Gransnaret 7A og B

Velkommen til Gransnaret 7A og B !. Bilde nummer 1 av 3
Ilustrasjonsfoto. Bilde nummer 2 av 3
Ilustrasjonsfoto. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 890 000 - 3 890 000

Totalpris

kr 3 905 150 - 3 905 150

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kr 13 750 Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdi
Kr 585 Tinglysing av skjøte
Kr 585 Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 230 Grunnboksutskrift
Kr 15 150 Sum omkostninger

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Gransnaret 7A og B, 3340 Åmot

Lekker og moderne tomannsbolig under oppføring. Gode solforhold og stor terrasse

Moderne tomannsbolig under oppføring. Eiendommen har gode solforhold noe man kan nyte ute på den store terrassen i 2. etasje. Direkte utgang fra kjøkken/stue-allrom. Velkommen til Gransnaret 7 og denne lekre og moderne tomannsboligen. Boligen har praktisk planløsning og passer godt for en aktiv familie. Det er gjennomgående god standard, lekre løsninger og mye lys. Boligen går over to plan og inneholder hall, tre soverom, bad og teknisk rom /bod i 1. etasje. I 2. etasje er det et stort, luftig og åpent allrom med stue, spisestue og kjøkken. Fra spisestuen er det utgang til en romslig terrasse med glassrekkverk i front og gode solforhold. Boligen holder en meget god standard med malt gips i himlinger og på vegger malt i den trendy fargen soothing beige. Listverk og himling i samme farge som veggene gjør huset delikat og lekkert. Sorte detaljer på kjøkkeninnredning, vinduer og dører bryter fint mot fargen som er på vegg, himling og listverk. Gulv på kjøkken/stue og soverommene Pergo Romantic oak på gulv. + gulvlist samme farge. Fliser i hall og gang av typen La Fenice Core Taupe 60x60 cm. Lekkert U-kjøkken fra NYBO med slette fronter i dempet sort, komplett med hvitevarer. Delikat bad med dusjvegger, wc og 100 cm innredning med heldekkende servanttopp. Boligen har innlagt fiber. Boligene vil bli fradelt med hver sine tomter og egne innkjøringer. Eiendommen ligger i blindvei i et meget barnevennlig og idyllisk område. På andre siden av veien ligger bussholdeplass. Fra boligen er det kort vei til både Åmot sentrum, flere barnehager, skoler, Drammenselva og marka. Dette er et område man garantert vil trives i! Velkommen til visning!

Kart

Kart over Gransnaret 7A og B
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?