utsikt vil avvike). Bilde nummer 1 av 3
Utsikt mot Hemsedal Skisenter med sørvendt beliggenhet på enden. 

(Illustrasjon fra leilighet 408. Planløsning og utsikt vil avvike). Bilde nummer 2 av 3
Plantegning leilighet 207. Se www.fjellandsbyen.no for ledige leiligheter.. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 8 390 000

Totalpris

kr 8 402 200

Felleskost/mnd.

kr 3 476

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 8 390 000

Omkostninger:

Kjøpsomkostninger
Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi, ca. kr 4000,- per kvm BRA (se prisliste). Gebyr for tinglysning av skjøte, f.t. kr 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjon i forbindelse med etablering av eventuelle lån, f.t. kr 792,- per obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av sats for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

I tillegg innbetales à konto kr 2 500 (fastledd) + 50,- pr. kvm BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Dette er ikke en kjøpsomkostning, men et likviditetstilskudd til sameiet som vil bli innkalt av forretningsfører.

Betalingsplan
Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto. Skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti, tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Kjøper plikter ikke å innbetale noen del av kjøpesum før selger har stilt garanti iht. bustadoppføringslova §12. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling,

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

106 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

108 m2

Byggår:

2023

Rom:

4

Soverom:

3

Finn-kode:241953913
Primærrom:

106 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

108 m2

Byggår:

2023

Rom:

4

Soverom:

3

Finn-kode:241953913

Beskrivelse

Innholdsrik endeleilighet med utsikt! Midt i fjellnorges fremste skidestinasjon! Ski, sykkel, trening og spisesteder.

Hjørneleilighet beliggende midt i smørøyet med ski inn/ski ut til Hemsedal Skisenter og en rekke fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Her har du vid utsikt oppover i skianlegget og ned mot torget hvor du kan følge med på det yrende folkelivet. Leiligheten har stort og åpent oppholdsrom med peis og sydvendt balkong med flott utsikt. Videre har leiligheten tre soverom, to bad og praktisk bod. Det ene badet er utstyrt med dobbeldusj og lekker badstue. Hovedsoverommet har egen balkong med utsyn mot torget. Som beboer her får du eksklusiv tilgang til fasiliteter som treningsrom, lekerom for barn og aktivitetsklubb for ungdom. Det planlegges også etablering av barnepass i Fjellandsbyen Hemsedal. Les mer på www.fjellandsbyen.no.

Kart

Kart over Fjellandsbyen

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?